- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
İyi de sen evlendiğim günden beri şiddet görüyorum diye konu açmışsın.
Celladına aşıksın kısaca.
Yalvar yakar lütfen boşanmayalım diye bari .
Boşanma ki seni daha çok dövebilsin.
Hatta evladını da dövsün çocuğun hergün babasının annesini dövdüğünü görerek büyüsün.
Ruh hastası bir çocuk yetiştir.
Ama şakın boşanma biraz daha sıkı tut elini sevgili kocanın.
Ta ki birgün 3.sayfa haberlerine konu olana kadar.
ailenizin yanına gitseniz boşansanız yani siz herşeye gögüs gere gere nereye kadar böyle kolay değil öylede ancak böyle bir evlilikte çocuk nasıl büyür çalışın çağrı merkezlerinde hamilelik iznide var Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim başından beri sorunlu bir evliliğim vardı hep eşime sahip çıktım yaptığı her hatada yanında oldum dün sudan bir sebeple kavga çıkardı akşamda boşanmak istiyorum dedi. herşeyi kurmuş kafasında şunu şöyle yaparız bunu böyle doğuma karışmam çocuğa karışmam vs dedi. öyle yaralandım ki. aldatıldım darp edildim tam 17 milyar paramızı kaptırdı beni bırakma dediğinde elini daha sıkı tuttum. tek bir yanlışım olmadı ona karşı şuan karnım burnumda pat diye yüzüstü bırakıyor beni. insanlar neden bu kadar nankör bilmiyorum ama bilmediğim bir şehirde elim Karnımda tek başımayım..
Artık aldatmayı geçtim zaten onu affeden çok fazla kadın var.Aynen..
3. sayfa haberleri bile degisti, adamlar iyice costugu için, bizim kadınlarımız değişmedi. Konu sahibi için demiyorum nato mermer nato kafa.
Bugun bi cinayet haberi vardi. Kadin kocasini bi kadinla yatakta basmis. Kocası kimseye soylemesin diye 10 gün dövmüş ama kadın sonunda evden ayrilmis. Kocasina "Sen beni yatakta o şekilde görsen nasıl olurdu" dedigi icin de öldürülmüş kocasi tarafindan.
Adamlarin kendileri aldattigi halde, aldatılmanin lafina bile tahammulu yokken, çogu kadin hala konu sahiplerine bosan dediğimizde ates püskürüyor burda.
ben gayet ciddiyim.Karni burnunda kotu gunler geciren bir kadina yarinlarin umut dolu olacagina inandirmak yerine ezdikce ezen yorumunuz bence hic hos degil.
Hayatta herkes hata yapar. Konu sahibi de esini defalarca affederek hamile kalarak hata yapmis olabilir . ama bu hayat onun sorgulamak hakkimiz yok yardimci olabiliriz farkli bakis acilari gelistiretek.
Yasanan yasanmi boyle yerden yere vurmak gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?