BIlmıyorum canım bu şekilde yapılmalıymışİyi hoşta 41 ayrı kişi bulamam ki denenebilir yani zor değil
Bende meryem suresini 40 gun boyunca kendim okumaya niyet ettim evlat sahibi olmak için. O şekilde de oluyo kendin okursan 40 gun boyunca diye biliyorum gülümKızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim bu topikte bıle bu sayede hamıle kalan var
Hamile kalanlar genelde oyle diyo demi yatacaksin ayagini dikeceksin.yataktan hemen kalkmak zaten dogal korunma yontemiymis iliskiden sonra direk tuvalete gitmemek gerekliymis dusa girmemek sicak su spermleri öldürür diye inanclar var inanamak mi lazim bilmiyorum bendeİlişkş sonrası o şekilde yaptım ama yine olmadı umutsuzluk oluyor ister istemez
Ben de okuyorum ama araya regl giriyo 40 gün arka arkaya olmak zorunda mı?Bende meryem suresini 40 gun boyunca kendim okumaya niyet ettim evlat sahibi olmak için. O şekilde de oluyo kendin okursan 40 gun boyunca diye biliyorum gülüm
Evet canim mesela regl oldun ya o arada senin yerine biri okuyacak ben esime okutacagim mesela regl bitene kadar sende okuyacak birini bulursun yeni basladim bu ay insallah muradimiza ereriz ☺Ben de okuyorum ama araya regl giriyo 40 gün arka arkaya olmak zorunda mı?
Siz ne zamandir dusunuyosunuz bebek gülümBen de okuyorum ama araya regl giriyo 40 gün arka arkaya olmak zorunda mı?
6 aydır deniyoruz maalesef hiç gebe kalmadım şimdiye kadarSiz ne zamandir dusunuyosunuz bebek gülüm
Hmm regl zamanı ara veriyordum böyle yapayım ben de o zamanEvet canim mesela regl oldun ya o arada senin yerine biri okuyacak ben esime okutacagim mesela regl bitene kadar sende okuyacak birini bulursun yeni basladim bu ay insallah muradimiza ereriz ☺
Olur Allahin izni ile 6 ay normal bi süre. Ben tam 7. Ayda hamile kaldim ama sagliksiz.oldu dis gebelik yasadim 3 ay korunduk gecen ay tekrar basladik dusunmeye bakalim zaman neyi gosterecek.6 aydır deniyoruz maalesef hiç gebe kalmadım şimdiye kadar
Evet boyle yapabilirsin 40 gun ard arda olmasi lazim çünkü.Hmm regl zamanı ara veriyordum böyle yapayım ben de o zaman
Çok zor dış gebelik tahmin edebiliyorum canım inşAllah sağlıklı gebelik dönemin ve evlatların olurOlur Allahin izni ile 6 ay normal bi süre. Ben tam 7. Ayda hamile kaldim ama sagliksiz.oldu dis gebelik yasadim 3 ay korunduk gecen ay tekrar basladik dusunmeye bakalim zaman neyi gosterecek.
Evet rabbim kimseye yasatmasin cok zor bi süreç bende tekrar aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama rabbime biraktim saglikli gebelik olur insallah diye guzel seyler düşünüyorum. Hic uzulme 6 ay normal 1 yil bile normalmis bi gebelik için insaAllah hepimizde saglikli gebelik yasarizÇok zor dış gebelik tahmin edebiliyorum canım inşAllah sağlıklı gebelik dönemin ve evlatların olurEvet normal aslında 6 ay ama işte gel de bunu evlat isteyen gönle anlat
Amiin canım inşAllahEvet rabbim kimseye yasatmasin cok zor bi süreç bende tekrar aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama rabbime biraktim saglikli gebelik olur insallah diye guzel seyler düşünüyorum. Hic uzulme 6 ay normal 1 yil bile normalmis bi gebelik için insaAllah hepimizde saglikli gebelik yasariz
Anlıyorum hemde cok her ay yeni bi umut adet gelincr ayri bi üzüntüÇok zor dış gebelik tahmin edebiliyorum canım inşAllah sağlıklı gebelik dönemin ve evlatların olurEvet normal aslında 6 ay ama işte gel de bunu evlat isteyen gönle anlat
Ovulasyon ile de takip ettim çoğu kişi ilk denemede hadi en fazla üçüncü denemede hamile kalıyor benim beşinci denemem de olmayınca bıraktım ovulasyonuAnlıyorum hemde cok her ay yeni bi umut adet gelincr ayri bi üzüntü
Evet o ayri bi stres yapıyo insanda sen yumurtlama gunlerine dikkat et ben öyle yapıyorum kac günde bi adet oluyosun mesela ona gore yumurtlama gununu hesapla doktor bana yazivermisti 28 günde olursa sun gunler 30 günde olursa su gunler diye 1 gun 2 gun arayla duzenli iliski baska biseyi düşünme. Kacinci gunleri degerlendiriyosun kac gunde adet oluyosunOvulasyon ile de takip ettim çoğu kişi ilk denemede hadi en fazla üçüncü denemede hamile kalıyor benim beşinci denemem de olmayınca bıraktım ovulasyonu
28 ama bu ay 26 oldu nedenseEvet o ayri bi stres yapıyo insanda sen yumurtlama gunlerine dikkat et ben öyle yapıyorum kac günde bi adet oluyosun mesela ona gore yumurtlama gununu hesapla doktor bana yazivermisti 28 günde olursa sun gunler 30 günde olursa su gunler diye 1 gun 2 gun arayla duzenli iliski baska biseyi düşünme. Kacinci gunleri degerlendiriyosun kac gunde adet oluyosun
Evet. Ilk denemede hamile kaldim diyorlar bide korunurken hamile kalanlar var28 ama bu ay 26 oldu nedenseYumurtlama günlerimde genelde akıntı olur anlarım da.O da ayrı stres varya aman yumurtluyorum hadi ilişki Amaan valla şutek ilişki ile hamile kaldım diyorlar ya çıldırıyorum Allah'ım bize önce sabır sonra da sağlıklı evlatlar versin
Bak 28 gundeyse gunleri doktor yazmisti28 ama bu ay 26 oldu nedenseYumurtlama günlerimde genelde akıntı olur anlarım da.O da ayrı stres varya aman yumurtluyorum hadi ilişki Amaan valla şutek ilişki ile hamile kaldım diyorlar ya çıldırıyorum Allah'ım bize önce sabır sonra da sağlıklı evlatlar versin
Belki vucudun hamilelige hazırlıyordur kendini hiç belli olmaz insallah tez zamanda bizide guldursun rabbim tum isteyenleri guldursun28 ama bu ay 26 oldu nedenseYumurtlama günlerimde genelde akıntı olur anlarım da.O da ayrı stres varya aman yumurtluyorum hadi ilişki Amaan valla şutek ilişki ile hamile kaldım diyorlar ya çıldırıyorum Allah'ım bize önce sabır sonra da sağlıklı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?