Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Canim merhaba nasil gidiyor hamilelik. Bi sorun yoktur insaallah. Bu arada belli oldu mu cinsiyetiniz
Canim dun tahlil yaptırdım bu sefer de rubella da sorun cikmis gorunuyor... yine telas ve aksiyon... cinsiyete kesin bisi demedi kiza benziyor dedi sizin belli mi cinsiyet?

Canim dun tahlil yaptırdım bu sefer de rubella da sorun cikmis gorunuyor... yine telas ve aksiyon... cinsiyete kesin bisi demedi kiza benziyor dedi sizin belli mi cinsiyet?
Canim benim 2 li test yapildi. Cok sukur sorun cikmadi. Baskada suan bi test istemedi doktor. 10 gun sonra cinsiyet ogrenebiliriz sanirim.cunku en son gittigimizde 12 . Hafta daha cok erken 16 da bakariz demisti doktor. Ben kesin olsun 17. Haftada gideyim diyorum

Bende yeni yaptırdım bu testleri. Ama doktorlar bana hiçbişey anlatmıyor ya ben anlamıyorum. Ne testi arkadşalar bunlar?

Ya ben sormasam kesenin veya bebeğin boyunu bile söylemiyorlar. Nefret ediyorum devletteki doktorlardan

Evet iyi olur cok sukur benimkinde bir sorun yokmus o ufak bir sey dedi. Saglikla dogursak da rahatlasak ekşin ekşin nereye kadar :)

Rubella kızamıkçık cmv de bir virüs toksoplasma da hayranlardan gecen bir sey sanirim. Bunlar erken donemde hamileye bulasirsa bebekte kalici hasar birakirmis. O yuzden 10 haftalik olmadan bakilip gerekirse kurtaj yapiyorlarmis. Ama cok daha once gecirildiyse bunu anlamak.icin avidite denen bir test yapiyorlar o yuksek gelirse gebelil devam ediyor

Benim cmv pozitifti sonra avidite yapılmıştı cok sukur yuksek.geldi

Yaa ben gebe olmadan önce bu rubella falan pozitif çıkmıştı. Sonra doktor önemli bişey yok demişti. Bağışıklık olduğu için pozitif çıkmıştı. Ay inş yine bişey çıkmaz.

Yaa ben gebe olmadan önce bu rubella falan pozitif çıkmıştı. Sonra doktor önemli bişey yok demişti. Bağışıklık olduğu için pozitif çıkmıştı. Ay inş yine bişey çıkmaz.
Ama hangi rubella igg mi igm mi bunlar farkli
.sanirim igg pozitif iyiydi

Arkadaşımda da toxoplazma çıktı, avidite yaptılar. Amniyosentez istediler ama yaptırmadı. Şuan herşey yolunda gidiyor. Ama revamisin mi ne öyle bir antibiyotik kullandı gebelik boyunca.

Sizinle aynı haftalarlaydık öğrendiğimde. aviditeyi testi tekrarlandığında yapsaydi keske zaman uzuyor böylelikle. Ama gec degil bana da ayni prosedür uygulandı.
Bende adivite testi yaptıracağım ama hangi hastanede yapılıyor siz nerede yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim

Bende adivite testi yaptıracağım ama hangi hastanede yapılıyor siz nerede yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim
Ben konyadayim ozel bir hastaneye yaptirdim. Baska bir hastaneye daha yaptirdim. Korkmayin sizinki de yuksek cikacaktir Allahin izniyle. Bunu devlet hastaneleri de yapiyor. Kan testi ile bu virusu daha once mi yoksa yeni mi gecirdiginize bakıyorlar.

Çok teşekkür ederim ben İstanbuldayım ama özel hastaneler de dahil hiç bir hastanede bulamadım bu testi parvovirus avidite olarak geçiyor İstanbulda yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…