hamilelik isteyenler gelin az dertleşelim birbirimize faydamız dokunur belki ...

Aynen inşallah olur gec olsun ama güç olmasın rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin hepımıze
AMin canım çokta dert etmemek gerek şu zamanda o kadar kişi var ki bebek sorunu yaşayan yeyip içeriklerimizden mi anlamıyorum önceden bu kadar yokmuş çoğuna sorsan ilk geceden hamile

AMin canım çokta dert etmemek gerek şu zamanda o kadar kişi var ki bebek sorunu yaşayan yeyip içeriklerimizden mi anlamıyorum önceden bu kadar yokmuş çoğuna sorsan ilk geceden hamile
Aynen ya benım annem benim annem benım yasındayken 5 cocugu varmış bırı de ikiz şimdi ya olmuyor ya da cok fazla düşük cıktı ya günahlarımızdan ya da her sey nasip kısmet BIlmıyorum Allahım aydınlığa cıkarsın hepimizi

Evet canım hep öyle annelerimiz anneanne babannelerimiz çok nadir bebeği olmayan şimdi dediğin gibi ya düşük yada geç oluyor doktorum demişti eğer bir kadın adet görüyorsa hamile kalır er yada geç olur kadın doğurgandır diye güzel ayetlerle açıklayıp rahatlatmıştı şimdi hiç sorun etmiyorum her türlü tedavi yöntemlerine başvurcam tedbiri alalımda taktır Allah’ın

Aynen olana kadar her seyı yapacagız yapmak mecburiyetindeyız Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Aynen olana kadar her seyı yapacagız yapmak mecburiyetindeyız Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Öyle tabi canım birde klomende kullandım yumurta geliştirici bir hap faydası olur inşallah sanada hamile kaldıysan ikincide olur canını sıkma Eminim yaşın gençtir daha

Öyle tabi canım birde klomende kullandım yumurta geliştirici bir hap faydası olur inşallah sanada hamile kaldıysan ikincide olur canını sıkma Eminim yaşın gençtir daha
Yasım 28 canım inşallah birinciyi veren Allah ıkıncısıde nasıp eder

Canım öyle düşünme biliyorum elinde değil ama içimden bi ses olacak diyor ya ben çok umutluyum herkesin adına kendi adımada gerçekten hiç olumsuz bakamıyorum biliyorum olacak sen de o duyguyu unutacaksın

Canım öyle düşünme biliyorum elinde değil ama içimden bi ses olacak diyor ya ben çok umutluyum herkesin adına kendi adımada gerçekten hiç olumsuz bakamıyorum biliyorum olacak sen de o duyguyu unutacaksın
İnşâllah canım dediğin gibi olur inşallah

Aynen canım inşallah rabbım hepımıze nasıp eder bu güzel duyguyu tatmayı

Kızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim bu topikte bıle bu sayede hamıle kalan var

İyi hoşta 41 ayrı kişi bulamam ki denenebilir yani zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…