Bu yiyeceklerden özellikle bulgur ve soğan çok gaz yapıyor eğer gazlı bir bebekse.. Gaz olayında muhakkak gözlem çok önemli sütüm olsun diye yemekler abartılmamalı hatta neyin dokunup dokunmadığını ayrım yapabilecek şekilde öğün alınmalı bol sıvı ve uyku süt için yeterli oluyor..3 çocuk doğurdum tecrübe ile sabit fikirlerimi aktarıyorum
İlk şunu soyliyim bebek kucaginizi aldignizda annelik iç gudusyle hareket edecekseniz zaten
Hastanede sadece eşiniz kalsa yeterli sezaryen bile olsan ayağa kalkıyorsun 1 haftada toparlıyorsn
Bebeğe emzik biberon kullanma sakın sürekli emzir gaz çıkar yemek oncesi alt degistirme oda yediğini kusmamasi için sürekli gece gündüz birbirine karisicak belli bi süre ama eşiniz desteği ile ev işiyle bir yurutursunuz dediğim gibi 1 hafta süresi var şimdiden bezelye taze fasulye kuru vs yapıp buzluğa atın köfte yapın atın buzluğa hazır hazır cikarip yerseniz
Süt yapan yiyecekler bulgur dereotu soğan unutma
Sağlıklı sıhhatli doğurmamış nasip etsin allah
Kaynanani sakın çağırma gereksiz bide onun tribi ile ugrasirsin
Bence hiç kafanıza takmayın Allahım size o gücü verir ve kimseye ihtiyaç duymazsınız.Ama şimdiden işinizi kolaylaştıracak en azından ilk zamanları yetecek dolaba atılacak şeyler yapmanız iyi olur.Allah yardımcınız olsun üzülmeyin yalnız kalacam diye bebeğiniz gelecek ne güzelMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
Merhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
İlk bebeğimiz olacak. İkimiz de deneyimsisiz. Baş edebilir miyim. Sürekli okuyorum herşeye hakim olabilmek için. Bana önerebileceğiniz ne varsa çok minnettar olurum. Doğumdan sonrası için yemek yapıp buzluğa koymak iyi fikir olur mu mesela. Normal doğum mu sezeryan mı olacağı belli değil henüz. Kendime biran önce yetebilmek için çabuk iyileşiyim diye normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bana önerebileceğiniz birşeyler varsa çok sevinirim.
Sağlıkla gelsin bebişMerhaba. Size kısaca derdimi anlatıp deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Hamileyim. Yaklaşık iki ay sonra inşallah doğum yapacağım. Annem hayatta değil. Kv ile aynı şehirdeyiz ancak çocuğumuz olmasın diye beddua ettiği için ben de eşim de neredeyse hiç görüşmüyoruz aylardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?