Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Canım geçmiş olsun antidepresan değil ama başka hastalıklardan dolayı güvenilir sınıftan ve hatta etkisi bilinmeyen sınıftan ilaçlar kullanmak zorunda kaldım çok şükür bi sıkıntı yaşamadık sanada geçmil olsun güvenilir sınıftanmış dert etme inşallah zarar gelmez bebişe

Kızlar Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz şimdiye kadar ilaçsız dewam ettim ama doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı napacağımıda bilmiyorumm

Kızlar Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz şimdiye kadar ilaçsız dewam ettim ama doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı napacağımıda bilmiyorumm
az once ciktim psikiyatrimden..umut isik doktorum tunalidam.erdal isik babasi unlu bir psikiyatr ben ogluyla devam ediyorum.isiklar ruh sagligi diye bak netten tellerine yada ben yazayim..gidebilecegin en guvenli doktorlardan biri..

bende gebelik korkularim icin gittim bu kez..ilaclarimi kestik artik sifir ilac..zordaysan eger yatistirici birseyler verir sakin ol ne guzel onca zamani atlatmissin kendine guc getir nolur..allah yardimcin olsun kendini kasmaktansa git gorus psikiyatri ile..

az once ciktim psikiyatrimden..umut isik doktorum tunalidam.erdal isik babasi unlu bir psikiyatr ben ogluyla devam ediyorum.isiklar ruh sagligi diye bak netten tellerine yada ben yazayim..gidebilecegin en guvenli doktorlardan biri..

Hamilemisin canım sende bide ilaç kullanıyomusun yararı oldu mu sana eger adresini yazarsan sewinirim

Hamilemisin canım sende bide ilaç kullanıyomusun yararı oldu mu sana eger adresini yazarsan sewinirim
426 93 44 doktorum umut isik..ara randevu al..sakin ol..herseyin cozumu var..panik yapma..tunalida kugulupark karsisinda ..aradigin zaman alirsin acik adresi..40 yillik muaynehane icini ferah tut..cok gecmis olsun..

mrhblar öncelikle yoğun anksyete depresyon panik atak okb b tedavilerini gördüm yılarca ve düzeldim öyle ilaçsız haytımı devam ediyordum tam orada hamile kaldım neyse ilk başlar çok iyiydi sonradan saçma sapan korku ve kağı yüzünden fenalaştım ve piskyatris sevisine yatım hamileyken 6 aylı falandı hamileliğim ilaç başladılar zanakx ve cipraleks zanaksın yerine sonradan ativan diye bir ileç verdiler 20 gün falan kulandım sonra arştırdım bebeğe zaralıymış kulandığım ilaçlar dedim ölsemde kulanmıyacam o küçüğüm için sonra allah bir güç kuvet verdi düzeldim tam olmasada eskisine göre çok iyidim sonra normal yoldan doğurdum öyle böyle yaklaşık iki yılı devirdim ve taki iki buçuk ay öncesine kadar ve korunuyordum bir baktım hamileyim ilk günler çok çektim yoğun ankseyte iç sıkıntısı allahıma sığındım allaım şimdi iki buçuk aylık hamileyim arda yokluyor hastalık arada unutuyor arda ağlamk geliyor içimden şimdi nasılsın diye sorarsanız alaım inşalah bu günleri aratmaz

çok geçmiş olsun..şu an ilaç kullanıyor musunuz?

çok sağolun hayır ilaç kulanmıyorum

siz enazından bebek istiyorsunuz allahım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah hayırlısıyla ve benim istenmeyen gebelik

siz enazından bebek istiyorsunuz allahım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah hayırlısıyla ve benim istenmeyen gebelik
az da değil 2,5 aylık olmuş.Allah yardımcın olsun cnm.Zorlanırsan gidersin psikiyatriye olmazsa kendini sıkma..Benim durumum senden fena gebelik düşününce bile hastalanıyorum.İlaçlarım kestik 3 ay , hastalandım hamile kalcam napcam diye yeniden başladım ilaçlara..ilaçsız duramıyorum..Sprali çıkarttım 5 gün sonra korkudan hemen yeniden taktırdım.Benim fena takıntı oldu hamilelik.Bu gidişle doğuramıycam galiba ilaçla hamilelik hep riskli..Senin için dua edeceğim çok iyi anlıyorum seni.

benim durumum öyle böyle değil öz annam bile hamle olduğumu öğrenince yüz çevirdi diğer hamileliğinde neler çektmiş gitsin aldırsın demiş yengemi aradım görüntülü oda ordaydı sanki ben kötü yola düşmüşüm gibi kaçıyordu ve yüzüme bakmıyordu daha neler neler eşim de ben sanki kendi kendimi dölemişim gibi davranıyor seninlemi uğraşacam diyor ya belki biraz destek olsalar daha kolay geçecek karnımdaki bebeğimle yapayanlızım

Ben de antidepresanla dogum yaptım.Hamileligin 7.haftasindan beri ilaç kullandım sertralin etken maddeli.ilac kullanmaktan korkmayın ben emziriyorum ve hala ilaç kullanıyorum
. Bırakmam soz konusu değil malesef. Allahıma binlerce şükür ki bebegim saglikli

çok geçmiş olsun bebeğinizi haırlısı ile bütürsünüz inşallah

Herkese selam.yaklaşık 10 yıl önce geçirdiğim panik atak sonrası başlamış olduğum 50 mg lustral ı hala kullanıyorum, ilaca bağımlı olmuş durumdayım.işin kötüsü 1 ay sonra tup bebek tedavisine başlayacağız.ve ben hamilelik durumunda nasıl ilacsiz duracağım onun derdindeyim.doktora gittiğimde beni anlamadan bırakıver canım ne olacak cümlesiyle karşılaştım. Lütfen bana yardım edin ne yapmaliyim

bırakıver demeleri kolay çünkü onlar bu hastalığın bizim elimizde olduğunu söylüyorlar.ben şuan üçüncü gebeliğimi panik ataklı yaşıyorum ilk ikisi ömrümden ömür aldı yılarım gitti evet çok çektim ama bu gebliğimde bebekle ilğili sıkıntı var deiklerinde atağın dibini yaşadım ve çok acı çektim kedi başıma yapa yalnız kaldım ben bilirim tabi ne yaşadığımı ama dün gitiğim doktor kontrolünde içime su serpildi innanın dünyaya sanki birdajha geldim işte o miniğin sağlıklı olduğunu duyunca ne atak kaldı ne şey tabi şimdilik evet ilaçsız idare ediyorum ama zorlanıyorum tabi benim başka sorunlarımda var
ilk üç ay kesin bir şekilde ilaç kulanılmıyor sonrasındada nekadar dayanırsın bilemem ama öncelik bebişin olduğu için öyle böyle geçiyor 9 ay

Selam arkadaşlar ben de pa hastasiyim anksiyete bozukluğu var kazayla hamile kaldığımi ogrendim bütün tedbirlere rağmen ve aniden ilacı kesti doktorum 16 haftalik hamileyim 3yasinda oglum var nasıl anlaticam bilmiyorum nefes alamıyorum kalbim daralıyor çarpıntı dan ölüyorum ve saçma sapan düşünceler içinde kaldım benim gidiyo lan ve atlatan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…