Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

öğlen yemeği kuşumm diyet güzel ama öğlen maması göremedim
limonlu ılık su içmiyonmu sabah

ovvvvv baklava ne kızzz onun yerine bitter çikolata yada sütlü tatlı yeseydin kuşum yaaa

öğlen yemeği kuşumm diyet güzel ama öğlen maması göremedim
limonlu ılık su içmiyonmu sabah

limonlu su mutlaka iciyorum tatlim da yazmiyorum.. yani hergün yaptigim icin.. tamam onu da not düserim artik.. öglen yemegi zor olur canim yaa... cocuklarla neredeyse imkansiz, simdi tabakla götürüyorum yaa bir sey gibi gelip oturuyorlar bir de agizlarini aciyorlar yaaa... ara veriyoruz ama yine de cok kisa oluyor.. ben de gecistiriyorum meyve vb seyler ile.. aslinda ben kahvaltiyi atliyorum düne kadar hep gec kalktigim icindi bugün de dra gittim ondan.. ama yarindan itibaren kahvalti yapmayi deneiym bari.. kötü mü sence 2 ana ögün???

3 öğün olsa daha iyi ama şöyle yap cebine 3 kuru kayısı ve 3 tane ceviz koy yada 5 tane fındık onu at ağızına madem öğlen yemek yok oda onla eş değerde

3 öğün olsa daha iyi ama şöyle yap cebine 3 kuru kayısı ve 3 tane ceviz koy yada 5 tane fındık onu at ağızına madem öğlen yemek yok oda onla eş değerde

aaaa tamam canim bak o daha iyi... hem severim ben kuruyemis... ara verdigim zaman bi lokmada yutarim cocuklar da görmezler.. o zaman 2 - 2:30 arasi ögle yemegi yesem, sabah 10 - 10:30 arasi kahvalti yapmaliyim.. arada 4 saat bulunmaliya.. aksam da zaten 18de anca eve geliyorum.. tesekkür ederim canim güzel bilgilerin icin..

hem kuruyemis bebek gelisimi icin gerekli olan cok seyi icerir... olur da arada hamile kalirsak

regencimm ben rol yapıyosun demedim ki sana tatlım sadece morel vermek istedim ama nasıl davranmak istyosan öle davran dktordan çıktın sonuçlarada çok sevindim öbür tarafada yazmıştım..kırdıysam özür dilerim

bu arada benim kilomu gördün mü bilmiyorum 79.2 olmuşum dün tartıldım

evet 10 ocak salı

sabah limonlu sirkeli sıcak su kiraz sapı suyu yeşil çay
-domates 1 kk peynir 3 tane zeytin 2 çay kaşığı reçel
-bir tane elma
-4 yk taze fasulye 1kepçe çorba 1 bardak yoğurt
-1 mandalina 1 bardak yoğurt
4 yk taze fasulye 3 yk araka (havuçlu patatesli etli )
1 elma 1 maden suyu
(1 ltre sıcak su 3 yeşilçay.2 tane maden suyu--toplamı--)

merhabalar kızlar ancak gelebildim.
sabah kahvaltımı yaptım şimdi ara öğünü yiyorum (havuç )
öğlen salata yemeği düşünüyorum. spora aynen devam ama karın kaslarım acayipppp ağrıyo

merhabalar kızlar ancak gelebildim.
sabah kahvaltımı yaptım şimdi ara öğünü yiyorum (havuç )
öğlen salata yemeği düşünüyorum. spora aynen devam ama karın kaslarım acayipppp ağrıyo

günaydın tatlım bende kalvaltımı yaptım şimdi elma yiyom aröğün olarak bende 3 gündür evde kendimce bişeler yapom ama karnım bacaklarımın arkası çok ağıyo napcam bilmiyom..bide kabız olduum ztn kabızlık var..

ay yok canim yaaa... niye kirilayim.. istiyosan kirilayim amaaa...

benimde ağrılarım var sağ dizimin arkası nasıl çekiyor dün hocama sordum ağrı kesici yada kas gevşetici iç dedi yıllardır kullanmadığın kasların hareket ediyo sevin bence dedi

ayyy varya su an kendime hayret ediyorum... kahvaltimi bitirdim ama nasil... önüme iki dilim ekmek koydum, 1 salatalik, 1 biber dogradim iri iri.. 1 tane de yumurta pisirdim teflon tavada yagsiz.. isirgan otu cayi yaptim yanina da.. 4 tane de zeytin koydum 2siyah 2yesil.. yemeye basladim ama önce salatalik biberden basladim.. sonra kücük olan ekmek dilimini aldim biraz yumurtayla yedim bi taraftan da burada yazilanlari okuyorum.. sonra yumurtayi iyice pisirdigim icin catalla yedim ekmeksiz.. iki de zeytin.. inanir misiniz, 2siyah zeytin ve bi dilim ekmek kaldi ayyy inanmiyorum kendime yaa... kizlar yemege hep hafif seylerden baslicam artik salatalik iceberg gibi... önce ana yemege saldirinca diyet gidiyor cünkü ana yemek yanina ekmek istiyor cogu zaman.. ve biraz da otur kalk yapinca insan doydugunu hissediyor... aferin bana yaa..

benimde ağrılarım var sağ dizimin arkası nasıl çekiyor dün hocama sordum ağrı kesici yada kas gevşetici iç dedi yıllardır kullanmadığın kasların hareket ediyo sevin bence dedi
hee ondan deemek ben burdayım diyolar ayy sevindimm ozamn ağrsınlar

aferim kız sana önünde saygıyla eğiliyorumben diyete başaldımdan beri hiç ekmek tüketmedim valla.ama öyle çok özledimki sıcak ekmek yemeyii..doyunca kalvaltı yapmayı tereyağı bal reçeller ohh miss gbi.ama yemiyom napim..bugn bozmamak için zor tuttum kendimi inanki..ama başardım tuttum kendim yemicem küstüm size dedim

heee zaten diyet bitince sunu yicem bunu yicem diye tekrar kilo aliyoruz ya arada bi yee ekmek felan cok ara verirsen sonunda daha cok yersin.. ben uzun zamandir ekmekten uzak duruyorum.. yersem de kepek ekmek aliyorum.. hadi bakalim gitsin kilocuklarrr

valla kınayın beni yaaaaa:S

yiyorum baklavayı snra pişman oluyorummmmm

bizde de var su an baklava, esim mübarek yakinda zaafiyet gecircek ama ona aldigimiz yiyecekler yüzünden ben kilo aliyorum.. o yüzden yemiyorum yeme sen de.. ben de bazen bir seyi yedikten sonra pisman oluyorum yeme yeme yeme... oglunu düsün, citir bi annesi var ne kadar güzel olur degil mi???

doğru dyon tatlım yaa..ama napim her şey bebğim için bebğim büyüdüğünde söylicem ona bak anan neler çekti senin için aç kaldı aç soğan sularımı içmedi incir havuç sularımı içmedeidamak tadım değişti inanki yaa benim kilomu gördün mü sen kaç seferdir dyom ama hiç yorum yapmadınn
valla kınayın beni yaaaaa:S

yiyorum baklavayı snra pişman oluyorummmmm

senii kınıyoruzzz

ahh ahh küçük oğlummm aklı ermeden zayıflamam lazım
snra bana şişko fln der:S

bi diyet günlüğünde okumuştum çocuk annesine şişkosun falan demiş

ben kahvaltıda yiyorum ekmeği, tamamen kesme dedi doktorum. bağırsakların çalışması için çok gerekliymiş ekmek. iradene hayranım seyda

kızlar bu arada kilo çizelgesi mi yapsak ? herkesin kilosunu hedef kilosunu akılda tutmak zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…