- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Eve gelmesini bekliyorum su an ucaktan yeni indi hayirlisi olsun hakkimizda insallahNe yaptınız babanız geldi mi?
Amin inşallah.Eve gelmesini bekliyorum su an ucaktan yeni indi hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Aynen bendede öyleydi, hersey kusursuz gidiyordu tek kavgamiz bile olmamisti..huyunu varya önceden bilemiyorsun, ben buna emin oldum. zaten belirli süreçlerde karakteri ortaya cikar hani bazi zorluklar yasanmadan anlasilmiyor. Zaten bir insan karakterini kavga ederken belli edermis. Birde bazi seyler yerine oturdukca cantada keklik görüyorlar, kiymet verdikce sisiyorlar...Siz cocuklarimizi dusunuyorsunuz biz düşünmüyoruz mu saniyorsunuz ?
Ben evleneli 1 bucuk yili gecti ve bu ilk gebeligim tanımayi bekledim bu süreçte. Isten cikana kadar bu huyunu bilmiyordum kusursuz gidiyordu her sey.
Bence de aklimizi basimiza almaliyiz.
Bebegim dunyaya gelsin ne onu ne kendimi ona muhtac etmeyecegim ..Aynı olay başımada geldi evlendigimizden bu yana doğru düzgün birşey almamış bugün ondan birşey istedim ın vın yaptı bende üzerine gidince ben calisacam sen evde oturacan benim paramı mi yicen çok para harcamak istiyorsan git çalış kazan ye dedi kızlar gerçekten çok ağır çok küçük düşürücü çok ağır cümleler onur gurur kirici daha doğru düzgün cebime para koyduğunu hatırlamıyorum koymadı da bende iş arıyorum şimdi elden ne gelecek bulabilirsem tabi esimde askeri personel hepsi aynı
Amin canım ailelerimiz arkamızda çok şükür para kazanıyorlar diye kendilerini birşey sanıyorlar ben hamile falan değilm çok kötü oldum odaya kapattım ağladım gerek ki seni düşünüp çocuğunu düşünüp öyle davranmasaydi ama şu para insanı degistiyorBebegim dunyaya gelsin ne onu ne kendimi ona muhtac etmeyecegim ..
agladikca yavruma üzülüyorum zaten.. Keske o da düşünseydi.. Hayirlisi neyse o olsun askla yürümez evlilik bana saygi duymayan adama minnet etmeyecegim..Amin canım ailelerimiz arkamızda çok şükür para kazanıyorlar diye kendilerini birşey sanıyorlar ben hamile falan değilm çok kötü oldum odaya kapattım ağladım gerek ki seni düşünüp çocuğunu düşünüp öyle davranmasaydi ama şu para insanı degistiyor
En basta saygi eger saygi yoksa aradan o perde kalkmissa islere zora doner RABBIM hakkında neyin hayırlı olduğunu bilir önüne hayrı çıkarsın canmagladikca yavruma üzülüyorum zaten.. Keske o da düşünseydi.. Hayirlisi neyse o olsun askla yürümez evlilik bana saygi duymayan adama minnet etmeyecegim..
Çocuk yapma hatta ayrılAynı olay başımada geldi evlendigimizden bu yana doğru düzgün birşey almamış bugün ondan birşey istedim ın vın yaptı bende üzerine gidince ben calisacam sen evde oturacan benim paramı mi yicen çok para harcamak istiyorsan git çalış kazan ye dedi kızlar gerçekten çok ağır çok küçük düşürücü çok ağır cümleler onur gurur kirici daha doğru düzgün cebime para koyduğunu hatırlamıyorum koymadı da bende iş arıyorum şimdi elden ne gelecek bulabilirsem tabi esimde askeri personel hepsi aynı
Vay andaval vay suratinin ortasina bi yumruk cakip dokemediniz mi dişlerini ağzına davarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?