bu arada unutmadan diyet günlügümü yazayimm...
Ana ögün - 11:30 = 40gr kahvaltilik gevrek + 125 ml light süt..
Ara ögün = 3 kücük mandalina ( bunlari 1 - 1,5 saat aralarla yedim )
ana ögün - 18:00 = 5 yemek kasigi etli yesil fasülye + 1 ince dilim ekmek
ara ögün = 250 ml light sütlü kahve
ev-dr-ev-is-ev ücgeninde 60 dk yürüyüs + arkadasla 30 dk carsida gezinti + 1,5 su + 2 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi
bnmde bugün listem:
2 dilim ekmek+kk peynir+bol su
1 portakal
1,5 kepçe yeşil mercimek
1 baklava:s :s dayanamıyorum
1 kepçe mercimek
1 dilim ekmek
ve hamsi (20 tane vardır)
1 portakal
regen listen süper maşallah:)
bende cumaya tartılayım o zaman
öğlen yemeği kuşumm diyet güzel ama öğlen maması göremedim
limonlu ılık su içmiyonmu sabah
limonlu su mutlaka iciyorum tatlim da yazmiyorum.. yani hergün yaptigim icin.. tamam onu da not düserim artik.. öglen yemegi zor olur canim yaa... cocuklarla neredeyse imkansiz, simdi tabakla götürüyorum yaa bir sey gibi gelip oturuyorlar bir de agizlarini aciyorlar yaaa... ara veriyoruz ama yine de cok kisa oluyor.. ben de gecistiriyorum meyve vb seyler ile.. aslinda ben kahvaltiyi atliyorum düne kadar hep gec kalktigim icindi bugün de dra gittim ondan.. ama yarindan itibaren kahvalti yapmayi deneiym bari.. kötü mü sence 2 ana ögün???
3 öğün olsa daha iyi ama şöyle yap cebine 3 kuru kayısı ve 3 tane ceviz koy yada 5 tane fındık onu at ağızına madem öğlen yemek yok oda onla eş değerde
merhabalar kızlar ancak gelebildim.
sabah kahvaltımı yaptım şimdi ara öğünü yiyorum (havuç)
öğlen salata yemeği düşünüyorum. spora aynen devamama karın kaslarım acayipppp ağrıyo
regencimm ben rol yapıyosun demedim ki sana tatlım sadece morel vermek istedim ama nasıl davranmak istyosan öle davran dktordan çıktın sonuçlarada çok sevindim öbür tarafada yazmıştım..kırdıysam özür dilerim
bu arada benim kilomu gördün mü bilmiyorum 79.2 olmuşum dün tartıldım
evet 10 ocak salı
sabah limonlu sirkeli sıcak su kiraz sapı suyu yeşil çay
-domates 1 kk peynir 3 tane zeytin 2 çay kaşığı reçel
-bir tane elma
-4 yk taze fasulye 1kepçe çorba 1 bardak yoğurt
-1 mandalina 1 bardak yoğurt
4 yk taze fasulye 3 yk araka (havuçlu patatesli etli )
1 elma 1 maden suyu
(1 ltre sıcak su 3 yeşilçay.2 tane maden suyu--toplamı--)
günaydın tatlım bende kalvaltımı yaptım şimdi elma yiyom aröğün olarak bende 3 gündür evde kendimce bişeler yapom ama karnım bacaklarımın arkası çok ağıyo napcam bilmiyom..bide kabız olduum ztn kabızlık var..
hee ondan deemek ben burdayım diyolar ayy sevindimm ozamn ağrsınlarbenimde ağrılarım var sağ dizimin arkası nasıl çekiyordün hocama sordum ağrı kesici yada kas gevşetici iç dedi yıllardır kullanmadığın kasların hareket ediyo sevin bence dedi
ayyy varya su an kendime hayret ediyorum... kahvaltimi bitirdim ama nasil... önüme iki dilim ekmek koydum, 1 salatalik, 1 biber dogradim iri iri.. 1 tane de yumurta pisirdim teflon tavada yagsiz.. isirgan otu cayi yaptim yanina da.. 4 tane de zeytin koydum 2siyah 2yesil.. yemeye basladim ama önce salatalik biberden basladim.. sonra kücük olan ekmek dilimini aldim biraz yumurtayla yedim bi taraftan da burada yazilanlari okuyorum.. sonra yumurtayi iyice pisirdigim icin catalla yedim ekmeksiz.. iki de zeytin.. inanir misiniz, 2siyah zeytin ve bi dilim ekmek kaldiayyy inanmiyorum kendime yaa... kizlar yemege hep hafif seylerden baslicam artik salatalik iceberg gibi... önce ana yemege saldirinca diyet gidiyor cünkü ana yemek yanina ekmek istiyor cogu zaman.. ve biraz da otur kalk yapinca insan doydugunu hissediyor... aferin bana yaa..
hee ondan deemek ben burdayım diyolar ayy sevindimm ozamn ağrsınlar
aferim kız sana önünde saygıyla eğiliyorumben diyete başaldımdan beri hiç ekmek tüketmedim valla.ama öyle çok özledimki sıcak ekmek yemeyii..doyunca kalvaltı yapmayı tereyağı bal reçeller ohh miss gbi.ama yemiyom napim..bugn bozmamak için zor tuttum kendimi inanki..ama başardım tuttum kendim yemicem küstüm size dedim
ovvvvv baklava ne kızzz onun yerine bitter çikolata yada sütlü tatlı yeseydin kuşum yaaa
valla kınayın beni yaaaaa:S
yiyorum baklavayı snra pişman oluyorummmmm
doğru dyon tatlım yaa..ama napim her şey bebğim için bebğim büyüdüğünde söylicem ona bak anan neler çekti senin için aç kaldı açheee zaten diyet bitince sunu yicem bunu yicem diye tekrar kilo aliyoruz yaarada bi yee ekmek felan cok ara verirsen sonunda daha cok yersin.. ben uzun zamandir ekmekten uzak duruyorum.. yersem de kepek ekmek aliyorum.. hadi bakalim gitsin kilocuklarrr
valla kınayın beni yaaaaa:S
yiyorum baklavayı snra pişman oluyorummmmm
hee ondan deemek ben burdayım diyolar ayy sevindimm ozamn ağrsınlar
aferim kız sana önünde saygıyla eğiliyorumben diyete başaldımdan beri hiç ekmek tüketmedim valla.ama öyle çok özledimki sıcak ekmek yemeyii..doyunca kalvaltı yapmayı tereyağı bal reçeller ohh miss gbi.ama yemiyom napim..bugn bozmamak için zor tuttum kendimi inanki..ama başardım tuttum kendim yemicem küstüm size dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?