- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
fsh sorunum var benım de. anlatmıstım burda. cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok. ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
cnm anlamadım ben bu güzel bişey diilmi kendi kendine adet görmüş olman? diğerinden sonra acaba tekrar kesildimi diye düşünüyosun sen? dr ne der bu durumda peki?
canım senı hatırlıyorum daha once gorusmustuk. evet tabıkı guzel bırsey. ama sure 40 gunu buldu ama bu kez adet goremıyorum ne olacak boyle. hapı bıraktıktan sonra adet gormeye baslayan var mı benım gıbı kendılıgınden ? yoksa ancak bır ıkı ay hapsız adet gorup tekrar hapa donmek zorunda mı kalıyoruz yoksa ? ya henuz ıyı bır doktor bulamadım doktorumu degıstırdım arastırma yapıyorum su an
cnm o ilaçlardan kullanmadım yan etkisi belki adet döngüzünün değişmesi filan gibi bişey vardır.ne desem yalan olur şimdi:18:
merrhabaaa kızlarr nasılsınız bakalım?? milsstone uzun zamandır görmüyomuyum seni???
kızlar selamm nasılsınız.bende bugun bayram gezmelerinden döndüm.çok iyi bi tatil oldu.kafam rahat haftabaşı randevu alıp doktoruma gitcem.dumancım ve tüm kader arkadaşlarım hepinizi çok özlemişim..inşallah bu günden sonra güzel gelişmeleri yazarız....
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. . ben iyiyim birascık şaşkınım .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr..
bide neler yapmalıyım yumiileri desteklemek için incir arısütü bal polen karışımı yiyorum başka birşey yese mmi?_?
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. . ben iyiyim birascık şaşkınım .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr..
bide neler yapmalıyım yumiileri desteklemek için incir arısütü bal polen karışımı yiyorum başka birşey yese mmi?_?
canım yaa inşallah ankara sana uğurlu gelir,hangi merkezde tedavi görüyosun.?? yumilerin de kocaman olurlar ve bebiş olarak geri dönerler inşalllaaahhhh... bizi habersiz bırakma olurmu...
sağol canım çok sağol... hepsini yapcam bendee:))))arı sütü bal polen karışımını sabah akşam ye ben birde sabahları bir tatlı kaşığı çörek otu yemiştim. tabi opudan sonra yemedim.
Allah'ım yar ve yardımcın olsun. umutlu ol Allah'tan iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?