hamilelik isteyenler gelin az dertleşelim birbirimize faydamız dokunur belki ...

Bende meryem suresini 40 gun boyunca kendim okumaya niyet ettim evlat sahibi olmak için. O şekilde de oluyo kendin okursan 40 gun boyunca diye biliyorum gülüm

İlişkş sonrası o şekilde yaptım ama yine olmadı umutsuzluk oluyor ister istemez
Hamile kalanlar genelde oyle diyo demi yatacaksin ayagini dikeceksin.yataktan hemen kalkmak zaten dogal korunma yontemiymis iliskiden sonra direk tuvalete gitmemek gerekliymis dusa girmemek sicak su spermleri öldürür diye inanclar var inanamak mi lazim bilmiyorum bende

Evet canim mesela regl oldun ya o arada senin yerine biri okuyacak ben esime okutacagim mesela regl bitene kadar sende okuyacak birini bulursun yeni basladim bu ay insallah muradimiza ereriz ☺
Hmm regl zamanı ara veriyordum böyle yapayım ben de o zaman

Olur Allahin izni ile 6 ay normal bi süre. Ben tam 7. Ayda hamile kaldim ama sagliksiz.oldu dis gebelik yasadim 3 ay korunduk gecen ay tekrar basladik dusunmeye bakalim zaman neyi gosterecek.
Çok zor dış gebelik tahmin edebiliyorum canım inşAllah sağlıklı gebelik dönemin ve evlatların olur Evet normal aslında 6 ay ama işte gel de bunu evlat isteyen gönle anlat

Çok zor dış gebelik tahmin edebiliyorum canım inşAllah sağlıklı gebelik dönemin ve evlatların olur Evet normal aslında 6 ay ama işte gel de bunu evlat isteyen gönle anlat
Evet rabbim kimseye yasatmasin cok zor bi süreç bende tekrar aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama rabbime biraktim saglikli gebelik olur insallah diye guzel seyler düşünüyorum. Hic uzulme 6 ay normal 1 yil bile normalmis bi gebelik için insaAllah hepimizde saglikli gebelik yasariz

Amiin canım inşAllah

Ovulasyon ile de takip ettim çoğu kişi ilk denemede hadi en fazla üçüncü denemede hamile kalıyor benim beşinci denemem de olmayınca bıraktım ovulasyonu
Evet o ayri bi stres yapıyo insanda sen yumurtlama gunlerine dikkat et ben öyle yapıyorum kac günde bi adet oluyosun mesela ona gore yumurtlama gununu hesapla doktor bana yazivermisti 28 günde olursa sun gunler 30 günde olursa su gunler diye 1 gun 2 gun arayla duzenli iliski baska biseyi düşünme. Kacinci gunleri degerlendiriyosun kac gunde adet oluyosun

28 ama bu ay 26 oldu nedense Yumurtlama günlerimde genelde akıntı olur anlarım da.O da ayrı stres varya aman yumurtluyorum hadi ilişki Amaan valla şutek ilişki ile hamile kaldım diyorlar ya çıldırıyorum Allah'ım bize önce sabır sonra da sağlıklı evlatlar versin

Evet. Ilk denemede hamile kaldim diyorlar bide korunurken hamile kalanlar var bende normalde 31 gunde olurdum bu ay dort gun once geldi 27 sinde oldum

Bak 28 gundeyse gunleri doktor yazmisti
10 12 14 16 18 inci gunler iliski olacak.
Bu ay senin 26 olduysa yumurtlama gunlerin
9 11 13 15 17 olacak

Belki vucudun hamilelige hazırlıyordur kendini hiç belli olmaz insallah tez zamanda bizide guldursun rabbim tum isteyenleri guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…