Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Bende 12. Haftamdayim canim. Ay sonu gidicem bakalim insaAllah ogrenirim cinsiyeti. Allahim hayirlisini nasip etsin. Nasil mide bulantin kusman var mi
İkimiz de ayniyiz yani unuttum galiba :) bulanti ve kusma var. Eskiye nazaran daha iyiyim ama bulanti mahvediyor beni

Offf ayniyiz demekki. 7.haftadan sonra bir basladi bulanti ozellikle sabahlari oglene kadar cok siddetli. Ogleden sonra yok oluyor. Resmen hayattan soguttu beni.
Ben 24 saat cekiyorum. Karnim doysa da gecmiyor evimden sogudum resmen koku hassasiyeti yuzunden. Psikolojim bozuk aslinda..

Çok tuhaf ya ben sık sık gidip kan testi yaptırıyorum ama buna hiç bakmadılar...hamileliğim de baya ilerledi.canim çok sıkıldı bu duruma artik yaptirsam çok mu geç kaldım kızlar sizce?

Çok tuhaf ya ben sık sık gidip kan testi yaptırıyorum ama buna hiç bakmadılar...hamileliğim de baya ilerledi.canim çok sıkıldı bu duruma artik yaptirsam çok mu geç kaldım kızlar sizce?
Canim zaten bu ilk haftalarda yapiliyor sanirim benim de ilkinde yapilmamisti ki yapilan kisi de cok degil. Bence kafani bulandirma Allahin izniyle hic bir sey olmaz.

Canim zaten bu ilk haftalarda yapiliyor sanirim benim de ilkinde yapilmamisti ki yapilan kisi de cok degil. Bence kafani bulandirma Allahin izniyle hic bir sey olmaz.
Canım cevabın için çok sağol Allah hepimizin bebeklerini korusun.ya aslında bütün doktorlar internete bakmayın kafaniz karışır deyip duruyor,iyi de ben çoğu şeyi zaten internetten öğreniyorum.dogru düzgün hiç bilgilendirilmedim ki özele de gidiyorum hem de baya pahalı.

Kızlar benim de cmv İgg ve igm pozitif tekrar kan verdim sonra da avidite bakacaklar eğer pozitif çıkarsa tedavisi çok zor ve uzun süreç çok korkuyorum

Antiviral veriliyormuş ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum testi tekrarlayıp sonra avidite bakacağız dediler
Görüştüğüm 2 doktor da boyle bir seyden bahsetmemisti. Demek antiviral varmis. Valla birinin dedigini biri tutmuyor bence hic korkup üzülmeyin gercekten bir sey cikmiyor sizde de cikamayacak Allahın izniyle. Bosuna zehir etmeyin kendinize hayati.

Igm 4 çıktı epey yüksek evet internette tedavi yok diyor benim de kafam karıştı siz kaçıncı haftalarda yaşadını bu durumu 6. Haftada öğrendim ben şu an 7 deyim 8 de sonuç çıkacak pozitifse avidite yapılacak sürekli uzuyor işler

Sizinle aynı haftalarlaydık öğrendiğimde. aviditeyi testi tekrarlandığında yapsaydi keske zaman uzuyor böylelikle. Ama gec degil bana da ayni prosedür uygulandı.

Sizinle aynı haftalarlaydık öğrendiğimde. aviditeyi testi tekrarlandığında yapsaydi keske zaman uzuyor böylelikle. Ama gec degil bana da ayni prosedür uygulandı.
Üniversite prosedürü bu şekilde sanırım ben de avidite yapacaklar diye gitmiştim ama testi bizde tekrarlayacağız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…