canım; tedavin hayırlı olsunu umarım ilk denemende başarıyı yakalayıp meleğine kavuşursun ... moralini yüksek tut ve sadece güzelliklere odaklan arkadaşım... yediklerin içtiklerinden çok moral daha önemli inan...inşallah her şey yolunda gider tatlım; yumoşların istenilen gelişimi gösterip kaliteli olurlar ve sana bebiş olarak dönerler inşallah....şansın bol olsun canım...
gayecim mesajın yüzümü güldürdü çok sağol canım benim..Rabbim dileyen isteyen hayır dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. bizleri çok bekletmesin İnşallahhhh....
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. . ben iyiyim birascık şaşkınım .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr..
bide neler yapmalıyım yumiileri desteklemek için incir arısütü bal polen karışımı yiyorum başka birşey yese mmi?_?
canım doktorum hakan bey .. fsh ne sen sor ne ben sölimm:)) benim fsh ile rahim alakasız amh 2.00 fsh 41 alakasız bir derdim var benim.. doktor alttan muayeneye aldı aaaa o ne foliküller var ben başlarım dedi.. bana da gösterdi... şaşırdım inanamadım.. 3 iğne lucrin gonal f ve fostimon 3 iğne her gün . yarın yine ank. kontrol var... bakalım neler olcakkk:)) büyümeleri tek duam şimdi:)
sizde benim yavyulara dua edin olar mı:)
merhaba kızlar,
hepinizden bin kere Allah razı olsun. abim için başsağlığı dilekleriniz ve acımızı paylaştığınız için. yakında 52 si olacak bu kadar zaman gecmis bile. bir an dün olmuş gibi taze, içim yanıyor sonra bir bakıyorsun zaman hızla geçmiş.
Rabbım hayırlar güzellikler sağlık sıhhat nasip etsin hepimize.
güzel gelişmelerle mutlu haberlerle beni aydınlatmanızı diliyorum.
hadi bakalım canım inş. büyürler eşinde sorun varmıydı senin canım
birde bak gonal f varya işte ondan da etkili yumurtaya en güzel cevap veren menegon canım aklında olsun bu
eger bak samimi söylüyorum opu falan yada transfer oldugunda kalacak yere ihtiyaç olursan kapım açık özelden facemi veririm ismimi de
biz burda sadece picasso ile yüzyüze görüştük inan daha samimi oluyor ya
aslında şu anakaradakiler bir buluşma günü ayarlasak ya
evet yaaa buluşalım valla süper olur..
face si olan kızlar sakıncası yoksa ekleyelim birbirimizi hepinizi çoook merak ediyorum ben
canım doktorum hakan bey .. fsh ne sen sor ne ben sölimm:)) benim fsh ile rahim alakasız amh 2.00 fsh 41 alakasız bir derdim var benim.. doktor alttan muayeneye aldı aaaa o ne foliküller var ben başlarım dedi.. bana da gösterdi... şaşırdım inanamadım.. 3 iğne lucrin gonal f ve fostimon 3 iğne her gün . yarın yine ank. kontrol var... bakalım neler olcakkk:)) büyümeleri tek duam şimdi:)
sizde benim yavyulara dua edin olar mı:)
canım bugün için doktor kontrolünün olacağını yazmıştın ... umarım her şey yolunda gider yumoşların tedaviye olumlu cevaplar veriyordur... güzel haberlerini bekliyorum .. dualarım seninle canım...
ben varım sadece özelden yazın ekleyeyim :) ben de herkesleri merak ediyom:)
kızlar ankara ya da ıstanbulda bır doktor arıyorum. fsh, yumurta rezervı azlıgı, erken menopoz konusunda uzman olmalı. zırt dıye tup bebege alıp, olmadı dıyen doktor ıstemıyorum.
kızlar ankara ya da ıstanbulda bır doktor arıyorum. fsh, yumurta rezervı azlıgı, erken menopoz konusunda uzman olmalı. zırt dıye tup bebege alıp, olmadı dıyen doktor ıstemıyorum.
allah razı olsun canım benimmm.....yeni geldimm tepki vermişler çok şükür dedi doktorum o kadar :) c.tesi tüp mü yoksa toplayıp dışarıda büyütmek mi belli olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?