- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Kac yıllık evlisin yasin kac canim eger yasinda musaitse hiç uzulme28 ama bu ay 26 oldu nedenseYumurtlama günlerimde genelde akıntı olur anlarım da.O da ayrı stres varya aman yumurtluyorum hadi ilişki Amaan valla şutek ilişki ile hamile kaldım diyorlar ya çıldırıyorum Allah'ım bize önce sabır sonra da sağlıklı evlatlar versin
Ay amiin canım aynen tümm isteyenleriBelki vucudun hamilelige hazırlıyordur kendini hiç belli olmaz insallah tez zamanda bizide guldursun rabbim tum isteyenleri guldursun
İnşallah belki bu kür vesilemiz olur belli mi olur nasip artik. Ne guzel rabbim cok uzun zaman gecsede senin yüzünü guldurmus muradina erdirmis insallah sonunda kadar devam eder saglikli bi sekilde gebeliginHerkese merhaba
6 seneyi devirmiş biri olarak 7.senemizde ilk kez gebe kaldım. Eş faktörü sebebiyle olmuyordu bizim. Tüp bebek denedik ondada nasip olmadı. Umudumuzu kaybetmedik. Rabbim elbet en doğru zamanda verecekti. İmtihanımız bir gün son bulacak diyorduk
Bu süre zarfında incir havuç suyu, soğan suyu, meryem ana otu suyu vs içtim. Nasip olmadı.
Eşim macunlar yedi, çakşır suyu içti, keçiboynuzu kürü, nohut kürü yaptı. Yine nasip olmadı :)
Mart ayında içime doğdu. Doktorlar bana yumurtlamanda sorun yok dese bile belki kaliteli yumurtalar olmuyordur, belki bebek oluyordur ama tutunamıyordur diye düşünerek ÇÖREKOTU BAL TARÇIN kürü yaptım. Ve evet şaka gibi gebe kaldım Allah'ın izniyle
Bu kürü mutlaka yapmalısınız. Sadece 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniyor. Adetin 2.günü başlanıyor. Adet biter bitmezde düzenli ilişki olmalı. Kür vesilesiyle adet biter bitmez yumurtlama gerçekleşti
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Malzemeler bunlar. İnşaAllah vesileniz bu kürdür
Canım daha yeni bir yıl doldu ama yaş 29 malesef o yüzden biraz da bu stresimKac yıllık evlisin yasin kac canim eger yasinda musaitse hiç uzulme
Bunu ben de yapmak istedim ama bir türlü cesaret edemedim kist yapıyor dedikleri içinHerkese merhaba
6 seneyi devirmiş biri olarak 7.senemizde ilk kez gebe kaldım. Eş faktörü sebebiyle olmuyordu bizim. Tüp bebek denedik ondada nasip olmadı. Umudumuzu kaybetmedik. Rabbim elbet en doğru zamanda verecekti. İmtihanımız bir gün son bulacak diyorduk
Bu süre zarfında incir havuç suyu, soğan suyu, meryem ana otu suyu vs içtim. Nasip olmadı.
Eşim macunlar yedi, çakşır suyu içti, keçiboynuzu kürü, nohut kürü yaptı. Yine nasip olmadı :)
Mart ayında içime doğdu. Doktorlar bana yumurtlamanda sorun yok dese bile belki kaliteli yumurtalar olmuyordur, belki bebek oluyordur ama tutunamıyordur diye düşünerek ÇÖREKOTU BAL TARÇIN kürü yaptım. Ve evet şaka gibi gebe kaldım Allah'ın izniyle
Bu kürü mutlaka yapmalısınız. Sadece 10 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniyor. Adetin 2.günü başlanıyor. Adet biter bitmezde düzenli ilişki olmalı. Kür vesilesiyle adet biter bitmez yumurtlama gerçekleşti
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Malzemeler bunlar. İnşaAllah vesileniz bu kürdür
Evet yas cok etkiliyo insanı bende 27 iki yil olacak evleneliCanım daha yeni bir yıl doldu ama yaş 29 malesef o yüzden biraz da bu stresim
Valla gelecek ay da bayram ziyaretleri git memlekete kal derken yumurtlama günleri gidecek umudum eylüldeEvet yas cok etkiliyo insanı bende 27 iki yil olacak evleneli
Aynen bu ay bitti ☺ bayram girdi arayA. Hayir korkuyorum doktor cektir demedi eger uzun sure gebelik elde edemezsen cektirebilirsin dedi sen düşündün mj hiçValla gelecek ay da bayram ziyaretleri git memlekete kal derken yumurtlama günleri gidecek umudum eylüldeHsg çektirdin mi?
Ben çektirdim canım doktorum önerdi hsg sonrası olur belki dedi ama malesef. Bir sorun da yok her şey temiz. Eşimn sıkıntıları vardı başta şimdi onlar da düzeldi nasip artık bakalımAynen bu ay bitti ☺ bayram girdi arayA. Hayir korkuyorum doktor cektir demedi eger uzun sure gebelik elde edemezsen cektirebilirsin dedi sen düşündün mj hiç
Bunu ben de yapmak istedim ama bir türlü cesaret edemedim kist yapıyor dedikleri için
Gerçekten mi ben cesaret edemiyorum cok korkuyorum hsg den aci oldu mu hele dis gebelik geciren biri olarak tuplerin durumunu cok merak ediyorumBen çektirdim canım doktorum önerdi hsg sonrası olur belki dedi ama malesef. Bir sorun da yok her şey temiz. Eşimn sıkıntıları vardı başta şimdi onlar da düzeldi nasip artık bakalım
Çok haklısın yumurta geliştirici ilaç veriyor doktorlar bazen aklımda bulunsun bir sonraki ay ben de yapayım bunuuuYediğim ay gebe kaldım. Vakti gelince vesile oluyor aslında. Evet nadirde olsa kist olmuş diyen oldu. Ama bir arkadaş yaptı. Yumurtası bir türlü çatlamadı. Hatta doktor azarladı. Böyle kürler niye yapıyorsunuz diye. Kız adet olamadı. O süre zarfında meğer yumurtası çok olmuş kür vesilesiyle ve ilişkiye devam ettiği için hamile kalmış :))) Adet olamadı diye üzülürken gebe kalmış meğerse.
Her şeyde mutlaka risk oluyor. Verilen ilaçların yan etkisini düşünürsek en azından bu doğal
Çok haklısın yumurta geliştirici ilaç veriyor doktorlar bazen aklımda bulunsun bir sonraki ay ben de yapayım bunuuu
Canım ben anestezili yaptırdım o yüzden bende acı olmadı bir yorum yapamıyorum maalesef bu konudaGerçekten mi ben cesaret edemiyorum cok korkuyorum hsg den aci oldu mu hele dis gebelik geciren biri olarak tuplerin durumunu cok merak ediyorum
Amiin Allah razı olsun, sağlıkla gelsin bebişinHadi inşaAllah nasip olsun annelik❤
İnşallah belki bu kür vesilemiz olur belli mi olur nasip artik. Ne guzel rabbim cok uzun zaman gecsede senin yüzünü guldurmus muradina erdirmis insallah sonunda kadar devam eder saglikli bi sekilde gebeligin
Cogu kisinin anestezi ile yaptırdığını duydum ama doktorum benden isteseydi o kadar hazirdim ki ister diye umit ediyordum ama kolay bişey degil hsg dedi ozel di gittiğim hastane tuperlin biri tiksliyda diğerinden gebe kalirsin dedi deneyecegiz kendimiz eger olmazsa düşünüyorum bendeCanım ben anestezili yaptırdım o yüzden bende acı olmadı bir yorum yapamıyorum maalesef bu konuda
Eger tuplerinde aciksa hic bi sorun yoksa hic dert etme zamani var demekki stres yapmamaya dusunmemeye çalışCanım ben anestezili yaptırdım o yüzden bende acı olmadı bir yorum yapamıyorum maalesef bu konuda
Öyle ço tek tüple gebe kalan var ki canımCogu kisinin anestezi ile yaptırdığını duydum ama doktorum benden isteseydi o kadar hazirdim ki ister diye umit ediyordum ama kolay bişey degil hsg dedi ozel di gittiğim hastane tuperlin biri tiksliyda diğerinden gebe kalirsin dedi deneyecegiz kendimiz eger olmazsa düşünüyorum bende
Ya işte her şey nasip ama insanız sabırsızızEger tuplerinde aciksa hic bi sorun yoksa hic dert etme zamani var demekki stres yapmamaya dusunmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?