Hamilelik testi!!

Sizce! ?

• Silik çizgi var

OY: 12 70,6%
  • Çizgi yok

OY: 5 29,4%

• Ankete Katılan
    17
Canım ben ayın 6sinda olmuştum bu ayın ben 25 günde bir oluyorum bugün 26. Gunum hala olmadım
Bende 25 gunde bir oluyorum canım ayın 6 sini bekle eger olmazsan ondan sonra test yaparsın gcen ay bende 27. Günde kan verdim sonuc negatif 20 nisnda adet olmustm annem 20 mayisi bekle dedi acele ettim negatifi gordum

Bazı testlerin uzerinde 3 dk bekleyin ornegin 10 dk sonra ki degisiklikler gecerli değildir diye yazıyor

Karbonat testi nasil oluyor?

Aa ilk defa ankete katildim
Silik cizgi var gibi geldi bana canim.
Sonuc neymis cevap bekliyorum :)

Karbonat testi nasil oluyor?
Dogrulugu kanitlanmamis aslina bakarsaniz.
Bi miktar sabah idrariniza bi cay kasigi karbonat dokuyorsunuz köpürürse hamilesiniz demekmis.
Bi de limon testi varmis yapmadim daha. Sabah idrarina yarim limon sıkıp 5 dk beklemek. Eger tortular cokerse hamile, cokmezse degilsiniz anlamina gelirmiş.

Canım o normal beyazlaşınca bekliceksin 5 dk çıkması gerek. Yap bakalm bizide haberdar et :) benmde ümidim yok ama aklm bocalandı
Umit etmeden olmaz bi mide bulantisiyla uyandım sabah ve ben hep sabaha karsi regl olurdum. Yani olmam gerekiyordu ama olmadim. 1 gun daha bekleyemicem acikcasi cok sabırsızlandim.
Birazdan yapacagim sonucu yazarim

Yine negatif. Cok ilginc ya. Cunku cok hamile hissediyorum kendimi
Yaa benm o kadar belirti vardı ki bi topikteli kızların neredeyse hepsi sen kesin hamilesin diyorlardı. Adetm gelince şok oldum ben. Test yaptım böyle çıktı birde kanda baktıraym dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Internetten arastirdim ve biraz once yaptım. Karbonatta beni veto etti :)))))
Ustu kahve kopugunden cok cok az oldu.. kahve kopugu kadar olsa yine iyi. Benim yaptığım kahve kopuklerine benziyordu yani kopuksuz kahve :)))
Arastirirken baska forumlarda okudum. Kopurmeyip hamile kaldigini ogrenen cok olmus. Bir umut isime gelenleri okuyorum :) bence insanlarin tecrubeleri dr nin ne dediginden önemli (tesis olarak degil) mesela paylasiyoruz umutlaniyoruz birbirimizin tecrubelerinden faydalaniyoruzm ne bileyim. Kanli canli gibi...

Verdinmi kan? Cok merak ediyorum senin durumu.

Benimde butun belirtiler var o yuzden zaten cok umutlandim ama nasip tabi. Ben daha regl de olmadim zaten

Karbonat testi ne, nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…