allah gönlüne göre versin insallah canım benim :)Valla ben evlendigimde 55 kiloydum.hamile kaldigimda da 65 dogum yaptigimda 11 kilo aldim.dogumdan sonra 5 kilo falan verdim kendiligimden.22 aylik oglum var.simdiki kilom ise 62 kiloyum.ah 55 e inebilsem keske.bakalim ugrasiyoruz
Bence pozitif düşünmeye çalış. Ya hemen bebeğin olmasaydı tedavi görmek zorunda kalsaydın tedaviler daha çok kilo aldırıyo. İnan ki bebek doğduktan sonra sütüm olsun vs diye daha çok yiyosun kilo falanda umrunda olmuyo.
E madem kiloyu dert ediyordunuz, neden tamamen vermeden korunmayı bıraktınız? Demek ki bebeği isterken buna takmamıştınız. Umarım çok çatlamazsınız, kilolu hamilelerde bu daha çok oluyor.
En iyisi diyetisyene gitmek....
diyetisyen ve jinekolog ile eş zamanlı görüşün...
sadece 7 kilo alarak hamileliği tamamlayanlar var
üstelik bebek 4 kilo doğmuştu
pes doğrusu
inşallah bende o kadar az alırım :)
inşallah
kız kardeşim ise 22 kilo almıştı şimdii 47 kilo
devlet kurumunda taşeron olarak çalışıyorum canım izin almam güç oluyor doktoruma ble cumartesiler gidebiliyorum :) hafta içi izinleri mümkün olduğunca vermiyor şefimiz sağolsun ... o yüzden devlet hastaheneleri benim için olmuyor maalesef ... inşallah aminn canımmm :)
bende 73 kiloyla hamile kaldım şuan 31 haftalık hamileyim 4 kilo aldım herşeyi de yiyorum bence kilolu hamile kalınca o kadr fazla kilo almıyorsunuz bebişiminde gelişimi gayet iyi
En iyisi diyetisyene gitmek....
diyetisyen ve jinekolog ile eş zamanlı görüşün...
sadece 7 kilo alarak hamileliği tamamlayanlar var
üstelik bebek 4 kilo doğmuştu
pes doğrusu
teşekkür ederim canım :) abur cubur sevmem zaten o konuda sıkıntım yok :)
hay maşallah :) bişey yiyip içmedi zaar :) yada senin yiğen çok yaramaz :)
bende 8 kilo almıştım,kızım 3.600 doğmuştu
6 kilo alanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?