bende ne zaman annemın mezarustune gıtmeye kalksam babanem tutuyo benı sakın gıtme hamıleyken mezarlıga,turbeye gırılmez dıye walla bana son derece batıl geldı ama yınede gıtmıyorum :uhm:
kavun yıyenın cocugu guleryuzlu olur derler,o zaman benımkı agzı kulaklarında dogacak :dance:
sac kestırme yı bende duydum hatta gıttım sacımı kestırdım dıye sagolsun basrolde yıne babanem olmak uzere bı alay ınsandan fırca yedımklava:
kanamalı hamılelık gecırenlerın oglu olur dıyolar sımdı merakla beklıyoruz bızımkıde oglan mı dıye :ecrin_bebek:
bir de hamile kişinin kafasına belli etmeden tuz serpilirmiş, eğer bir yerini kaşırsa kızı olurmuş...kocamı yaparken yakaladım dadelikafadulden
bende ikinci kızıma hamileyken büyük kızımı hayvanat bahçesine götürdüm
duyan herkesden fırça yedim hatta babannem öyle abarttıki ağladı yavrum senin yüzünden tüylü olcak bide kız çocuğu evde kalcak yazık diye
şimdi kızımı görseniz 8 aylık kafada bitutam saç yok
çok alem bunlar yaaaaa
bence tüylere takmışlar bunlar kaydirigubbakcemile3
babannem de hep halama hamileyken gördüğü ayıyı anar (eskiden sokakta oynatırlardı ya), karşıdan seyretmiştim o ayıyı halanın o yüzden şimdi bu kadar gür ve koyu tüyleri var diyo kaydirigubbakcemile3 Genetiğin hiç mi rolü yok babanne diyorum ama üstüne alınmıyor naniknanik
Ha bir tane daha geldi bak aklıma bebek karnında ilk kıpırtadığında bol bol güzel birine bakarsan ona benzermiş.Kadının biri hamileliği boyunca Hülya Avşara bakmış bebek çıkmış aynı o. :roflol: Yaniiii ne anlıyoruz genetik faktörler yalaaaan bak resime olsun bitsin.
Ben de yaz sonu saçlarımı kestireceğim, çok kırıldı, kimbilir ne tepkiler gelecek kaydirigubbakcemile Yani ağır kaldırma ya da yüksek bir yere uzanma gibi şeyler tabiiki çok mantıklı ama diğer batıl inançlar saçma geliyor bana
Kanamalı hamilelik ve erkek çocuk bağlantısını duymamıştım. Ne zaman belli oluyor senin cinsiyet? 11. haftan olduğuna göre yaklaşık 5-6 hafta sonra heralde değil mi? Ne kadar güzeeell 11 hafta... Benim daha çok yeni olduğundan kulağıma çok hoş geldi :kedi:
cok garip inanislar varmis,,ama buna cevap vermeden gecemiycem
kanamalı hamılelık gecırenlerın oglu olur dıyolar sımdı merakla beklıyoruz bızımkıde oglan mı dıye annem kardesime hamile iken 9 ay kanama gecirmis,doktor alalim demis cocugu yoksa hayatin tehlikeye girer,annem aldirmamis ve simdi 26 yasinda 3.cocuguna hamile bi kizi var,,,,,,,,,,,,sacma inanislar bunlar,,,,,,
ben mezarlıga gıttım nolcakkı sankı Allahın verdgı canı mezarlık mı alcak sankı sacma...
hamılelıgım basında ve sımdı olmak uzere hıc kanamam olmadı ve oglusum olacak.
mezarlık konusunda o kadar cok uyarı aldım kı ınanamazsınız gulup gecıyo ınsan artık her soylenenı kafaya taksak. erkek cocuk konusundada kayınvalıdemden yengeme walla hepsı erkek dıye beklıyolar sehır dısından akrabalar arıyo erkektır dıye allahım gormenız lazım erkek cıkarsa komık olucak :CüvCüv: sırnaşık şey
bence tüylere takmışlar bunlar kaydirigubbakcemile3
babannem de hep halama hamileyken gördüğü ayıyı anar (eskiden sokakta oynatırlardı ya), karşıdan seyretmiştim o ayıyı halanın o yüzden şimdi bu kadar gür ve koyu tüyleri var diyo kaydirigubbakcemile3 Genetiğin hiç mi rolü yok babanne diyorum ama üstüne alınmıyor naniknanik
bende hamileyken hayvanat bahçesine gitmiştim orda bi yaşlıca teyze geldi kızım napıyorsun bakma burdaki maymunlara falan.çocuğun onlara benzer demişti çok şaşırmıştım..
cok garip inanislar varmis,,ama buna cevap vermeden gecemiycem
kanamalı hamılelık gecırenlerın oglu olur dıyolar sımdı merakla beklıyoruz bızımkıde oglan mı dıye annem kardesime hamile iken 9 ay kanama gecirmis,doktor alalim demis cocugu yoksa hayatin tehlikeye girer,annem aldirmamis ve simdi 26 yasinda 3.cocuguna hamile bi kizi var,,,,,,,,,,,,sacma inanislar bunlar,,,,,,
öyle bi kural gibi söylemek yanlış tabii ama benim oğlum olucak inş.ve kanamalı geçiriorum doktorum erkek çocuklarının tutunması ve yaşaması daha zor olur demişti çokbilgili birirsi çok da duydum doğru olabilir ama herkesin öyle olucak die bi kural yok tabii zaten benim kanamamın sebebi de çok uzun ve zor geçen bi yolculuk..............yani sadece erkek olması değil
size babaanneniz söylüyormuş bana kaynanam söyledi tuzlu limonlu yeme çocuk erir dedi. gelde gülme bunaa
size babaanneniz söylüyormuş bana kaynanam söyledi tuzlu limonlu yeme çocuk erir dedi. gelde gülme bunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?