kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye (( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom (
CANIM BENİM BİRANDA BÜYÜMEZ menegona devam kuzum bak nasıl cevap verecekler ya kaç doz kaç su vurunuyorsun söylermisin
birde gerçekten kızıyorum bak kız gelde bir bardak çay içelim hemen kaçma hatta picasso da gelir evde demezsen bu taraflarda yenimaallede buluşuruz özelden hala yazamıyorum picasso sana telimi versin kuzum içini rahat tut
onlar büyüyecek inciri bol ye kzum bir de he sabah 1 çay kaşıgı çörek otu
sağol tatlımm..Allah razı olsunn.....
yüreğimi yeniden umut sardııı:)))))) Allah senden razı olsun tatlımmmmmm
canımsın eşim dün incir yemem gıcık oldu bundan mı büyümüyolar ne dedi yedirmedi.. gece yatmadan ve sabah kalkınca arısütü bal polen karışımna çörek otu tarçın katıyorum...1 toz 1 su menogon 75 lik fostimon 225 gonal f 13 lucrin daha da yok(
sen çabuk karar veriyorsun anladım bunu hani dr iyiydi güleryüzlüydü hakan bey gerçekten dalında iyi bir uzman ama unutmaki hepsi paragöz malesef
ben sırf bu yüzden devlette yaptıryorum yine orda yaptıracagım yeminle özel gibi birde senin durumunda olan kaç kişi var dertlewşiyoesunbilgi sabihi oluyorsun
sakın kendii kasma kısmetinde varsa olur böyle düşün hep olmazsada sonunda ölüm yok ya saglıklıyız
ben gerçekten bu denemem negatif olunca üzülmedim eşimide üzmedim şimdi 3 deneme için ve son deneme için ayaktayız
okuldan geldim yoruldum 140 km yol yapıyorum.... afalladım resmenn... koca yazın üstüne zoruma gitti yol..
tatlım ankara da bi kalsa benim sevgili aşkım.. hep kavga ediyoruz bu yüzden....(( ama dur bakalım ayarlarız İnşallah picasso ne zamandır girmiyor yaff.. neyse azcık dinlenmem lazım öptüm seniii
eşine kızdım bak cahilce düşünmesin okusun interneti inciri tüket kuzum sen eşine bakma çöret otuna devam
bak birde menegonun dozu düşük geldi bana ya şu anda kaç yumurtan varki
salı günü git bakalım dozu yükseltmesi lazım
menegonda hem lh hemde fsh hormunu var tatlım yani içinde menepoza girmiş kadının idrarı var ))))))))))) yine bizlerden fayda var yani agrı sızı varmı dr sordunmu kalçadan vurunuyum mu diye
tatlım doktorum çok iyi... ama kafamda çok soru var... soramıyorum da o ruh halinden.... canım benimm asık suratlı derken büyümeyince asıyo şirin suratını..
yaff devlette bana bakarlar mı ki.. benim raporum yok yüksek FSH a bebek yapmıyorlar...(
yumurtan varsa fsh ın ne önemi var ya olmadı gel görün burdaki dr a sen önce hayırlısıyla şu tedavide çıkta ondan sonra bunları düşün canım
rapor önemli degil niye yoktuki raporun senin evlilik süresimiydi unuttum
ağrılarım neden sence çok ağrım var göz seyirmesi gibi sağ tarafta ağrım çok.. pıt pıt bişey delip çıkcak sanki... ama pazar kontrolünde de vardı bu pıt pıt menogondan sonra pıt pıt başladı... bacak kaslarımda şiddetle ağrıyor ne alaka anlamadımmm
agrıların yumoşların büyümesinden tatlım büyüdükçe kasıkların dahada agrısın boşver agrısın agrıdıkça sevin kuzum hatta o minnaklarıda sev büyüsünler güzelce eger 7 mm sen bugünde vurunacaksın inşallah onlar tahmini salı akşamına 10 olur gibi
şunu unutma sakın salı gitttin 9 mm dediler o salı akşamı diger igneyi vurunana kadar yarım milim bazen bir milim bile büyüyorlar
buna kendime şahit oldum şokolmuştum dr söyledi
fazla yorma özelliklede yumoşlar 15 16 geldiklerinde tatlım seni bırakamıyorum ki yemek yeyim ne yapayım şu anda senin bana sanki ihtiyacın varmış gibi ))))))))))))
benim buaraada yaş 34 senin
devlet yüksek FSH a rapor vermiyo dedi balcalı adana üniv. hastanesii
ilknurleventt sıkma canını ALLAH ın izniyle büyüycekler maum bizim durumumuzda olanların sayısı değil kalitesi de çooookkk önemliii ben şimdi bunun sıkıntısındayım yarın OPU var kaç tane toplancak, kalitesi nasıl olucak çarşamba bana kabus mu olucak, okula gitmeli miyim yoksa evde mi bu haberi duymalıyım bilmiyorum nereye kadar kaçıcam onu da bilmiyorum... dualarım seninlee inşallah birden hızla ve sağlıkla büyür yumurtaların, içini ferah tut bakalım nolucak....
canum aradım yazdığın numara onkoloji servisi tüp bebk kısmının nu. verdiler. aradım fsh sınırı 11 miş...(( bana rapor vermezlermişşş kuzuuu... çok sıkıcı.... neyse ben bu tedavide anne olurum belki değil miiii:::))
canım sıkıntı yapma ne olurr..... yarın benim de opu günüm belli olacak... küçükte olsalar onları toplucaklar biliyorsun... canım benim sen de sakin ol .. okul da alma .. ben de yarın izinliyim ama haberi okulda almak yada evde olmak pek fark etmez.. yok mu yakın arkadaşın falan... takma bunu hem ne diye kötüye odaklanıyorsun... belki çok iyi olcakkk.... ben o kısmının kötü olacağına hiç inanmıyorum iyi olacağını düşünüyorum yeterki yavyuları bana versinler ben bırakmam onları:))
selam kızlar ben geldimm..
ilknurcum canım çok üzgünüm, çok üüzlmüşsün..ama ümidini hiç kaybetme sen,bak hala herşey olabilir... o küçücük dediğin yumoşlar inşallah bebek olup göbişini doldururlar...
kızlar ben çok fena hastayım, öksürük burun akıntısı hapşırık hepsi üstüste geldi, doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum umarım işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?