- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Zaten baştan beri sorunlu olan ve sana her pisliği yaşatan adamdan niye hamile kaldın diyeceğim ya korunduk ama oldu diyeceksin yada evlilik düzelsin diye diyeceksin.
Bebek için çok üzüldüm.suçu günahı yok.
Hicbir seyin sonu degil bu. Belki bebegin ve senin icin harika bir baslangic.Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim başından beri sorunlu bir evliliğim vardı hep eşime sahip çıktım yaptığı her hatada yanında oldum dün sudan bir sebeple kavga çıkardı akşamda boşanmak istiyorum dedi. herşeyi kurmuş kafasında şunu şöyle yaparız bunu böyle doğuma karışmam çocuğa karışmam vs dedi. öyle yaralandım ki. aldatıldım darp edildim tam 17 milyar paramızı kaptırdı beni bırakma dediğinde elini daha sıkı tuttum. tek bir yanlışım olmadı ona karşı şuan karnım burnumda pat diye yüzüstü bırakıyor beni. insanlar neden bu kadar nankör bilmiyorum ama bilmediğim bir şehirde elim Karnımda tek başımayım..
Ah be guzelim ne bekliyordum ki. Sen aldatildigin, dayak yediğim halde affedersen sonuç bu olur tabi. Biz burada bu sorunlarla gelen arkadaslara bosan diyoruz diye evlilik düşmani ilan ediliyoruz. Bozan demek ne kolay diye konular aciliyor ama iste görünen koy de kilavuz istemiyor. Bence kocanin boşanma isteğini kabul et ama o istediği kadar doğuma karismam desin masrafları karşılamak zorunda. Hatta avukatinla konuş maasi falan varsa ya da onun üstüne ev araba fala hepsine tedbir karari koydur. Sen bosanmam desen bile o adamdan hayir gelmez sana. Bari evladini öyle bir yaratikla büyütme.Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim başından beri sorunlu bir evliliğim vardı hep eşime sahip çıktım yaptığı her hatada yanında oldum dün sudan bir sebeple kavga çıkardı akşamda boşanmak istiyorum dedi. herşeyi kurmuş kafasında şunu şöyle yaparız bunu böyle doğuma karışmam çocuğa karışmam vs dedi. öyle yaralandım ki. aldatıldım darp edildim tam 17 milyar paramızı kaptırdı beni bırakma dediğinde elini daha sıkı tuttum. tek bir yanlışım olmadı ona karşı şuan karnım burnumda pat diye yüzüstü bırakıyor beni. insanlar neden bu kadar nankör bilmiyorum ama bilmediğim bir şehirde elim Karnımda tek başımayım..
Karni burnunda kotu gunler geciren bir kadina yarinlarin umut dolu olacagina inandirmak yerine ezdikce ezen yorumunuz bence hic hos degil.sakın boşanma.
adama zamk gibi yapış.
bu devirde koca bulmak zor bacım.
dövse de sövse de aldatsa da seni sokağa da atsa terketme.
koca dediğin çok büyük nimet. bekarlar zaten bilmez. onlara kulak asma.
Galiba memlekette çocuk yapmayanı dövüyorlar. O kadar kızıyorum ki insan olamayanları baba yapanlaraKlasik bi soru: Madem bu adam böyleydi neden bide çocuk yaptınız yazık etmişsin kendine ve çocuğuna
Neden boşanmak istiyor? Çok üzüldüm dırumunuza! Üstelk hamilesiniz çok vijdansız bi eşiniz var. Eğer ailenizin yanına dönme şansınız varsa hiç üzülmeyin ve düşünmeyin çünkü hayatta en başarılı insanlar en büyük acıları çekmiş insanlardır. Eminimki o olmadan daha iyi bi hayatınız olurMerhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim başından beri sorunlu bir evliliğim vardı hep eşime sahip çıktım yaptığı her hatada yanında oldum dün sudan bir sebeple kavga çıkardı akşamda boşanmak istiyorum dedi. herşeyi kurmuş kafasında şunu şöyle yaparız bunu böyle doğuma karışmam çocuğa karışmam vs dedi. öyle yaralandım ki. aldatıldım darp edildim tam 17 milyar paramızı kaptırdı beni bırakma dediğinde elini daha sıkı tuttum. tek bir yanlışım olmadı ona karşı şuan karnım burnumda pat diye yüzüstü bırakıyor beni. insanlar neden bu kadar nankör bilmiyorum ama bilmediğim bir şehirde elim Karnımda tek başımayım..
Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim başından beri sorunlu bir evliliğim vardı hep eşime sahip çıktım yaptığı her hatada yanında oldum dün sudan bir sebeple kavga çıkardı akşamda boşanmak istiyorum dedi. herşeyi kurmuş kafasında şunu şöyle yaparız bunu böyle doğuma karışmam çocuğa karışmam vs dedi. öyle yaralandım ki. aldatıldım darp edildim tam 17 milyar paramızı kaptırdı beni bırakma dediğinde elini daha sıkı tuttum. tek bir yanlışım olmadı ona karşı şuan karnım burnumda pat diye yüzüstü bırakıyor beni. insanlar neden bu kadar nankör bilmiyorum ama bilmediğim bir şehirde elim Karnımda tek başımayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?