arkadaşım ben 9.gün kahverengi leke geldiği için kan tahlili yaptırmıştım korkup sonuç pozitifti ama maalesef dış gebelikmiş inş seninkiler tutunmuşlardır dr bize embiryoların 2gün dolaşıp sonra tutunduklarını söylemişti o yüzden stres yapma bol dua et canım:gitme:
kaydirigubbakcemile2bence yarında dahil olmak üzere 10 tane test al eczaneden ve her sabah idrarınada bak böylece idrarda en erken ne zaman görünür bizde beraberce öğrenmiş oluruzzz:içelim:
gözüktü gözükmedi diye hergün ayrı bi stres. bn nefret ediyorum o teslerden ve tek çizgi olayından. fobi geliştirdim. bekle daha iyi vereliniortak
özlemce inşallah sen de bebeğine kavuşursun balımmmmmmmmmmmmmmm
adam yapma canım ya................sabret canım ..................ınş senınle beraberler erken yaptırma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekle ınş sonu guzel olacakk
kaydirigubbakcemile2bence yarında dahil olmak üzere 10 tane test al eczaneden ve her sabah idrarınada bak böylece idrarda en erken ne zaman görünür bizde beraberce öğrenmiş oluruzzz:içelim:
gözüktü gözükmedi diye hergün ayrı bi stres. bn nefret ediyorum o teslerden ve tek çizgi olayından. fobi geliştirdim. bekle daha iyi vereliniortak
saol canımm inş bi hafta sonra senin güzel haberlerini alırız bizim bebekler çok nazlı galiba kendini olumlu yada olumsuzada hazırla unutma canım belki hakkımızda hayırlısı böyledir ama inşşşşşşşş senin bebişler sıkı sıkı tutunmuşlardır....:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?