- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
eşin sana hamile halinle şiddet uyguluyor değil mi?Arkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.
Arkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.
Konu açmayın bu kafadaki insanlar. Eğer her dayakta aldatmada affedecekseniz buraya konu açıp insanları germeyin.Arkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.
Arkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.
Tabi ki kimsenin dört dörtlük bir evliliği yok ve olacağına da garantisi yok.arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.
senin ve bebeğinin can güvenliği yok.iyi geceler bayanlar konuma gireyim hemen 15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.bunun yani sira 4 ay önce bir düşük yaptım eşim ben düşük yaptığım da internette özür diliyorum ama bence iğrenç olan sosyal bir sitede kadınların profillerine bakmış mesajlaşmak istemiş ama sadece göz kirpabilmis ben evladımızı kaybettiğim de üstelik çok ağladım özür diledi boşlukta idim vs dedi affettim ki hatalıyım ama eşimi çok seviyorum ayrılmaya cesaret edemedim . En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem. Şimdi boşanmak istiyorum ve eşime maddi ve manevi olarak bütün haklarımi arayacağım diyorum .tazminat ve nafaka isteme git diyor bende hamile oldugumu ve yaşadıklarımın ağırlığını Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .ben tazminat ve nafaka istemekte haksız mıyım lütfen fikirlerinizi merak ediyorum bu arada neden hamilesin böyle bir adamla bebek yapılır mı derseniz.ben 18 yaşımdan beri çocuğum olmayacak diye biliyordum tedavisiz çocuğun olamaz demişti doktorlar ve ilk bebeklerimi kaybettiğim de de aynı şeyi söylediler bir şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik geçiremezsin dediler hemen hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler ve ben eşimle sadece bir gece beraber kaldım onda da hamile kalmışım doktorlar bebeğime imkansız gözüyle bakiyorlar hala lütfen bebeğimin mucizemin nasıl var olduğunu anlayıp öyle yorum yapın rica ediyorum hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuduğunuz için.
Ben kendini tatmin etmek için yorum yazdığını düşünmüyorum hiç kimsenin. Herkes bir kadının kendini düşürdüğü bu duruma bile bile yapılan bebeğe üzüldü. Sizin için tek kurtuluşun boşanmak olduğunu söyledi. Bu yorumları saldırı olarak görüp de asıl saldırıyı görmezden geliyorsunuz. Hayatınıza onurunuza belki bebeğinizin canına kastedilmiş. Siz düzelir diyorsunuz. Ne diyeyim inşallah.arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.
arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.
Bu profil hep aynıArkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.
Bebeğini kaybettiği için değildi o yorumum aldırmak istediği içindi ki çok çok haklısın. Ama bir iki değil sayı beş on olunca daha ağır geliyor açıklaman için teşekkür ederim.sende azıcık buradaki kadınlarla empati yapsan keşke belki senin hamilelikten önce dayak yemeni aldatılmanı sonra bu adamdan hamile kalmanı ve şiddetin hala devam etmesini hamileyken bu adam tarafından terk edilmekle tehdit edilmeni buradaki kadınlar kaldıramayıp sadece gözünü aç diye sana yorum yapmış olabilirler mi? seni kendine getirmek için bebeğine acıdıkları üzüldükleri için sert çıkmış olabilirler mi? bir düşün istersen niye o sert yorumlar.
senin yaşadıklarını yaşayan ben o ya da başkası değil o acıları çeken sensin ben bilgisayarı kapatırım ve biter.mesela dün gece yatana kadar hep ah bu üye ne yaptı yoksa yine kocası dövdü mü diye düşündüm ama bilgisayarı kapatınca bitti gitti.
yapma milleti suçlama.hani bir konuda o acıyla bir cümle kurdu diye bebeğini kaybeden bir kadına çok ağır şeyler yazmıştın hatırladın mı sana demiştik ki yapma azıcık empati yap.üstümüze gelmiştin demek ki insanlar empati yeteneğini her zaman gösteremiyor.bunu okuyunca o aklıma geldi.
dediğim gibi boşan ya da boşanma bu senin kararın ama sert çıkışları için kimseyi suçlama önce bu konuyu açıp sonra barıştım deyip faturayı yorum yapanlara kesemezsin.buna hakkın yok.
Bebeğini kaybettiği için değildi o yorumum aldırmak istediği içindi ki çok çok haklısın. Ama bir iki değil sayı beş on olunca daha ağır geliyor açıklaman için teşekkür ederim.
arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.
İşte bu yüzden bazı konularda susma hakkımı kullanıyorum...Sürekli yorumlara da laf gelir oldu artık kk'da. Beğeni kasmak için yazıyor, insanları boşatmaya çalışıyor, hayatında mutsuz ondan hıncını çıkarıyor. E hiç biri değil. Beklediğiniz iyice sin kendi içine kocandır bugün döver yarın sever türü mesajlarsa bende o yok...
Gerçekler acıdır.Bırak burayı bir anne bile evladı yanlış birşey yaptığında ,üzüldüğü kadar kızar da.Ben seni uyarmıştım ,yapma demiştim diye kızar.Üzülür çocuğuna ama kızar da,akıllı olmasını ,yanlış şeyler yapmamasını ister.arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.
Teker teker susacağız galiba.İşte bu yüzden bazı konularda susma hakkımı kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?