günaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişmanablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ...
öncelikle hayılı olsun cnm.ben 60 kilo ile hamile kaldım.sonra 58 düştüm miğde bulantıları falan. daha sonra toparlandım baya. toparlanmaz olaydım :) 21 haftalık hamileyim 67 kilo oldumhamur işleri yemek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi çalıştığım için hareketsiz de kalıyorum . imkanın varsa bol bol yürü cnm
rabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin inşallah cnmHamileyken kilo alman kaçınılmaz tabi ama bunu en aza indirmekte senin elinde devlet hastanelerinde diyetisyen ler var git onlara hamilelere uygun diyet listeleri var bebeği besleyen sana kilo aldırmayan bu listeyle daha sağlıklı besleniyorsun zaten...
Bu arada hamileliğinin tadını çıkar senin yerinde olmak isteyen kaç kadınvar bu sitede biride benkilo problemim olsa hiç takmazdım doğumdan sonra verirdim ne olcak. şimdi içindeki minicik canlıyı daha fazla üzme annesi o herşeyi hisseyor biliyosun Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsinrabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin inşallah cnm
Canım ben 52 kiloyla evlendim 10 kilo aldık 62 ile hamile kaldım hamilelikte tam 23 kilo aldım 85 kiloyla gittim doguma yani bir sena icinde 33 kilo aldım ki ömrümü 34-36 bedenle geçirmiş biriyken. Benim esim evlendiği kiloda hala :/ kızım 15 aylık oldu ben 64 kiloyum du an 21 kilo gitti şimdilik hedefim 55 (52 ile biraz fazla zayıf çekimiz duruyorum) ama baya zor gidiyor kilolargünaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişmanablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ....
canım öncelikle gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,kilo konusuna gelince senin elinde olan bir şey dirayetli davranırsan kilo kontrolüde yaparsın bebişimizin ihtiyacı olan beslenme aman aman bir şey değil ki hele senin şu an artı beslenmeni gerektirecek bir durum yok.bende şeker yüksek çıktı mesala dr perhiz verdi iki haftadır perhiz yapıyorum aç değilim ama kiloda almıyorum.takma kafana böyle şeyleri bebeğine odaklan.
8-10 kiloda kalabilirsen yine iyi..
Dengeli ama kaliteli beslenmeye çalış.
Şu aşamada yapacak bir şey yok. Bence bir diyetisyenle işi götür.
Gereğinden fazla yemen seni doğumda zorlar, çocuk da zorlanır.
Kilo ne zaman işe yaradı ki şimdi yarasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?