Hamileliğim ve ablam

Ben asıl annenize acıdım ya belliki ablanız insan kullanmayı seviyor. Doğurup doğurup annenizin başına atıyor çocukları. Madem çalışmıyor neden çocuklara kendisi bakmıyor ki? Madem bakamayacak neden doğuruyor?

O ortamdan kalkıp gitmek yerine kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yapsanız daha iyi olurdu sanki

Anne ablam ben 3 yapacaktım annem ona bakacakti dedi
Benim daha ilk hamileliğim doğumum olacak bana destek olmayacak misin
Benzeri şeyler söyleyip Trip atabilirdiniz sonuçta hamilesiniz hormonlar falan bahane çok
Kendinizi yipratmayin hersey olacağına varır

Ev hanımı olup çocuğunu anneye baktırmak ne demek ya. Saçmalık. Ablan sorunlunun teki arana mesafe koymazsan çok pişman olursun.

Kıskanç bir ablaniz var sanırım bence tepkiniz gayet normal ben de olsam rahatsız olurdum bence ablanizla etkileşiminzi azaltın planda kendi hamileliği varken sizinki olunca kiskanmis bariz belli

Aynı karından doğmak insanları kardeş yapmaz. Hamile kalarak kadının bütün planlarını bozmussun. Ben yerinde olsam bundan sonra kendisine hiç bir şey anlatmam zira tavrı çok net ve annen adına konuşabilecek kadar da bencil ve ukala.

O gün ablamın şokunu yaşamaktan annemi atladım tabi.. ilk onu aradım test pozitif çıktı diye çekine sıkıla sonra bana ilk cümlesi daha eviniz yok , çalışıyorsun nasıl olacak böyle oldu. Ya ben mi gerçekten çok beklentiye giriyorum insanlar mı garip zaten kendimde bi tedirginlik varken annemin ablamın verdiği tepkiler inanılmaz. Üstelik üzerine bugün 8 haftalık oldu bebek. Annem hiç o ilk cümlesinden sonra nasılsın bebek ne kadarlık bile demedi. Bugün evlerine geldim orda kaldım. Oruç tutmuyorum dedim şok oluyor niye diyo. Gerçekten ben ne düşünücem ne yapacam bilmiyorum

Ev hanımı olup çocuğunu anneye baktırmak ne demek ya. Saçmalık. Ablan sorunlunun teki arana mesafe koymazsan çok pişman olursun.
Koyamıyorum maalesef ailem ısrar ediyor görüştürmek için. Hiç içimden gelmiyor

Senin adına gerçekten cok üzgünüm. Verdikleri tepkiler normal değil. Sanırım ailenin gerçek durumu ile yuzlesmis oldun. Üzerine çok fazla düşünme, kafa yorma elindeki malzeme bu, sen sadece bebegine odaklan.

Bence beklentin gayet normal çünkü yeni evlisin ve ilk bebeğine hamilesin çok güzel duygular bunlar.
Yanlış olan bişey yok gocunman gereken bi durum da yok. Belki ablan anneni doldurmuştur bilemezsin.

Doğumdan sonra vajinismustan kurtulan çok fazla arkadaşım var
Bende de hem o illet var biraz asmış olsam da hemde 5 yıllık evli olduğum için deli gibi çocuk derdine düştüm…

Lütfen şükredin olmazsa çocuk bu sizi çok üzer arkadaşım.

Ablanız için tabii bir yorum yapamıyorum ablam yok ne desem yanlış bilgi olur

Koyamıyorum maalesef ailem ısrar ediyor görüştürmek için. Hiç içimden gelmiyor
Aile oturmalarinda görüş merhaba merhaba. Ozel olarak birebir karşılıklı ve telefonda görüşmeyi bırak. Hayatinda olan hic birseyi anlatma. Ve annenin ablanın bu tepkilerini de eşine anlatma ilk fırsatta eşin de bu durumları yuzune vuracaktır.

Samimi duygularımı söylemek istiyorum günlerce eşime yalvardım aldıralım diye çok mutsuz oldum aileme de paylaşamıyorum gerçekten bu süreç beni çok zorladı vardır bir hayır diyorum günaha giriyorum diye de üzülüyorum bi yandan bebeğe de üzülüyorum herkes çocuğunu hevesle beklerken onun annesi ağlayarak bekliyor belki de kucağıma bile almak istemiycem bu hislerimden çok utanıyorum hemde çok korkuyorum. Bende çok anne sevgisinden mahrum büyüdüm annem gibi olmaktan korkuyorum dua ediyorum bu hislerim değişir inşallah

Biliyor musunuz ben şu an hamileyim sürekli kanamam var doktor diş gebelik olduğunu düşünüyorum dedi. Bende günlerdir haykırarak ağlıyorum.
Hayat çok garip dimi

Bu fikriniz değişecek buna alışmaya çalışın bu bir nimet ama anne olamam diyorsanız daha büyümeden aldırın.

Benimde babamla çok büyük sorunlarım vardı kötü bir adamdı o… ama herkes kendine özel anneniz kötü veya sizi üzen biri bile olsa siz öyle olmayın

Çocuk size gelmeyi seçmedi siz önlem almadınız ve çocuğun olmasına sebep oldunuz
Yazık bir cana bırakın anayı babayı ablayı bir yana bir birey gelecek sayenizde dunyaya

Kesinlikle anlatmadım evet vuracaktır eminim sorunumuz yok ama insanoğlu acımasız oluyor. Ama ablamla olan olaya biraz şahit oldu mecburen çünkü yanında oturuyordum ve ablam aradı zaten ağlama krizleri vs derken maalesef şahit oldu sonra konuştuk çözdük ablam o benim yanlış anladık vs dedim ama nafile aklına yazdı bi kere. Annemi de ablamı da affedebileceğimi düşünmüyorum hele ki ablamı bu öyle ufak tefek bi konu değil maalesef kaldı ki benim doğum sürecim eşimin ailesinin ilgisi eşimle olan ilişkim o kadar çok detay var ki şimdi hepsinin onu rahatsız edeceğine inanıyorum gözümde çok başka bi yerde

Evet işte ya bende sevgisiz büyümeye mecbur edersem buna hakkım yok. Kaç haftalık gebelik ? Kaç yaşındasın ? Kafam çok karışık

Evet işte ya bende sevgisiz büyümeye mecbur edersem buna hakkım yok. Kaç haftalık gebelik ? Kaç yaşındasın ? Kafam çok karışık
Ben 34 e gireceğim gebelik 5 hafta normalde ama beta değerleri 3 hafta gösteriyor diş gebelikten şüpheleniyor doktor su an bile kanamam var aşırı ağrım var kafamda tek bir şey var insallah bu sefer bebeğime bir şey olmaz

Tüp bebek dahil her şeyi denedim

Anladım üzülme üzüldükçe zarar yine bebeğine. Yaşında çok geç değil elbet olacaktır. İnşallah dış gebelik değildir kanama olması normal değilmiş ama evet

Kesinlikle öyle ama kin büyütme ailen neticede. Mesafeni koru yeter. Bebeğin belki de bu hayatta basina gelebilecek en guzel sey ona odaklan kaygıların cok normal kötü bi anne değilsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…