72ile hamile kaldım 92 de doğum yaptım şimdi 75-76 civarıyım...eski kıyafetlerimi giyemeden 2. Yi istiyorum hatta eşim daha çok istiyor ama dikkat etmekte istiyorum bakalım kısmet..sen kaç kilo ile hamile kalmıştın tatlım ... bende hiç zayıf olamadım öyle bi özentimde yoktu özgüvenim yerindeydi ama hamilelikle çoğalacak olan kilolar moralimi bozdu ... eşim beni beğenmez kaygısı güdüyorum doğru ...
GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR ŞEKERİM :) BENDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA ALMAMAYA ÇALIŞIYORUM DA ALIYORUM MALESEFteşekkür ederim canım :) abur cubur sevmem zaten o konuda sıkıntım yok :)
Hayırlı olsn sağsağlim kavuşun inş yavrunuza ben 87 kilo ile hamile kaldım 96 ile doğuma gittim bebeğim 20 günlükken 86 kiloya indim.günaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişmanablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ....
öncelikle hayırlı olsun. hamile pilatesini duydunuz mu hiç? fayda sağlayacağını düşünüyorum size.günaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişmanablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ....
Hamilelikte bebeğe gıda diye anneler dayıyor tatlıyı hamurisini falan, lohusalik Döneminde şerbetler bir Sürü şey.. Inanın hiç bir faydası yok sadece bol su içmek çok etkili. Bence bir diyetisyene danışın. Hamilelere özel diyet listeleri de var bildiğim kadarıyla. Benim bir yakınım 130 kg ile hamile kaldı. Ona diyet vermişti hamileyken.günaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişmanablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ....
Hamile kalmadan 20 kilo verdim diyetisyene gidiyorum çünkü hamilelik şekeri çıkmaması için özel bir diyet yapıyorum.Protein ağırlıklı besleniyorum.Diyet kilo vermem için değil zaten benim ve bebeğimin sağlığı için.Teşekkürler.canim yanlis anlama moralini bozmak istemem ama keske hamile kalmadan once diyetisyene gitseydin hazirlik yapmis olurdun bi yone. Yine soyluyorum yanlis anlama bende cocuk karari aldiktan sonra spora baslamistim hamile olana kadar. Ona ragmen 20 kilo aldim ben illede yemek yedigimden degil su topluyosun odem olusuyo su bu hepsi kilo gibi gorunuyo.
Bence diyetisyene gitme Karninda bebegin varken uygulayacagin diyet ne kadar iyi olabilirki onun icin?
Bebegin icin vitaminli ve faydali olan yiyecekleri secebilirsin.
Ve hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin, kilodan once onlarin sagligi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?