Bugun 7ngun gecti gidemiyorum negatif cikar korkusu ile :) karbonat testi yaptim oda kopurmedi :))) 3 gun gectiginde erken gebelik testide negatif cikti.Sirf beklemeyi sevmedigim icin ben de kan testine gitmiyorum once bi kac gunum gecsin de o zaman beklemeye degecek saniyorum
Idrarin icine bir cay kasigi karbonat atiyormussun kopururse hamile cokerse degil.Karbonat testi ne, nasıl oluyor
Vay, basitmiş, onu da deneriz :)Idrarin icine bir cay kasigi karbonat atiyormussun kopururse hamile cokerse degil.
Bende bugun 8.30 da denedim. Maalesef kopurmedi. Ama tabi dogrulugu tartisilir.Vay, basitmiş, onu da deneriz :)
Komik olacak ama ne kadar idrara 1 çay kaşığı karbonat. Test yaparken azcık olsa da yetiyorBende bugun 8.30 da denedim. Maalesef kopurmedi. Ama tabi dogrulugu tartisilir.
Bilmem. Ben goz karari yaptim :)))Komik olacak ama ne kadar idrara 1 çay kaşığı karbonat. Test yaparken azcık olsa da yetiyor
Neler nelerle uğraşıyoruz yaBilmem. Ben goz karari yaptim :)))
Normal gebelik testlerine azicik yapiyon zaten yetiyor da buna karbonat olacagi icin belki biraz daha fazla olmali. Bilmiyorum ki :)
Miktarı ben de bilmiyorum ama ilk idrarinizi aliyorsunuz devam eden kısmını degil diye biliyorum ve evet kanitlanmis degil. Hatta hamileyken deneyip karbonatin dibe coktugunu soyleyenler de varBilmem. Ben goz karari yaptim :)))
Normal gebelik testlerine azicik yapiyon zaten yetiyor da buna karbonat olacagi icin belki biraz daha fazla olmali. Bilmiyorum ki :)
Erken bi düşük mu oldu yoksa aylik olup da mi dustu canim. Bunlar da onemliymis gebelik icin. Dr ne diyor ? Gitmissindir? Umudunu yitirme hemen bence deBugun 7ngun gecti gidemiyorum negatif cikar korkusu ile :) karbonat testi yaptim oda kopurmedi :))) 3 gun gectiginde erken gebelik testide negatif cikti.
Yani umidimde yok. Düşük ustune daha regl olmadim. Gec regl olma ihtimalim yuksek. O yuzden pekte umutlanmicam desemde gun sayiyorum. Cuma gunu tam 40 gun olacak dusuk yapali
Domtor korunma cabuk hamile kalırsın dedi 3 haftalik regl olur gibi dustu. Ama iste benim yumurta rezervim dusuk. Fsh yuksek amh düşük tup bebek olacaktim tedavi esnasinda hamile kaldim (kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda) insaALLAH birdaha kalırım hiç tüp bebege gerek kalmadanErken bi düşük mu oldu yoksa aylik olup da mi dustu canim. Bunlar da onemliymis gebelik icin. Dr ne diyor ? Gitmissindir? Umudunu yitirme hemen bence de
Aynen ya... evde yapilan testlerde cikmiyor bende. En dogrusu kan vermektr iste...Neler nelerle uğraşıyoruz ya
Evet. Bunlari okuyunca bende tedti sallamadim artik. Regl donemine yakin yaoincada kopuruyormus.Mi
Miktarı ben de bilmiyorum ama ilk idrarinizi aliyorsunuz devam eden kısmını degil diye biliyorum ve evet kanitlanmis degil. Hatta hamileyken deneyip karbonatin dibe coktugunu soyleyenler de vareslerine denetip hamile sonucu cikaran hanimlar da var
Insallah mübarek evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese. Uzme kendini sakin uzuntu de etkiler cunku.Domtor korunma cabuk hamile kalırsın dedi 3 haftalik regl olur gibi dustu. Ama iste benim yumurta rezervim dusuk. Fsh yuksek amh düşük tup bebek olacaktim tedavi esnasinda hamile kaldim (kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda) insaALLAH birdaha kalırım hiç tüp bebege gerek kalmadan
Aynen ya... evde yapilan testlerde cikmiyor bende. En dogrusu kan vermektr iste...
Evet. Bunlari okuyunca bende tedti sallamadim artik. Regl donemine yakin yaoincada kopuruyormus.
Kaza ile olmadi. Tup bebek yapabilmeleri icin bana dhea ve inofolik verdi dr. Onlar yumurtaliklarimi calistirmis olsa gerek. O ay hollandaya gidecektim ailemle oraya bile gitmedim sansimi denicem dedim. Belki ilac kullanirken hamile kalirim dedim gitmedim ve o ilac bana 2 3 haftada etkisini gosterdim birde çok calistik :))) hemen hemen o ay 2 gunde 1 calistik :)))Insallah mübarek evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese. Uzme kendini sakin uzuntu de etkiler cunku.
Bu kazayla çocuk yapanlardan kaza tiyosu alsak ya aslinda
Hayirlisi olsun ins.Maalesef geç çıkıyor ama ben başka değerlere de baktıracağım mecbur geldm yani sadece hamilelik değil zaten onada öylesine aklımdan çksın dye baktırıyorm
ona inanmayın, burda bir forumda hamile olduğu halde karbonata göre hamile değilim diyenler var.Idrarin icine bir cay kasigi karbonat atiyormussun kopururse hamile cokerse degil.
Evet canim. Bende cok okudum dunden begri bu tarz seyler.ona inanmayın, burda bir forumda hamile olduğu halde karbonata göre hamile değilim diyenler var.
evet kan en kesin çözüm. ben çift çizgiyi gördüğüm halde kanda görmeden emin olamamıştım.Evet canim. Bende cok okudum dunden begri bu tarz seyler.
En guzeli kan vermek. Oda kesin sonuc olacgi icin cesaret edemiyoruz sanirim negatif sonucu icin.
Maalesef geç çıkıyor ama ben başka değerlere de baktıracağım mecbur geldm yani sadece hamilelik değil zaten onada öylesine aklımdan çksın dye baktırıyorm
Yarn kan vercem canm adet geliyo ama aklımdn çıksın ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?