Hamileliğim ve eşimin isteği...

Arkadaşlar, kardeşlerim yazamadım hepinizden özür dilerim dün gece eşimle uzun uzun konuştuk. seni ve oğlumu bırakmam sinirle söyledim diyor. ailesi de bunca şeyden sonra bu kadın seni bırakmadı sende bırakamazsın dedi. hamileyim ve hormonlarım bana oyun oynuyor bazen. herşey düzene girecek inşallah ben burda çok yalnızım o da etkiliyor bizi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah razı olsun hepinizden.

eşin sana hamile halinle şiddet uyguluyor değil mi?
inanıyormusun düzeleceğine cidden.?

ha faturayı yine kendine kestin yani ,hamilesin ya hormonlardan sen suçlusun seni ve bebeği bırakacağını söyleyen adam değil.

bak kardeş sana asla boşan demem ama kendini ezmeyi bırak.bak ezdirmeyi demiyorum ezmeyi diyorum çünkü kendini ezen,değersiz hale getiren bizzat sensin.

Konu açmayın bu kafadaki insanlar. Eğer her dayakta aldatmada affedecekseniz buraya konu açıp insanları germeyin.

arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun . sadece şunu anlamıyorum bir derdim var diye konu açan her kadın o an mutsuz üzgün ve acı çekiyordur. kimseyi pışpışlayın demiyorum ama bu kadar üstüne gitmeye zalimce yorumlar yapmaya gerek var mı? en ufak bir şey de evlatlarımızı haketmediğimize kadar dil uzatabiliyorsunuz. bir Anneye bunu söylemek çok zalimce kimse boşanmak için evlenmiyor. yada mutsuz olmak için. çocuk mu yaptın bahanen vardır vs. Neden bu kadar çirkin yorumlar yapıyorsunuz bir kadın olarak empati kurmak çok mu zor? Sadece kendim için söylemiyorum takipte olduğum bir form burası ve her derdim var diyene yıkıcı ezici yorumlar yapılıyor. çok mu pırıl pırıl sorunsuz hayatlarınız evlilikleriniz var yada hep böyle gideceğine dair senetleriniz mi var umarım umduğunuz gibi olur . teşekkür ederim hepinize saygılar. Allah a emanet olun.

Gerçekten inanilmazsiniz yaa
bence de sizi bırakmaz çünkü sizin gibi hem Kum torbası hem hizmetçi yi zor bulur
lütfen artık konu açmayın rica edeceğim
ayrıca eşiniz güvenlik güçlerinden biri olması sebebiyle sizin konunuz ayrı özel bir şekilde aile Bakanlığına bildirmeyi dusunuyorum haberiniz olsun
eminim eski konudaki sapık koca da sizinkidir

Tabi ki kimsenin dört dörtlük bir evliliği yok ve olacağına da garantisi yok.
Ama şiddet,aldatılma göz yumulacak birşey değil.
Ve haliyle buradaki hemcinslerinde bu konuda daha da ezilmeni istemiyor, o yüzden yorum yapıyor.
Siz bunları kabul ettiyseniz zaten bize de yargılamak düşmez.
İnşallah eşiniz lafının arkasında durur da hayırlı bir baba, hayırlı bir eş olur.

senin ve bebeğinin can güvenliği yok.
bununla mı empati yapalım ?
amacım seni daha fazla üzmek değil elbet.
genelde böyle bir tavır sergilemekten itina ile kaçınırım.
yalnız durumun bu kadar vahimken, bu kadar feci bir eşin varken,
hayatın tehlikeyden bile kk kadınlarına nasıl döndürüyorsun olayı anlamış değilim.
tek sorun bizim empati eksikliğimiz mi?

Ben kendini tatmin etmek için yorum yazdığını düşünmüyorum hiç kimsenin. Herkes bir kadının kendini düşürdüğü bu duruma bile bile yapılan bebeğe üzüldü. Sizin için tek kurtuluşun boşanmak olduğunu söyledi. Bu yorumları saldırı olarak görüp de asıl saldırıyı görmezden geliyorsunuz. Hayatınıza onurunuza belki bebeğinizin canına kastedilmiş. Siz düzelir diyorsunuz. Ne diyeyim inşallah.

sende azıcık buradaki kadınlarla empati yapsan keşke belki senin hamilelikten önce dayak yemeni aldatılmanı sonra bu adamdan hamile kalmanı ve şiddetin hala devam etmesini hamileyken bu adam tarafından terk edilmekle tehdit edilmeni buradaki kadınlar kaldıramayıp sadece gözünü aç diye sana yorum yapmış olabilirler mi? seni kendine getirmek için bebeğine acıdıkları üzüldükleri için sert çıkmış olabilirler mi? bir düşün istersen niye o sert yorumlar.

senin yaşadıklarını yaşayan ben o ya da başkası değil o acıları çeken sensin ben bilgisayarı kapatırım ve biter.mesela dün gece yatana kadar hep ah bu üye ne yaptı yoksa yine kocası dövdü mü diye düşündüm ama bilgisayarı kapatınca bitti gitti.

yapma milleti suçlama.hani bir konuda o acıyla bir cümle kurdu diye bebeğini kaybeden bir kadına çok ağır şeyler yazmıştın hatırladın mı sana demiştik ki yapma azıcık empati yap.üstümüze gelmiştin demek ki insanlar empati yeteneğini her zaman gösteremiyor.bunu okuyunca o aklıma geldi.

dediğim gibi boşan ya da boşanma bu senin kararın ama sert çıkışları için kimseyi suçlama önce bu konuyu açıp sonra barıştım deyip faturayı yorum yapanlara kesemezsin.buna hakkın yok.

Bu profil hep aynı
Şiddet görürsün kızar ağlar üzülürsün sonra biraz pış pış hop başa ve bir bakmışsınız öz saygısı olmayan biri haline gelmişsiniz
umarım değişir değişim biraz basit bir tabir evrimini tamamlar sizde mutlu olursunuz
Ya bir baba hamile eşine bunları söylerken düşünmez mi? kızmıştım bunu açıklaması bu kadar basit mi?

Bebeğini kaybettiği için değildi o yorumum aldırmak istediği içindi ki çok çok haklısın. Ama bir iki değil sayı beş on olunca daha ağır geliyor açıklaman için teşekkür ederim.

madem bu şekilde bi karar aldınız ; bu saatten sonra da kendiniz ve çocuğunuz ağırlıklı yaşamaya bakın .. kocanızın ne zaman ne yapacağı belli olmaz bence hiç güvenmeyin ve maddi yönden her ne yapabiliyorsanız kendinizi garanti almaya bakın ufak ufak da olsa bişeyler yapın... artık fedakar eş olmayı bi kenara bırakın bırakamıyosanız dahi bunu kocanıza hissettirmeyin.. kendinizi sevin ve değer verin size saygı duymasını sağlayın .. tüm bunlara daha güçlü görünmekle başlayabilirsiniz gücünüzü de yawrunuzdan alınız lütfen ... madem oyle bi insandan çocuk yapmaya karar verdiniz güçlü bi annesi olsun en azından ..yoksa ilerleyen yıllarda bu nankör adam yüzünden çocuğunuzu bile hesap vermek zorunda kalabilirsiniz .. sırf bu sebepten güçlü olun olmayı öğrenin ... ALLAH yardımcınız olsun inşallah

Bebeğini kaybettiği için değildi o yorumum aldırmak istediği içindi ki çok çok haklısın. Ama bir iki değil sayı beş on olunca daha ağır geliyor açıklaman için teşekkür ederim.

hayır yanlış konuyu hatırladın benim dediğim o değildi.neyse,sana şunu söyleyeyim bazen doğurmak ve ona bir gelecek sağlayamamak aldırmaktan daha kötü olabiliyor.

hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim sana.

Sürekli yorumlara da laf gelir oldu artık kk'da. Beğeni kasmak için yazıyor, insanları boşatmaya çalışıyor, hayatında mutsuz ondan hıncını çıkarıyor. E hiç biri değil. Beklediğiniz iyice sin kendi içine kocandır bugün döver yarın sever türü mesajlarsa bende o yok...

bu kadar sağlam basma, kocanı ezersin mazallah.

mutluluklar.

İşte bu yüzden bazı konularda susma hakkımı kullanıyorum...

Gerçekler acıdır.Bırak burayı bir anne bile evladı yanlış birşey yaptığında ,üzüldüğü kadar kızar da.Ben seni uyarmıştım ,yapma demiştim diye kızar.Üzülür çocuğuna ama kızar da,akıllı olmasını ,yanlış şeyler yapmamasını ister.
Allah yardımcınız olsun,inşallah herşey iyiye gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…