Çok çok teşekkür ederim.Sorularınızın cevapları bende yok maalesef.Bol şans dilemeye geldim sadece.Kolay doğumlar ve keyifli zamanlar dilerim.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Merhaba çocuğum da yok hamile de değilim, güzel şeyler söylemeye geldimunutmayın ki biz kadınlar herşeyle mücadele edebiliriz ve ediyoruz da, eşiniz yardımcı da olduğu sürece kimseye ihtiyacınız yok evet belki biraz zor olabilir ama benim annem de bizi sadece babamla beraber büyütmüş, sağlıkla kucağınıza alın gerisi olur gider inşallah
Korkma Allah sana yardım edecek bak gör.. tabiki zorlanacak yorulacaksın ama bebeğini mis gibi büyüteceksin.. Allah size bir can nasip etmiş bunu düşün.. kayınvaliden zaten gelmesin aman öyle yapandan hayır gelmez! Bebeğin uyuyunca yemek yaparsın. Bazen hazır pratik yaparsın abartma yemek işini.. eşinde sana yardım eder korkmaMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
Kız kardesiniz veya teyzeniz yokmu ilk 10 gün zorlanırsınız sonrası kolay olur inşallah saglıcakla büyütünMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
burdaki konuları şöyle biraz tarasanız görürsünüz ki doğumda yanınıza yardım olsun diye asla birisini çağırmamalısınız.ekstra huzursuzluk ve evliliği yerinden oynatan sorunlar çıkıyo o lohusalıkla özellikle.kendi başınıza halledersiniz tabi o milyonlarca yıldır insanlar yapıyo siz niye yapamayasınız.Merhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
Merhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
Ikizlerimde sezaryen oldum ilk 10 gun annem vardi sonra yalniz baktim cok sukur 10 bucuk aylik oldular. Kendini toparladiginda rabbimin yardimiyla bakarsin. Herkese de parmak isirtirsin. Bebegin senin dilinden bi sen anlicaksin. Baska uykusuzluk yorgunluk bi yetememe hissi gelebilir. Yaninda anasi kv kalanlara da bu his geliyo ama bu duyguyu yavrunun saglikli olusuna sukrederek yeniceksin. Hayirli dogumlarin olsun saglikla al kucaginaMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
Ne kadar iyisinizHic korkmayin. Onemli olan bebegi saglikla kucaginiza alabilmeniz. Simdi kayisi zamani, dogum zamani kayisi kompostosu gaz ve kabizlik icin hayatinizi kurtaracak. Kardesim sezeryanda hic problem yasamadi sıksık kayisi icirdik.
Dolabiniza borek kofte atabilirsiniz. Haslanmis nohut fasulye kolay yemek olur.
Bezelye de size sebze olur
Ben bir yufkayi ikiye bolup cok hafif sutle islatiyorum, icine peynir ve tereyagi koyup katliyorum. Tek tek posetliyorum. Dondurup yagsiz tavada pisiriyorum. Borekten daha kolay geliyor hem yapmak kolay hem pisirmesi hizli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?