hamilelik test günü ne zaman?

canım gunaydın...............ınş guzel gun yakındır canım

hayatım senin üçüzlerin mi var:1shok:
haberim yoktu hayatım çok sevindimkaydirigubbakcemile5
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

ben onuncu gün idrar testi yapmıştım. tek çizgi çıkmıştı ve moralim çok bozuldu. kan testine kadar kendimi çok üzdüm. ama şükürler olsunki kan testim pozitif çıktı. ve hiçbir hamilelik belirtisi de yaşamadım. kendimi üzdüğüm bana kaldı. acele etmeyin arkadaşlar.

yapma yaaaaaaaaaaaa:1shok:
ayyyy ben kesin çıkar diyodum varsa hamilellik:1ninca:
o zaman ben de yapmayayım:sinifsinif:

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldm bende hamile olmayı sizin gbi çk istyrm ve heray reglime 1 hafta kala sabırsızlanıp kan testi yaptırıorumm..üstüne hamile kalma die bişey warmış bukonuda bilgi sahibi olan warmı tam olarak nasl oluyo

canım hoşgeldin öncelikle a.s.
her ay kan testi neden yaptırıyorsun yazık canına bu kadar çok takma kafana eğer hamileysen basit bir idrar testiylede öğrenirsin zaten,sadece sabırlı olman ve beklemen gerekiyor a.s

üstüne hamile olmak demişsin ama sanırım üstüne görmeden bahsediyorsun :uhm:
üstüne görme şöyle bişey eğer hamileysen normal adet gününde veya öncesinde veya adetin 1 2 gün geçince bir lekelenme oluyor bu lekenin rengi kişiye göre değişiyor sanırım kiminde pembe kiminde kahverengi hatta kimindede normal kan rengi gibi oluyor azıcık gelip duruyor

umarım yardımcı olabilmişimdir herşey gönlünce olsun :teselli:

bende 11. gün yaptırdım kanamam başlayınca. insan meraktan ölüyor ama sabır şart benimde hamilelik çıktı ama yinede kontrol zamanına kadar idrar testi alıyorum acaba düşmüş olabilirlermi diye allah seninde yardımcın olsun canım

zelalcim çok teşekkür ederm aydınlattgn için..ya bu konuda çok sabırsızım ewt ama beklemektense canımın yanmasını tercih eiyorum sanırım ama artk karar werdm tamamen akışına bırakıyorumm hiç istemiomuşm gbi umursamıycam yoksa çok takıorum yaa reglim bittiği günden itbaren gün saymak insanın pskolojisini bozuooo

merhaba bayanlar. ben de yeni katıldım foruma. aslında epeydir takip ediyordum ama üye olmamıştım. merak ettiğim bi kaç bişi var yardımcı olursanız sevinirim. normalde adetlerim çok düzenlidir. çocuk da düşündüğüm için dr ye gittim ve bi sürü test yaptırdım her şeyim normal çıktı. ama hala gebelik yok. bu ay adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. ama adetim 6 gün geçmesine rağmen hala olmuş diilim. sizce kan testinde çıkmamış olabilir mi. ümitlenmeli miyim

canım son durumun ne naptın
kan tahlilinin değeri önemli değerin kaç çıkmıştı adetler bazen stresten gecikebiliyor :1no2: umarım hamilesindir :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…