- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Bende 25 gunde bir oluyorum canım ayın 6 sini bekle eger olmazsan ondan sonra test yaparsın gcen ay bende 27. Günde kan verdim sonuc negatif 20 nisnda adet olmustm annem 20 mayisi bekle dedi acele ettim negatifi gordumCanım ben ayın 6sinda olmuştum bu ayın ben 25 günde bir oluyorum bugün 26. Gunum hala olmadım
İnsallah hamilesindir bu arada canımCanım ben ayın 6sinda olmuştum bu ayın ben 25 günde bir oluyorum bugün 26. Gunum hala olmadım
Bazı testlerin uzerinde 3 dk bekleyin ornegin 10 dk sonra ki degisiklikler gecerli değildir diye yazıyorCanlar merhaba,
Bugün 3 gün gecikmenin ardından hastalandım. Bu aydan baya ümitliydim hiç olmayan belirtiler olmuştu. Haliyle regl gelince test yaptım bende. Sabah yaptım 5 dk bakmadan sinirlenip bıraktım bi kenara tabi çıkmayınca :)
Bu akşam üstü atmak için aldığımda resimdeki gibi olduğunu gördüm. Ben yanlış mı görüyorum acaba bi çizgi var mı? Ayrıca regl biraz kırmızı sonra kahverengi geldi şmdide çok silik geliyor. Sizce nedir ne değildir?
Yarın kan vericem ne olr ne olmaz :)
Inşallah canım yaa inşallah hepimiz hamileyizdir de türkiyenin nüfusu biraz daha artsın tüm kadınlar kulübü hamile kalsin insallahİnsallah hamilesindir bu arada canım
Karbonat testi nasil oluyor?Benim de boyle oldu ya belli belirsiz bi de ben elimden dusurdum beklerken. Arkadaki beyaz ekran pembe oldu boydan boyayavas yavas da kayboldu. Normal mi bilmiyorum. Karbonat testi yap dedi arkadasim. Belirtiye bakilirsa hamileyim. Bi de yumurtlama gunumu baz alarak planli hamilelik girisiminde bulundum. Nasipse olur degilse tekrar deneyecegiz. Ilk denememizdi zaten. Psikolojik mi bilmiyorum oturusum bile degistiyarin regl gunum . Eger olmazsam tekrar test yapacagim.
İnsallahh insallahhhInşallah canım yaa inşallah hepimiz hamileyizdir de türkiyenin nüfusu biraz daha artsın tüm kadınlar kulübü hamile kalsin insallah
Yarn kan vercem canm adet geliyo ama aklımdn çıksın ne olur ne olmazAa ilk defa ankete katildim
Silik cizgi var gibi geldi bana canim.
Sonuc neymis cevap bekliyorum :)
Dogrulugu kanitlanmamis aslina bakarsaniz.Karbonat testi nasil oluyor?
Umit etmeden olmazCanım o normal beyazlaşınca bekliceksin 5 dk çıkması gerek. Yap bakalm bizide haberdar et :) benmde ümidim yok ama aklm bocalandı
Yaa benm o kadar belirti vardı ki bi topikteli kızların neredeyse hepsi sen kesin hamilesin diyorlardı. Adetm gelince şok oldum ben. Test yaptım böyle çıktı birde kanda baktıraym dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun canımYine negatif. Cok ilginc ya. Cunku cok hamile hissediyorum kendimi
Internetten arastirdim ve biraz once yaptım. Karbonatta beni veto etti :)))))Dogrulugu kanitlanmamis aslina bakarsaniz.
Bi miktar sabah idrariniza bi cay kasigi karbonat dokuyorsunuz köpürürse hamilesiniz demekmis.
Bi de limon testi varmis yapmadim daha. Sabah idrarina yarim limon sıkıp 5 dk beklemek. Eger tortular cokerse hamile, cokmezse degilsiniz anlamina gelirmiş.
Verdinmi kan? Cok merak ediyorum senin durumu.Yaa benm o kadar belirti vardı ki bi topikteli kızların neredeyse hepsi sen kesin hamilesin diyorlardı. Adetm gelince şok oldum ben. Test yaptım böyle çıktı birde kanda baktıraym dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Sıra bekliyorum btnem :) büyük ihtimalle 3-4 gibi çıkacak sonuç. Olumlu düşünmüyorum btnem hayırlısı olsunVerdinmi kan? Cok merak ediyorum senin durumu.
Benimde butun belirtiler var o yuzden zaten cok umutlandim ama nasip tabi. Ben daha regl de olmadim zatenYaa benm o kadar belirti vardı ki bi topikteli kızların neredeyse hepsi sen kesin hamilesin diyorlardı. Adetm gelince şok oldum ben. Test yaptım böyle çıktı birde kanda baktıraym dedim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Neden bir kan sonucu almak okadar uzun suruyor. Ben hastaneye verdimmi 2 saat sonra saglik ocagina verdimmi ertesi sabah ogreniyorum.Sıra bekliyorum btnem :) büyük ihtimalle 3-4 gibi çıkacak sonuç. Olumlu düşünmüyorum btnem hayırlısı olsun
Hayirli haberlerle gel insallah canim hadi bakalimSıra bekliyorum btnem :) büyük ihtimalle 3-4 gibi çıkacak sonuç. Olumlu düşünmüyorum btnem hayırlısı olsun
Sirf beklemeyi sevmedigim icin ben de kan testine gitmiyorum once bi kac gunum gecsin de o zaman beklemeye degecek saniyorumNeden bir kan sonucu almak okadar uzun suruyor. Ben hastaneye verdimmi 2 saat sonra saglik ocagina verdimmi ertesi sabah ogreniyorum.
Karbonat testi ne, nasıl oluyorBenim de boyle oldu ya belli belirsiz bi de ben elimden dusurdum beklerken. Arkadaki beyaz ekran pembe oldu boydan boyayavas yavas da kayboldu. Normal mi bilmiyorum. Karbonat testi yap dedi arkadasim. Belirtiye bakilirsa hamileyim. Bi de yumurtlama gunumu baz alarak planli hamilelik girisiminde bulundum. Nasipse olur degilse tekrar deneyecegiz. Ilk denememizdi zaten. Psikolojik mi bilmiyorum oturusum bile degistiyarin regl gunum . Eger olmazsam tekrar test yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?