Durumu anlatıyorum bak diyorum tüm gün kostrcm yemek yap temizlik yp sonrasında bulaşık çay meyve faslı belim dayanmıyor normal temizlik yaparken bile ara ara oturarak yapıyorum belim tutuluyo tamm davet etmeyelim birde her kadının harcı degilmis iftar vermekKarnında bebek taşıyan yanında 7/24 bir çocukla ilgilenmek zorunda olan eşiniz değil tabi ısrar eder. Böyle erkekleri ıslak odunla dövesim geliyor :) az anlayış yahu...
Öyle bi hale getiriyoki sanki mecburu çağırmam gerekiyomus gibi bi algı yaratiyo bnde o konuşurken kendimi ikna olmus buluyorum sonradan diyorum ne alakaÇıkardığı işi de kendi toplasın. Siz böyle yaparsanız adam çağırır 7 sülalesini. Tam yan gel Osman.
Yok canım hiç de zorunda değilsin. Yanındaki yavrunu, karnındaki yavrunı düşün. Resmen akrabalarına gerinecek. İllaki çağırırsa da yapma, yapmıyorum de. Hastalandım de yat. Ya yapar ya da rezil olmayı göze alır. Bir daha da seni zorlayamaz.Öyle bi hale getiriyoki sanki mecburu çağırmam gerekiyomus gibi bi algı yaratiyo bnde o konuşurken kendimi ikna olmus buluyorum sonradan diyorum ne alaka
Aynn amac iftar da değil bende öyle hissediyorum x çağırdı desinler göze girmeye calisiyoYok canım hiç de zorunda değilsin. Yanındaki yavrunu, karnındaki yavrunı düşün. Resmen akrabalarına gerinecek. İllaki çağırırsa da yapma, yapmıyorum de. Hastalandım de yat. Ya yapar ya da rezil olmayı göze alır. Bir daha da seni zorlayamaz.
Kayinvalidem asla öyle bişey demez , aksine ne zamn size gelcz der ilk hamileliğim de öyle yapmıştıKvdeniz falan da demiyor mu zahmet etmeyin diye?
Çok meraklıysa çağırmaya her şeyi hazır alın. Hazır mantı, hazır kızarmış tavuk, hazır çorba:) bir de çoban salatası bitti. Temizliği de yapmayın. Belim çok ağrıyor bugin bi şey de yapamadım ağrıdan duramıyorum de yanlarında.
Asıl sorun eşinin anlayışsız olması. Kimse için kendini yorup riske atmana değmez. Allah kolaylık versin.
Hakkaten aydinlatiyosunuz beni sagolun eskiden böyle değildim git gide sindirildigimi fark ettimBu kocalarınız bulunmaz hint kumaşı mı hanımlar? Çok okumaya başladım bu konuları artık burada. Zamanım yetmiyor, nasıl yetişiyorsunuz, eşim böyle istiyor vs.
Siz insan değil misiniz? Siz kendinize acımazsanız kim acıyacak size? Kendini düşünmeyeni kim düşünür allah aşkına ya. Bi oturup düşünmüyo kimse şartları değiştirelim diye değil o şartlarda nasıl daha fazla verimle çalışabilirim mantığıyla soru soruyosunuz.
Eşin çağırmak istiyor ve senin halin yoksa o yapacak her şeyi. Bu kadar basit. Yapamıypsa çağırmasın.
Eskiden böyle değildi herşey iş yerinde mevkisi artıp altında çalışan elemanları olunca başladı benide personelleri gibi yönetmeye calisiyo alttan alttanBence de çok sindirilmişsiniz.
İşleri halledecekse çağırsın.
Hem yardımı dokunmayacak, hem misafir davet etmeye kendi karar verecek.
Oldu paşam.
Canım ben niyetlenmiyorum ama sana şöyle söyleyeyim kayinvalidemler 3/4 sene kadar önce yaptığım yemeğe eline sağlık demediler ve insan kuru ekmekle de doyuyor işte dediler.Ben o günden beri geldiklerinde yemek pişirmiyorum ya dışarda yiyoruz ya da eşim mutfakta aktif rol oynuyor.Yok yalan olmasın bir kere de hazır mantı yapmistimSizin eşlerinizde böyle talepleri oluyo mu ?benim eşim kendini ön plana çıkarmayı çok sever aslan yeğenim desinler onu bekler
Bende çağırmak taraftarı değilim aslında fakat eşim sürekli çağıralım çağıralım
Şakamı yapıyorsunuz?Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Doğru ya vallahi çok sagolun iyiki fikirlerinizi almışımŞakamı yapıyorsunuz?
2 yaşında cocuk eteğinde 5 haftalik karninda.
Zaten su an en fazla dinlenmeye ihtiyacin oldugun zaman. Durumunuz varsa disarida agirlayin yoksa hic ugrasmayin. Caniniza yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?