size babaanneniz söylüyormuş bana kaynanam söyledi tuzlu limonlu yeme çocuk erir dedi. gelde gülme bunaa
süpermiş gerçekten sırnaşık şey :roflol: acılı yiyince de yanar kül olur heralde o zaman kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size babaanneniz söylüyormuş bana kaynanam söyledi tuzlu limonlu yeme çocuk erir dedi. gelde gülme bunaa
- Annenin evine gittiğinde bir şey alma, bir şey yeme (bunu hiç anlamadım neden diye sormaya da korktum açıkçası)
hay ne güldüm kızlar yaaa :)
benim duyduklarım ise;
gamze için meşhur ayva hurafesi ( ki belki tutar diye yaptım)
cami ve mezarlık yasak
habersiz bişi yenmes lekesi kalır
çiğ et elleyip bi yerine sürme lekesi kalır
kıllı mıllı şeyler bakma :)
çok uyursan bebek kızdır
kime çok bakarsan ona benzer
he bide doğumdan sonrası var.... onları yeniöğrendim
bebeğin ilk işediği bezi eve getirip eşiğe koycakmışım :)
ilk tırnağını kesince babamızın cebine koycakmışız bereket olsun diyemişşşş kaydirigubbakcemile3
ha bide benim annemde ilk zamanlarımda sakız çiğneme sıçıklı olur bebek demiştiiii heheh kaydirigubbakcemile3
Hoş benim daha ilk aylar ama başladılar bile neymiş efendim ;
Sakız çiğnersem bebeğim doğduğunda altını çok pisletirmiş (ne alakaysa artık)lülülülülülülülülülülülü
bende dedim küçükken kahve içince içme kocan kara olur diyordunuz ay parçası gibi
bembeyaz kocam var e iyi ki içmişim kahveleri yanii kaydirigubbakcemile3
he birde konu açılışında şöyle birşey yazılmış ya ;
kayınbabam rahatsız olduğu için eşim eskişehire gitti bende ister istemez annemlerde kalıyorum
10 gündür. E napayım yemeyim içmeyim de açlıktan öleyim mi sanmıyorum valla doğruluk payı
olduğunu kafamçokkarıştı
bana yaptılar onu educa... kafamdan aşağı bi tutam tuz serptiler...![]()
yarabbim yaa
çok alem bunlar yaaa
şimdi bu yazıyı babanneme okudum tabii doğru hatta buzlu su içersen çocuğun beyni felç olur dedi:1shok::1shok::1shok:
yarabbim yaa
çok alem bunlar yaaa
şimdi bu yazıyı babanneme okudum tabii doğru hatta buzlu su içersen çocuğun beyni felç olur dedi:1shok::1shok::1shok:
hayır arkadasım kural gıbı degıl tabıkı... oyle dıyolar dedım,kesın oyledır degıl,yanı bana denen seyler boyle.elbette kı hıc bı bılımsel tarafı yok kız da olabılır erkek te. aman saglıklı olsun da gercı kızıda benım erkegıde benım sonucta. bu sadece benım kulagıma bı cok kısıden gelen bı hurafe mı denır ne denırse artık,ondan... bende paylasıyım dedım bu dusunceye bel baglamak elbette kı dogru degıl. eskıler ıste ne dıyeyım![]()
hamileliği sırasında güzelleşenin erkek çocuğu olur...çirkinleşenin kız çocuğu olur...bu ne demekse!!!bütün kadınlar güzeldir:sm_cool:
-Saç olayı malum herkes biliyor ( inanmadığım halde tırstım ama , geçen hafta gittim kırıklarını aldırdım )
-Çilek yerken ya da gül koklarken bir yerine değerse leke olur ( Her ikisinide yaptım merakla bekliyorum sonucu )
-izinsiz bir başkasının malını yemek ( leke oluşurmuş )
-erkek anneyi güzelleştirir ( valla sivilcelerim geçti , yüzüm daha bir berrak oldu ama sigarayı da bırakmanın etkisi olabilir )
Ciğer yiyip bir yerimizi ellersek de bebeğin aynı yerinde ben ya da leke olurmuş. Bunu kanıtlarla söyleyenler var. Mesela komşum hamileyken ciğer ellediği eliyle kalçasını ellemiş şimdi oğlunun aynı yerinde ben varmış.:uhm:
bana yaptılar onu educa... kafamdan aşağı bi tutam tuz serptiler...![]()