Hamileliğim ve eşimin isteği...

Teker teker susacağız galiba.
sanırım öyle.
söylenmesi gerekenleri söyledikçe kötü oluyoruz.
bu tür üyeleri kendi çıkmazlarının içinde bırakmak en iyisi.
yazıp yazıp gidiyorlar.
amaç dertleşmek.
bir iki ah vah tüh.
bir iki sabret düzelir vs.
bunun adı da empati.

bu adam bu hataları hamile olduktan sonra yapmadı herhalde. ne demeye böyle adamdan çocuk yapıp çocugun da kanına giriyorsunuz

yok ben susmam doğru bildiğim neyse adabınca söylerim.buraya üye olurken üyelik sözleşmesini okudum ve orada görümcem beni kıskanıyor,eltim beni dürtüyor,kocam dövüyor ama seviyor,aldatıldım ama boşan demeyin vs diye konu açanları pohpohlayın diye bir madde yoktu.

kimseye hakaret etmeden yorumumu yapar giderim.rahatsız olanlar kib yapsın :)

Anne güvenlik kusura bakma da ne duymayı bekliyordun sen ?
Neydi amacın ?
Sana gerekenler söylenmiş hiçbiri de haksız degildi yazanların.

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize orduyla savaşa gidiyor gibi kılıçları kuşanmanız çok güzel aynı şekilde reel hayatlarınız da da mükemmelsinizdir umarım. dinlenmem gerek çünkü sizler kadar mükemmel bir hayatım yok günlük olağan ve şuan ağır gelen işlerimi yapabilmek adına iyi günler dilerim hepinize.

Çok şükür bize türlü türlü kötülük yapan kocalarımıza sevgililerimize bağlılık yemini etmiyoruz. Tövbe tövbe ya.
Milletin hayatıyla ne alakası var insanlar zaman ayırıp sana yol göstermiş. Bayılıyorum bu kendini acındırmaya.

Ye dayagını otur o zaman bacım
Bizi de burada kinlendirmeyin mükemmel eşlerinize karşı,küfrettirmeyin arkalarından en azından bunu yapın
Günaha giriyoruz durduk yere.
.

Son düzenleme:

cevap mesajlariniz beni aşırı rahatsız etti
sanki dayak yiyen biziz Aldatilan biziz de siz bize akıl veriyorsunuz
bazen bazı kadinlarin hak ettiğini düşünüyorum sonra da bunu dusundurttugunuz için size sonra kendime kızıyorum
biz kadına şiddette yol kat edemiyorsak hep sizin gibiler yüzünden
ama pes etmeyeceğim etmeyeceğiz
sizin gibi kadinlar için değil savaşım
onların masum çocukları için
bu arada fake olduğunuzu da düşünüp kibliyorum

kocam o benim döver de sever de diyorsun.
peki.
selametle.
bir dahaki konunda görüşürüz...

eh adam alışmış ben yaparım kadın affeder'e

O zaman konunu kapattır da gidelim başka konularda mükemmellik taslayalım.

Bu tip konularda kocalarına gösteremedikleri tepkileri kk ahalisine gösterip kendilerince stres atıp rahatlıyorlar bence.
Burda yaptığınız şu laf ebeliklerinin 10 birini kocalarınıza yapabilseniz bu kadar konu açılmayacak.
Başkasının derdine üzüldüğüyle kalıyor insan, alan memnun satan memnun hesabı aslında da neyse.

Kusura bakmayın ama tek cümlem olacak.
Kendi düşen ağlamazmış.
Adam yapmış etmiş siz ısrarla affetmişsiniz. Kendinize de mi saygınız yok anlamıyorum?

Allah Allah çok şaşırdım.İnsan niye rahat rahat dayak attığı,aldattığı,evden kovdugu birini boşamak istesin ki? Her defasında kendisine destek olup,sıkı sıkı elini tuttuğu halde hemde.
Yani bence iyice araştırın işin aslını. Olmadı ayaklarına falan kapanın.

aha şuraya yazıyorum bir kaç ay sonra yine böyle bir konu açacaksın ve biz saf salak kadınlar yine senin gibi birine yardım etmeye çalışacağız

ama hak ediyor musun elbette hayır.zaten hak ettiğini yaşadığını düşünüyorum artık.

bak bizim mükemmel bir hayatımız yok sıradan kocalarımız ve çocuklarımız eşek gibi çalıştığımız iş hayatlarımız ya da ev hayatlarımız var.ama kocamızdan dayak yemedik,aldatılmadık,karnımızdaki bebeğe varana kadar hakarete uğramadık.ha bir gün olur bunları yaşarsak kocamıza toz kondurmayalım diye gözümüzü açmaya çalışan kadınlara çamurlar atmayız.

Kocası degilmi döverde severde sizene
Sizi gidi mikemmeller
Rahmetli kemal sunalın kapıcılar kralı filmiydi yanılmıyorsam hani şu dayak yiyen komşular yardıma gelincede kocam degilmi döverde severde sizene diyen sahneyi tekrar izlemiş gibi oldum..
Boşuna demiyolar karı koca arasına girilmez sonra biz kötü oluyoruz..

Buradaki kadınlara bu kadar laf sokup bilmişlik taslarken eşinize kendinizi neden böyle ezdiriyorsunuz ? O kadar çoklar ki bu tarz kadınlar burada. Yararına bir şey söylersin hemen savunmaya geçer panter gibi ama kaynanasına, görümcesine, kocasıma gelince adeta süt dökmüş kedi.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iyacim-var-lutfen-yardim-eder-misiniz.969203/

arkadaşlar kocamla konuştum benden boşanmıycak hollleeeey

iğrenç.

yediğiniz dayaklardan çocuğun sağlığı etkilenmemiştir umarım. fiziksel olarak etkilenmese bile ruhsal olarak etkilenecek, psikolojik olarak etkilenecek. çocuğu cinsel olarak rahatsız edecek ve korumasız bırakacak bi sülalenin içinde sağlıksız bi biçimde büyüyecek. gözünün önünde babası annesini dövecek. kız olursa dayak yemeyi kafasında normalleştirip kendisini ezen, küfreden, şiddet gösteren, aldatan erkekleri doğru zannedip yanlış adımlar atacak. erkek olursa hayatına giren kadınlara zarar verecek.

hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…