- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
2 günde bir yapılırsa yakalanır diyor doktorlarO zamn onu bi dene belki faydasi olur. Belki kaciriosundur yum gununu
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü çok övüyorlar kuru incir doğurganlığı arttıyormuşkizlar benim bat yarin ama adet olcam sanirim bu ay da yok malesefbende bu ay mantar oldu idrar yolu enfeksiyonu oldu o yuzden sogan kuru yapmayi dusunuyorum esime de keçiboynuzu pekmezi icircem her gun. ovulasyon testi yaptim ama bu ay iki gune bir iliski deniycem adet olana kadar.. boyle iste siz neler yapicaksiniz
Valla tuttu tutmadı diye diye diye düşünmekten kafayı yicem inşallah dediğin gibidir ama artık heveslenmicem kursağımda kalıyorBazen gec dollenme de olabilio. Belki senn de ole olabilir. Insllh tutmustur
sen yaptin mi hic tatlim ise yariyo muymus gercektenSoğan kürünü ve kuru incir kürünü çok övüyorlar kuru incir doğurganlığı arttıyormuş
Birşey dicem bat ne demek hiç bilmiyorumSoğan kürünü ve kuru incir kürünü çok övüyorlar kuru incir doğurganlığı arttıyormuş
Ben yapmadım yapanlar varmış yarıyormuşsen yaptin mi hic tatlim ise yariyo muymus gercekten
Evet oyle ama iste ovu testiyle tam emin olursn. Belki cabuk catliodur. Yetisemiosundur2 günde bir yapılırsa yakalanır diyor doktorlar
Beklenen adet tarihiBirşey dicem bat ne demek hiç bilmiyorum
Aynn ii yapiosn. Ben de gecen ay tum belirtileri yasadim bi halt cikmadiValla tuttu tutmadı diye diye diye düşünmekten kafayı yicem inşallah dediğin gibidir ama artık heveslenmicem kursağımda kalıyorartık gülüyorum ne yapım Allah ne zaman isterse o zaman olur , isteyen herkese nasip olur inşallah ..
Ay bende yarın olucam büyük ihtimalle bende sendenim ne zamandır beri deniyorsunuz?kizlar benim bat yarin ama adet olcam sanirim bu ay da yok malesefbende bu ay mantar oldu idrar yolu enfeksiyonu oldu o yuzden sogan kuru yapmayi dusunuyorum esime de keçiboynuzu pekmezi icircem her gun. ovulasyon testi yaptim ama bu ay iki gune bir iliski deniycem adet olana kadar.. boyle iste siz neler yapicaksiniz
1 bucuk yildirAy bende yarın olucam büyük ihtimalle bende sendenim ne zamandır beri deniyorsunuz?
7 -8 ay1 bucuk yildirsen zamandir deniyosun bakym
İnşallah güzel haberleri alırsın , bu ay olmazsada bidahaki aylar olur moral bozmaMerhaba kızlar benım hikayem de şöyle 2 yıllık evliyim ilk 1 yıl bazı sebebelerden dolayı korunduk gecen agustos ayında yanı 1 yıl kadar olacak korunmayı bıraktık ama olmamıştı ben doktor kontrolune gıttım hıc bır sorunum yoktu eşim de gitti ve sperm degelerinde ve hareketlerinde sorun vardı ve 6 aylık bir tedavı sonunda ben gecen mart ayında hamıle oldugumu öğrendım aama maalesef bebegım 7 haftalıkken kalbı durdu ve nısan ayında kürtaj oldum bu süreci cok zordu hala da zor daha sonra 48 gun sonra adet oldum ondan sonra korunmadım ama gebelık olmadı sonra 34 gun sonra ikinci adetı oldum ve bu ay klomen kullandım ve 9 gun once 2 tane yumurtam catladı adete 9 gun var sonuc nolur bılmıyorum
İnşâllah dua ve sabır etmekten başka caremiz yok inşallah rabbım cok bekletmez bizleriİnşallah güzel haberleri alırsın , bu ay olmazsada bidahaki aylar olur moral bozma
Aminnn inşallah birbirimize edilen Dualar kabul olur edelim , ben eminim bir gün olacak ama Allah’ın istediği zamanİnşâllah dua ve sabır etmekten başka caremiz yok inşallah rabbım cok bekletmez bizleri
Nşallah canım ama bu süreç cok zor gecıyor şu an benımle hamıle olan 2 yakın arkadaşım vardı yenı dogum yaptılar gidemiyorum gidersem aklıma bebeğim gelır 3 tane akrabamız var onların da dogumu yakında ablam 1 aya doguracak gıdemıycem yanına her dogum aldıgımda kalbim sıkışıyor ya ben hiç anne olamazsam bir daha diye nasıl baş edeceğim ben bu durumla dıyeAminnn inşallah birbirimize edilen Dualar kabul olur edelim , ben eminim bir gün olacak ama Allah’ın istediği zaman
Aynen inşallah olur gec olsun ama güç olmasın rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin hepımızeMerhaba kızlar benimde hiç bir sorunum yok rahim filmi çekindim sağ tüp tıkalı çıktı daha öncedende sağan kürü yaptım olmadı yumurtalarım 3 tane 23 25 26 mm hep 20 ve üzeri çıkıyor 2 yıldır korunmuyorum nasip olmadı önümüzde ki ay aşılama yaptırcam inşallah eşimde de bendede hiç bir sıkıntı yok Rabbim ol demeden olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?