Bu yazıya çok güldüm evet ben de o saç mevzusunu duymuştum.Ayva yersen bebek gamzeli olurmuş şeftaliye dokunup bir yerine sürme falan filan bunları duydum ben de.
bende ne zaman annemın mezarustune gıtmeye kalksam babanem tutuyo benı sakın gıtme hamıleyken mezarlıga,turbeye gırılmez dıye walla bana son derece batıl geldı ama yınede gıtmıyorum :uhm:
kavun yıyenın cocugu guleryuzlu olur derler,o zaman benımkı agzı kulaklarında dogacak :dance:
sac kestırme yı bende duydum hatta gıttım sacımı kestırdım dıye sagolsun basrolde yıne babanem olmak uzere bı alay ınsandan fırca yedımklava:
kanamalı hamılelık gecırenlerın oglu olur dıyolar sımdı merakla beklıyoruz bızımkıde oglan mı dıye :ecrin_bebek:
bir de hamile kişinin kafasına belli etmeden tuz serpilirmiş, eğer bir yerini kaşırsa kızı olurmuş...kocamı yaparken yakaladım dadelikafadulden
Şeftaliye dokunursan da çocuk tüylü mü oluyomuş acaba ahahaahaa sırnaşık şey
bende hamileliğimin başında saçlarımı kestirmiştim,bir sürü fırça yemiştim çevremdekilerden :) bana komik geldiği için sadece gülmüştüm :) birde sakız çiğnememek gerekiomuş (normaldede sevmem ama sırf inat için çiğnemek gelmişti içimden)komşumuz söylemişti bebek ishal olurmuş
bende hamileyken hayvanat bahçesine gitmiştim orda bi yaşlıca teyze geldi kızım napıyorsun bakma burdaki maymunlara falan.çocuğun onlara benzer demişti çok şaşırmıştım..
evet canım aynen öyleymiş :roflol: ben de şimdi psikolojik olarak etkilendim herhalde şeftaliye dokunduktan sonra ellerimi yıkıyorum hemen sırnaşık şey
bende hamileyken hayvanat bahçesine gitmiştim orda bi yaşlıca teyze geldi kızım napıyorsun bakma burdaki maymunlara falan.çocuğun onlara benzer demişti çok şaşırmıştım..
bende ikinci kızıma hamileyken büyük kızımı hayvanat bahçesine götürdüm
duyan herkesden fırça yedim hatta babannem öyle abarttıki ağladı yavrum senin yüzünden tüylü olcak bide kız çocuğu evde kalcak yazık diye
şimdi kızımı görseniz 8 aylık kafada bitutam saç yok
çok alem bunlar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?