der valla kız bu zamann çocukları fırlama vallaahh ahh küçük oğlummm aklı ermeden zayıflamam lazım
snra bana şişko fln der:S
bi diyet günlüğünde okumuştum çocuk annesine şişkosun falan demiş
sağol tatım benim ben 81.4 le başaldım 79.2 çıktım dün 2.2 erdim bu hafta kesin yavaşlar..sağol canım valla iradelerim hepsi bebiş içinben kahvaltıda yiyorum ekmeği, tamamen kesme dedi doktorum. bağırsakların çalışması için çok gerekliymiş ekmek. iradene hayranım seyda
kızlar bu arada kilo çizelgesi mi yapsak ? herkesin kilosunu hedef kilosunu akılda tutmak zor oluyo
sağol tatım benim ben 81.4 le başaldım 79.2 çıktım dün 2.2 erdim bu hafta kesin yavaşlar..sağol canım valla iradelerim hepsi bebiş için
tatlım regen ilk sayfaya yaptı aslında kilo boy hedef verilern kilo sonuç olarak ama benimkine girmemş baktım ben...söyleriz düzenler bida..sende boyunu kilonu verde senide yazsın tatlımm
hıım ttalım o etiketleri bende yapamadım yaa denedim ama olmuyoo..regen bu yazdıklarımızı okur ztn kzumm.ekler listeyesağol canım. benim anlatmaya çalıştığım şu kişisel çizelgeler var ya mesajların altında çıkıyo onu bir türlü yapamadım:44:
boy1.60. kilo 71.5 le başladım pazartesi 71.0 geldim hedef 55
ayrıca regen e mesaj çekmem gerekiyor mu listeye alınmak için
bnmde boyum 172
kilom 86 ydı
cuma tartılıcam
hedefi büyük tutuyorum 72
bana göre büyük yanii:)
hı 1 aylıkmı hedefimizi söylüyoruzzzz
bnmde boyum 172
kilom 86 ydı
cuma tartılıcam
hedefi büyük tutuyorum 72
bana göre büyük yanii:)
sağol canım. benim anlatmaya çalıştığım şu kişisel çizelgeler var ya mesajların altında çıkıyo onu bir türlü yapamadım:44:
boy1.60. kilo 71.5 le başladım pazartesi 71.0 geldim hedef 55
ayrıca regen e mesaj çekmem gerekiyor mu listeye alınmak için
kızlar bu arada kilo çizelgesi mi yapsak ? herkesin kilosunu hedef kilosunu akılda tutmak zor oluyo
doğru dyon tatlım yaa..ama napim her şey bebğim için bebğim büyüdüğünde söylicem ona bak anan neler çekti senin için aç kaldı açsoğan sularımı içmedi incir havuç sularımı içmedei damak tadım değişti inanki yaa benim kilomu gördün mü sen kaç seferdir dyom ama hiç yorum yapmadınn
senii kınıyoruzzz
napıyonuz kızlar bakim nerde listeler
tatlim daha kizlar gelemezler galiba kocislerinin karinlarini doyuruyorlardire malum gün de bitmedi henüz.. ay canim bi kahve istiyor ya da cappucino latte macchiato da olabilir yani yeterki olsun yanina da biskreemm... neyse yatmadan bi bardak güt icerim keser muhtemelen
regen listede benım bılgılerımı de deiştir.. bugün itibariyle 52,6 oldum .. birde ewet süt acaip iştah kesio çünkü glisemik endeksi düşük olduğu için uzun sürede azar azar verio kan şekerini.. ben ara öğünler de süt içiorum hep , tabii bir tanesinde sıcak çkolatalayla haırlanmış süt :) tek kaçamııım bu.. 11 günde 3,4 kilo werdim..
tamamdir sekerimmasallah yaa... bakalim cuma günü tartida ben ne cikcam.. o zaman 9 gün olcak diyete baslayali.. ama iste kabizlik var maalesef.. zaten vardi, diyetle azdi iyice.. wcye cikmadan da tartiya cikmam morlaim bozulur insallah ben de 1 kilodan fazla vermisimdir.. yoksa üzülürüm yani 10günde de bir kilo gitmezse yuh bana.. o kadar da azar azar yiyorum.. tokum mesela ama canim tatli istiyor
bence en az 1 kilo wermişsindir canım 9 günde.. sakın üzülme uzun vadede alışkanlık olması daha ve kalıcı.. kabızlık bende de war yaa 4 günde 1 çıkıorum 3. günde daha az düşüş oluo tartıda haliyle.. ama olsun.. bende hedefıme ulastıktan sonra diyetimle eski yeme düzenım arasında bı program olusturcam.. aşırı tatlı yemıcem asla.. belkı haftada 1 .. ekmeği günde yarım dili kahvaltıda.. ve asla kocişleee akşam çekirdek fındık fıstık cips yemıcem aksamları :)
nasil da biliyoruz neden kilo aldigimizivallahi ben de ayni senin gibi düsünüyorum rimelcigim.. bu diyetle olmaz tabiki uzun süre.. bununla eskinin arasinda miktar ayarlicam her defasinda.. ara ögünleri atlamicam.. canim ne istiyorsa yemegin üstüne degil ara ögünde yiyecegim.. arkadas ziyaretlerine tok gitmicem.. o da etkiliyor.. elin evine ac gidilmez diye yiyorum sonra da cay yanina bir seyler geliyor felan olmuyor o zaman.. ekmek uzun zamandir yemiyorum ben.. ama yersem de kepekli yiyecegim.. tatlim sen bu glisemik indeksi düsük olan yiyecek ve icecekleri biliyorsan bizimle paylasir misin ricam etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?