Hamileliğim zehir oldu

Cok giremiyorum olaylari yazayım size once sunu belirteyim su isini eline almadin diyenler nerden biliyor da kirici konuşuyor anlamiyorum bir meslegim var bankada çalışıyordum bebegim icin istifa etmek zorunda kaldim.
Babam dun konusup eve geldi esim pismandi aglamisti ama benim icimde bi seyler koptu babamda bunu anlamıştı su an babamla memlekete gidecegim hazirlaniyorum .
Babam kızıma es torunuma baba olabileceğine emin olunca gel görüşelim tekrar eger olamazsanda benim basimin ustune ikiside ,yuva yikilsin istemem asla ama yuvasi bozulmasin diyede hayatini iskenceye cevirmesine izin vermem" demis esime son soz olarak. Düşüneceğim bende bu sirada..

en mantıklı kararı vermişsin. ağlamakla özür dilemekle telafi edilecek şey değil sana yaptıkları.

Hakkında hayırlısı olsun, ama kimse bir adım atmazsa bu ayrılık sürecinde sonun başına gelmiş olursunuz. Aile işin içine bu derece girince işin boyutu çok değişiyor.bun yerine evlilik terapisti ne vs gitseydiniz bana göre daha yapıcı olurdu.

Dediginiz mantıklı ama adam bisküvi almayacak kadar cimri. Terapiste para vermez, kızcağıza eziyet ederdi. Babası böyle dik durunca bakalım ne yapacak.

Kesinlikle katılıyorum bu bi birikim patlama oldu olmasi gerekiyordu boyle bir seyin..
Dediginiz mantıklı ama adam bisküvi almayacak kadar cimri. Terapiste para vermez, kızcağıza eziyet ederdi. Babası böyle dik durunca bakalım ne yapacak.

boyle adamlata terapi degil aba altindan sopa ise yarar...

Yani bilemiyorum her aile farklıdır ama ben eşimle tartissam babam gelse beni göturse iş çok büyür,barisacagim varsa da imkanı kalmaz yani.koni sahibi eşin dugununuz sırasında nasıldı harcama konusunda.dogumdan önce en çok para harcanan zaman düğün zamanıdır sonuçta.o dönemde de kavganın oldu mı bu sebepteb

Baban cok guzel konusmus sende en uyisinj yapiyorsun git kafani dinle bana gore ailenin bunu bilmesi iyi oldu seni yalnjz sanmasin esin olay buyudu diye hicbisey duzelmez diye bisey yok esinin sensiz kalip bi akli basina gelsin sende canini sıkma dua et ailen arkanda hakkinda hayirlisi olsun

Baban doğru olanı söylemiş. Keşke her baba bunu diyebilse. Merak ettim kv ne dedi.

Esin babana ne cevap vermis peki cok merak ettim. O biskuvi olayini nasil aciklamis acaba

Ne güzel bir baba ve anne örneği var. Eşinizin annesi çok iyi bir kadın belli ki başkası olsa bu hır gürü fırsat bilip neler yapardı.

Babanızı da ayrı takdir ettim. Ondan allah razı olsun ki kızına her koşulda sahip çıkıyor. Bunu herkes yapmıyor.

İnşallah en hayırlı şekilde sorununuz çözülür.

Başka kayinvalide olsa daha kavgayı körükler. Oğlunu doldurur bu ne doyumsuz niye aza kanaat etmiyor falan filan. Gerçekten çok güzel harika bir kayinvalideye sahipsin. Kayinvalidenden özür dile annecim yanında oldu tartışma diye. Kıymetini bil.

Haklisin kizim esseklik oglumda dedi esimle konuşmuyor o da gtmis evine.
Esin neden cimri peki? Hani kimisi kucukken cok yokluk ceker sonra parayi bulunca tutumlu olur derler ya ondan mi acaba. Ya da borcunuz falan mi var. Simdi cocuk da geliyor eşin cocugun masraflarina ne diyecek acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…