İkimiz de ayniyiz yani unuttum galiba :) bulanti ve kusma var. Eskiye nazaran daha iyiyim ama bulanti mahvediyor beniBende 12. Haftamdayim canim. Ay sonu gidicem bakalim insaAllah ogrenirim cinsiyeti. Allahim hayirlisini nasip etsin. Nasil mide bulantin kusman var mi
Offf ayniyiz demekki. 7.haftadan sonra bir basladi bulanti ozellikle sabahlari oglene kadar cok siddetli. Ogleden sonra yok oluyor. Resmen hayattan soguttu beni.İkimiz de ayniyiz yani unuttum galiba :) bulanti ve kusma var. Eskiye nazaran daha iyiyim ama bulanti mahvediyor beni
Ben 24 saat cekiyorum. Karnim doysa da gecmiyor evimden sogudum resmen koku hassasiyeti yuzunden. Psikolojim bozuk aslinda..Offf ayniyiz demekki. 7.haftadan sonra bir basladi bulanti ozellikle sabahlari oglene kadar cok siddetli. Ogleden sonra yok oluyor. Resmen hayattan soguttu beni.
Canim zaten bu ilk haftalarda yapiliyor sanirim benim de ilkinde yapilmamisti ki yapilan kisi de cok degil. Bence kafani bulandirma Allahin izniyle hic bir sey olmaz.Çok tuhaf ya ben sık sık gidip kan testi yaptırıyorum ama buna hiç bakmadılar...hamileliğim de baya ilerledi.canim çok sıkıldı bu duruma artik yaptirsam çok mu geç kaldım kızlar sizce?
Canım cevabın için çok sağol Allah hepimizin bebeklerini korusun.ya aslında bütün doktorlar internete bakmayın kafaniz karışır deyip duruyor,iyi de ben çoğu şeyi zaten internetten öğreniyorum.dogru düzgün hiç bilgilendirilmedim ki özele de gidiyorum hem de baya pahalı.Canim zaten bu ilk haftalarda yapiliyor sanirim benim de ilkinde yapilmamisti ki yapilan kisi de cok degil. Bence kafani bulandirma Allahin izniyle hic bir sey olmaz.
Senin cinsiyet belli mi pekiBen 24 saat cekiyorum. Karnim doysa da gecmiyor evimden sogudum resmen koku hassasiyeti yuzunden. Psikolojim bozuk aslinda..
Degil canimSenin cinsiyet belli mi peki
Benim bir kizim var. Bakalim bu ne olacak. Rabbim saglikli versin ne olursa basimizin ustunde yeri var. Ama tabi kizim oldugu icin gonlumden erkek geciyor. Nasip bakalimDegil canim
Benim de kızım var elhamdülillah .. ya nasip :)Benim bir kizim var. Bakalim bu ne olacak. Rabbim saglikli versin ne olursa basimizin ustunde yeri var. Ama tabi kizim oldugu icin gonlumden erkek geciyor. Nasip bakalim
Tedavisi yok diye biliyorum umarim avidite yuksek cikar. Moralinizi bozmayin. Geneli temiz geliyor avidite. Korkmayin Allah buyuk..Kızlar benim de cmv İgg ve igm pozitif tekrar kan verdim sonra da avidite bakacaklar eğer pozitif çıkarsa tedavisi çok zor ve uzun süreççok korkuyorum
Antiviral veriliyormuş ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum testi tekrarlayıp sonra avidite bakacağız dedilerTedavisi yok diye biliyorum umarim avidite yuksek cikar. Moralinizi bozmayin. Geneli temiz geliyor avidite. Korkmayin Allah buyuk..
Görüştüğüm 2 doktor da boyle bir seyden bahsetmemisti. Demek antiviral varmis. Valla birinin dedigini biri tutmuyor bence hic korkup üzülmeyin gercekten bir sey cikmiyor sizde de cikamayacak Allahın izniyle. Bosuna zehir etmeyin kendinize hayati.Antiviral veriliyormuş ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum testi tekrarlayıp sonra avidite bakacağız dediler
Igm 4 çıktı epey yüksek evet internette tedavi yok diyor benim de kafam karıştı siz kaçıncı haftalarda yaşadını bu durumu 6. Haftada öğrendim ben şu an 7 deyim 8 de sonuç çıkacak pozitifse avidite yapılacak sürekli uzuyor işlerGörüştüğüm 2 doktor da boyle bir seyden bahsetmemisti. Demek antiviral varmis. Valla birinin dedigini biri tutmuyor bence hic korkup üzülmeyin gercekten bir sey cikmiyor sizde de cikamayacak Allahın izniyle. Bosuna zehir etmeyin kendinize hayati.
Sizinle aynı haftalarlaydık öğrendiğimde. aviditeyi testi tekrarlandığında yapsaydi keske zaman uzuyor böylelikle. Ama gec degil bana da ayni prosedür uygulandı.Igm 4 çıktı epey yüksek evet internette tedavi yok diyor benim de kafam karıştı siz kaçıncı haftalarda yaşadını bu durumu 6. Haftada öğrendim ben şu an 7 deyim 8 de sonuç çıkacak pozitifse avidite yapılacak sürekli uzuyor işler
Üniversite prosedürü bu şekilde sanırım ben de avidite yapacaklar diye gitmiştim ama testi bizde tekrarlayacağız dedilerSizinle aynı haftalarlaydık öğrendiğimde. aviditeyi testi tekrarlandığında yapsaydi keske zaman uzuyor böylelikle. Ama gec degil bana da ayni prosedür uygulandı.
Evet. Belki testte yanlislik vardir diye tekrarliyorlar ama korkmayin avidite yuksek gelir Insaallah rahatlarsinizÜniversite prosedürü bu şekilde sanırım ben de avidite yapacaklar diye gitmiştim ama testi bizde tekrarlayacağız dediler
İnşallah inşallah benim önceden de ıgg yüksektiEvet. Belki testte yanlislik vardir diye tekrarliyorlar ama korkmayin avidite yuksek gelir Insaallah rahatlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?