Hamilelik ve yumurtalık rezervi

ilknurlevent kullanıcısından alıntı
allah razı olsun canım benimmm.....yeni geldimm tepki vermişler çok şükür dedi doktorum o kadar :) c.tesi tüp mü yoksa toplayıp dışarıda büyütmek mi belli olucak:)

canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın senin dr kim??

ben ıstanbulda art saglık klıgınıne gıttım ıkı kez. Kendı doktorum suleyman engın akhan doktorumdan cok memnundum ama dıger doktor ve calısanların tavırlarını hıc begenmedım. Benı tup bebege aldı zaten hemen aynen sızın dedıklerınızı bana soyleyerek ama yumurtalar catlamıyor olgunlasmıyor. ıkısı de basarısız sekılde yarım kaldı. Yumurta olusmuyor yanı. Benım amh bakıldı mı hatırlamıyorum sureklı fsh kontrol edıldı aylarca test sonucu gonderdım ama ılk denemem ılk muayeneden bır ay sonra olmustu ozaman gıttıgımde adet goremıyordum zaten 5 aydır. Adet gormem ıcın haplar verıldı. Bır yıl sonra ıkıncı denemeyı de yaptım 2010 yazında. O da basarısız oldu aynı sekılde. Su an yaptıgım sey zayıflamaya calısmak, hapı ıkı aydır bırakıp hapsız adet gormeye calısmak ki ucuncu adetımı goremedım 40 gunu gectı hamıle de degılım kesınlıkle. Bu doktorları not edecegım cok cok tskler.

BEN 5 AY ADET GORMEMISTIM VE BU SEKILDE BASLADI HERSEY. 26 YASINDAYDIM 7 AYLIK EVLIYDIM. en ıstanbulda art saglık klıgınıne gıttım ıkı kez. ONCE ADET GORMEM ICIN ILACLAR VERDILER VE ACELE ETMEM GEREKTIGINI SOYLYEREK Benı tup bebege aldı zaten hemen.

aynen sızın dedıklerınızı bana soyleyerek ama yumurtalar catlamıyor olgunlasmıyor. ıkısı de basarısız sekılde yarım kaldı. Yumurta olusmuyor yanı. Benım amh bakıldı mı hatırlamıyorum sureklı fsh kontrol edıldı aylarca test sonucu gonderdım ama ılk denemem ılk muayeneden bır ay sonra olmustu ozaman gıttıgımde adet goremıyordum zaten 5 aydır. Adet gormem ıcın haplar verıldı. Bır yıl sonra ıkıncı denemeyı de yaptım 2010 yazında. O da basarısız oldu aynı sekılde. Su an yaptıgım sey zayıflamaya calısmak, hapı ıkı aydır bırakıp hapsız adet gormeye calısmak ki ucuncu adetımı goremedım 40 gunu gectı hamıle de degılım kesınlıkle.

TEK YUMURTA ILE HAMILE KALDINIZ DEMEK ' NE GUZEL TEBRIK EDERIM SAGLIKLICAKLA KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSAALLAH. TEKZEN CAMLIBEL HANGI SEHIRDE PEKI ? O DA MI BURSA DA ?

allah razı olsun canım benimmm.....yeni geldimm tepki vermişler çok şükür dedi doktorum o kadar :) c.tesi tüp mü yoksa toplayıp dışarıda büyütmek mi belli olucak:)

süper bi haber bu heyecanla c.tesiyi bekliyoruz o zaman:) inşallah hep böyle güzel gider canım yaa c.tesi tüp de olsa yapılıcakmı yani hemen?

inşallah canımmm .. Allah razı olsunnn...bana dua edin ne olur.....
doktorum prof dr hakan şatıroğlu ankara

Durumunuza üzüldüm.Burada herkesi kardeş ve abla gibi görünce senin derdin benim derdim oluyor.Peki neden adet görmüyorsun PKO mı var?Benimde çatlama problemim vardı onu da çatlatma iğnesiyle hallediyorlar.Sana da arı sütü-bal-polen karışımını tavsiye etsem.Ben kullandım faydası oldu.Dr.bana %20 şans vermişti durum o kadar kotuydu.
Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın! bu linkte ne kadar faydalı olduğu yazıyor.ben aktardan küçük kavanoz şeklinde 20 TL aldım.
Teksen Çamlıbel, yanılmıyorsam Kalamışta.Birde Fulya'da bir şubesi var jinemedin.Hepsi başarılı dr.lar.Senin durumun farklı olduğu için en azından bir görüşmeye git.Nasıl bir tedavi önerecek.İnşallah sende bizlere buradan hamileyim haberini en kısa zamanda verirsin.

inşallah canımmm .. Allah razı olsunnn...bana dua edin ne olur.....
doktorum prof dr hakan şatıroğlu ankara

canım bu gün mübarek cuma günü rabbim tüm dualarını kabul etsin 1000 ya evvel(cuma saatinde) 700 ya varis çek canım inan dularımdasın inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Allah a emanet ol

ilknurleventim tüm kalbim seninle bilesinn ..inşallahhh hayırlı haberlerle geleceksin....
çok heyecanlandım vakit bulabilirsem ara ara yazarım...
benim de toparlanma zamanım :)) bikaç hafta çok sık gelemem sanıyorum ama ilknurlevent için şartları zorlayacagım:))
bendenn haberlerde şöyle: gene bu ay kendimec hayaller kurdum hatta dün yok yok kesin bu kez oldu dedim sabahına regli oldum üstelik olması gerekenden 3 gün önce :))) hayalim bile saatlerle sınırlı kaldı anlayacagnız
millstoneeeee nerdesin ?
az evvel okudum başaran arkadaşlarım tebrik ederimm (rüveyda )bizi bırakma sık sık sürecini hatırlat düşüp düşüp ayaga kalkarken nasıl umutsun anlatamam...
duman herşey yolundadır umarım...
buarada bi gaza gelip aldıgım ivfherbalsupport fsh düşürücü ve yumurta kalitesi geliştirici haplarım bu sabah geldi tamda adetle başlanıyormuş..bismillah dedim başladım bakalım..işe yararsa çıglık çıglıga duyurucam burdan...

canım bu gün mübarek cuma günü rabbim tüm dualarını kabul etsin 1000 ya evvel(cuma saatinde) 700 ya varis çek canım inan dularımdasın inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Allah a emanet ol

Allah razı olsun canımmm... sende Allaha emanet ol.. iyiki varsınız..

canım benim öyle karmaşık bir haldeyimki anlatamam bugün iğnenin 5. günüydü foliküller hala varlar ama inanılmaz yavaş gelişiyorlar bugün 1 iğne daha ekledi daktır o da ayrı yaktı göbeğimi.. lucrin gonal f fostimon menogon... ölüyom acıdan ama en büyük acı bugün o minnakların gelişiminin yavaş olduğunu gçrünce yaşadım 2-3 saat ağladım..şimdi toparlamaya çalışıyorum.... pazar muayenemiz var menogonda tık dedirtmezse yavyulara yandık gittii(( İlknuru toparlayabilene madalya

rabbim yardımcımız olsun ahanda o ilaçtan ben de getirtcem umarım gerek olmaz ama bu tedaviden yenilgiyle çıkarsam bi o hapı içicem... artık arısütü bal incir vb görmek bile istemiyorummmm.... derken hala da yiyorum:)))
umut bizim tek dalımız....
özletme kendini..
okulda başlıyor ama gel ara sıra... beni en çok geren okul.. en yakın arkidişim hamile.. benim durumum senenin gidişatını şekillendirecek(50:
umarım her şey hepimiz için çok güsel olurrr......
Allaha emanet ol wannamm

herkeslere iyi geceler.. hepiniz Allaha emanet olun ...

kıslaarrr benim de salı günü nasipse yumurtalarrım toplancak geçen ay iptat etmişti 4 yumurtam olduğunndan ve mm leri birbirleriyle kel alaka olduğundan.. bu ay 7 yumurtam oldu bugunku kontrolde 19,5 - 17,5 - 16,5- 3 tane 9,5 ve 1 de 6,5 mu ne vardı. yarın için bi tane daha iğne verdi pazar çatlatma iğnemi vurcam gece deee benım bugun akıntım var fena halde hem de az evvel tuvalete gittiğimde böylee uzayan ve nette okduğuma göre de çatlayan yumurta belirtisi gibi olan bi akıntım oldu bu nası olur ki 3. gündür ben çatlamayı önleyiciiğne kullanıyorum çatlamıs olamazlar di miii çok korkuyorum dr u mu arasam...

bu arada tedavide olan tüm yoldaşlarımın ALLAH yardımcısı olsunn hayırlı haberlerini bekliyorumm inş ben de güzel haberler verebilrimmmm

anamm ne ara başladın büyüyen yumiler de öle akıntı yapar canım ben öle biliyom kalbini ferah tut.. zaten yarın görüceksin olanı biteni.. üzülünce geçcek mi??
hem ne zaman başladın adetin kaçıcı günü neler kullandın bana da nanlat benim yumiler adetim,n 6. iğnenin 5 . günü hala büyümediler...

cnmm ben 23ünde ilk iğnemı oldum işte bugun ayın 31i yanı 9. gunum iğnede gonal f 300 verdı yıne bugunkü mm ler de yazdığım gibi geçen ay 4 taneydı. inden giden 18mmlik vardı diğer 3 ü ise 10mm in altındaydı unuttum işte yani 5. gunde böleydıler:/ işte bugun dahil 3 gundur çatlamayı önleyici kullanıyorum. yarın yine gonal f 300, çatlamayı önleyici iğne bi de merional diye bi iğne daha vurca galiba bu da geride kalanları dersteklemek içinmiş. pazar gunu ise gunduz yine çatlamayı önleyıcı vurcam gonal f yok akşamsa 2 tane biri sağdan biri soldan çatlatma iğnesi vurcam. neden 2 tane onu anlamadım... pzt bişi yok salı toplancakmıs işte... yaa inşallah buyuduklerı içindir baya okudum nette catlayan yumurtalar öle uzayıp giden sumukumsu akıntı yaparmıs diye senın kaç mm oldu bugunn cnmm inş buyurler 6 gunde... dua ediyorum sabah akşammmmmmm

ilknur yavaş yavaş sakin sakin büyüsünlerrr...daha iğnelerin kaçıncı günündesin ? yeteri kadar büyümezsede toplayıp büyütecekler diye yazmamışmıydın..çok ilgimi çekmişti...
son günlerde bi anda kocaman oluveriyolar merak etme allahın izniyle...lütfen moral çok önemli hep positive hep positive ona göreee...üzülmek ağlamak yok şimdi zamanı değil...
sorma okullar başlıyor pzrt toplantı var bizim ortamda hamile bollugu var...Rabbimmm güç versin hepimizeee...
herşey çok güzel olacak inaşşalahhh güzelim yaaa...belki çoook uzaklardayız ama seninleyiz unutmaa..YALNIZ DEGİLSİN BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?

luludya allah yardımcın olsun...maşşallahhh yumilerinneeee
olumlu olmaya çalış moral çoook önemli...
rabbim ol demişse olacaktır...
sıvı artısı östorejen salımından kaynaklanıyor demişti doktorum ..illaki çatlamıştır diyemeyiz

ilknurcum bu arada beni de okul geriyo pzt okula gidicem salı gitmiycem, çarşambadan ise korkuyorumm arıycaklar ya döllenme olup olmadığına dair bu haberı okulda almak istemıyorum, ama gitmesem de olmaz napıcamı şaşırdım... 2. tedavimde okuldayken aramıslardı yumurtalarımın anormal olduğunu transferin olmıycanı sölemişleri yıkılmsıtım okulda baygunlık geçridim ağlama nöbetine girdim çocklar da şoka... gerçi şimdi seminer dönemi ama arkadaşşlar var bu seferde amman napıcazz yaaa inş ii haberler alırız da zindan olmaz okulun duvarları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…