hamilelik isteyenler gelin az dertleşelim birbirimize faydamız dokunur belki ...

kizlar benim bat yarin ama adet olcam sanirim bu ay da yok malesef bende bu ay mantar oldu idrar yolu enfeksiyonu oldu o yuzden sogan kuru yapmayi dusunuyorum esime de keçiboynuzu pekmezi icircem her gun. ovulasyon testi yaptim ama bu ay iki gune bir iliski deniycem adet olana kadar.. boyle iste siz neler yapicaksiniz

Soğan kürünü ve kuru incir kürünü çok övüyorlar kuru incir doğurganlığı arttıyormuş

Bazen gec dollenme de olabilio. Belki senn de ole olabilir. Insllh tutmustur
Valla tuttu tutmadı diye diye diye düşünmekten kafayı yicem inşallah dediğin gibidir ama artık heveslenmicem kursağımda kalıyor artık gülüyorum ne yapım Allah ne zaman isterse o zaman olur , isteyen herkese nasip olur inşallah ..

Aynn ii yapiosn. Ben de gecen ay tum belirtileri yasadim bi halt cikmadi gozumuz yolda kaldi.

Ay bende yarın olucam büyük ihtimalle bende sendenim ne zamandır beri deniyorsunuz?

Merhaba kızlar benım hikayem de şöyle 2 yıllık evliyim ilk 1 yıl bazı sebebelerden dolayı korunduk gecen agustos ayında yanı 1 yıl kadar olacak korunmayı bıraktık ama olmamıştı ben doktor kontrolune gıttım hıc bır sorunum yoktu eşim de gitti ve sperm degelerinde ve hareketlerinde sorun vardı ve 6 aylık bir tedavı sonunda ben gecen mart ayında hamıle oldugumu öğrendım aama maalesef bebegım 7 haftalıkken kalbı durdu ve nısan ayında kürtaj oldum bu süreci cok zordu hala da zor daha sonra 48 gun sonra adet oldum ondan sonra korunmadım ama gebelık olmadı sonra 34 gun sonra ikinci adetı oldum ve bu ay klomen kullandım ve 9 gun once 2 tane yumurtam catladı adete 9 gun var sonuc nolur bılmıyorum

İnşallah güzel haberleri alırsın , bu ay olmazsada bidahaki aylar olur moral bozma

İnşallah güzel haberleri alırsın , bu ay olmazsada bidahaki aylar olur moral bozma
İnşâllah dua ve sabır etmekten başka caremiz yok inşallah rabbım cok bekletmez bizleri

İ
Aminnn inşallah birbirimize edilen Dualar kabul olur edelim , ben eminim bir gün olacak ama Allah’ın istediği zaman
Nşallah canım ama bu süreç cok zor gecıyor şu an benımle hamıle olan 2 yakın arkadaşım vardı yenı dogum yaptılar gidemiyorum gidersem aklıma bebeğim gelır 3 tane akrabamız var onların da dogumu yakında ablam 1 aya doguracak gıdemıycem yanına her dogum aldıgımda kalbim sıkışıyor ya ben hiç anne olamazsam bir daha diye nasıl baş edeceğim ben bu durumla dıye

Merhaba kızlar benimde hiç bir sorunum yok rahim filmi çekindim sağ tüp tıkalı çıktı daha öncedende sağan kürü yaptım olmadı yumurtalarım 3 tane 23 25 26 mm hep 20 ve üzeri çıkıyor 2 yıldır korunmuyorum nasip olmadı önümüzde ki ay aşılama yaptırcam inşallah eşimde de bendede hiç bir sıkıntı yok Rabbim ol demeden olmuyor işte

Aynen inşallah olur gec olsun ama güç olmasın rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…