luludya allah yardımcın olsun...maşşallahhh yumilerinneeee
olumlu olmaya çalış moral çoook önemli...
rabbim ol demişse olacaktır...
sıvı artısı östorejen salımından kaynaklanıyor demişti doktorum ..illaki çatlamıştır diyemeyiz
cnmm ben 23ünde ilk iğnemı oldum işte bugun ayın 31i yanı 9. gunum iğnede gonal f 300 verdı yıne bugunkü mm ler de yazdığım gibi geçen ay 4 taneydı. inden giden 18mmlik vardı diğer 3 ü ise 10mm in altındaydı unuttum işte yani 5. gunde böleydıler:/ işte bugun dahil 3 gundur çatlamayı önleyici kullanıyorum. yarın yine gonal f 300, çatlamayı önleyici iğne bi de merional diye bi iğne daha vurca galiba bu da geride kalanları dersteklemek içinmiş. pazar gunu ise gunduz yine çatlamayı önleyıcı vurcam gonal f yok akşamsa 2 tane biri sağdan biri soldan çatlatma iğnesi vurcam. neden 2 tane onu anlamadım... pzt bişi yok salı toplancakmıs işte... yaa inşallah buyuduklerı içindir baya okudum nette catlayan yumurtalar öle uzayıp giden sumukumsu akıntı yaparmıs diyesenın kaç mm oldu bugunn cnmm inş buyurler 6 gunde... dua ediyorum sabah akşammmmmmm
ilknur yavaş yavaş sakin sakin büyüsünlerrr...daha iğnelerin kaçıncı günündesin ? yeteri kadar büyümezsede toplayıp büyütecekler diye yazmamışmıydın..çok ilgimi çekmişti...
son günlerde bi anda kocaman oluveriyolar merak etme allahın izniyle...lütfen moral çok önemli hep positive hep positive ona göreee...üzülmek ağlamak yok şimdi zamanı değil...
sorma okullar başlıyor pzrt toplantı var bizim ortamda hamile bollugu var...Rabbimmm güç versin hepimizeee...
herşey çok güzel olacak inaşşalahhh güzelim yaaa...belki çoook uzaklardayız ama seninleyiz unutmaa..YALNIZ DEGİLSİN BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?
ilknurcum bu arada beni de okul geriyo pzt okula gidicem salı gitmiycem, çarşambadan ise korkuyorumm arıycaklar ya döllenme olup olmadığına dair bu haberı okulda almak istemıyorum, ama gitmesem de olmaz napıcamı şaşırdım... 2. tedavimde okuldayken aramıslardı yumurtalarımın anormal olduğunu transferin olmıycanı sölemişleri yıkılmsıtım okulda baygunlık geçridim ağlama nöbetine girdim çocklar da şoka... gerçi şimdi seminer dönemi ama arkadaşşlar var bu seferde amman napıcazz yaaainş ii haberler alırız da zindan olmaz okulun duvarları...
cnm inş dediğin gibidirrryani bu sefer de böle bi durup olur da iptal edilirse ciddi yıkılırım ve tarihe bi ilk olarak geçerim herhalde yani hem çatlama önleyii iğne vurulup hem de çatlatabiliyosam helal!!!
yıkılmak yokk.. ben de yıkılırım diyom ama yıkılmayalım yaaa((
ben de yazıyodum uzun uzun tatlummm nerelere gittinnn??
canımm zaten keşke paramıs çok olsa daha az stres yapardımmm(( en azından bu mücadeleye manevi gücüm var ama maddi kısmı da öyle yorucuki...
neyse rabbim büyük..
herkese iyi geceler..kaçıp kaçıp geliyorum iğne şişkinlik yaptı namazımı bile kılamadım(( patlamak üzere gibi karnımmm ::::::::::
canım biraz kilo aldırır ama şişkinlik yapmamıştı bende çok rahattım kaç oz kaç su kullanıyorsun ki
gizim dr bana sormuyoki yazıyoilacı alıyom 5. günde yani dün menogon da vurdum. bide bu gece vurcam yarın yine kontrol geçmi kaldık sence büyürlr dimi.. heyecandan ölcem ben(
ölme deli kız ölme büyürler tabi bende 4 gün dü galiba menegon vurundum tatlım hemen etkisini gösteriyor dr pek güven olmuyor ya
dr sorsana hani her gittiginde kan veriyorsun ya e2 degerini sorsana her gittiginde belli olur
bizimki devlet oldgu için her gittigimde dosyamı sekreter verirdi hemen bakardım yumoşların boyu en son kaç dedi günde 1.5 ile 2 milim büyüyorlardı benim
ya özelden yazı yazamıyorum of sen olmazsa picassoya yaz özelden numaramı versin ara konuşalım sakın sıkıntı yapma yarın ankradamısın kaç gibi geliyorsun
kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. Salı ya kadar iğnelere devam dedi. Bugün 7 .gündü iğnelerin.. Sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. Dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... Ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. Küçülürler mi diye (( neyse canınızı sıkmayayım.. Ben kaçıom (
kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye (( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom (
kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye (( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom (
canım içini ferah tut büyürler inşallah rabbim ol diyecek birzlerede stres yapmaa lütfen allah yar ve yardımcın olsunn
ilknurcum Allah'tan ümit kesilmez canım benim .. sen ne olursa olsun hep içini ferah tut arkadaşım ...bizim durumumuz diğerlerine göre biraz daha özel.. klütfen kendini daha fazla yıpratıp tedavini olumsuz yönde etkileme canım benim .. şu andan itibaren her şeyi akışına bırak canım ... inan seninkine benzer bir durum başıma gelmişti. doktordan eve geldiğimde ağlamaktan helak olmuştum .. ve sonrasında efham etmeyi bıraktım ve gelişim göstermeyen yumurtalar bir sonraki kontrolde diğerlerinin önüne geçmişti. az biraz kendini ve beynini resetlemeye canım..
CANIM BENİM BİRANDA BÜYÜMEZ menegona devam kuzum bak nasıl cevap verecekler ya kaç doz kaç su vurunuyorsun söylermisin
birde gerçekten kızıyorum bak kız gelde bir bardak çay içelim hemen kaçma hatta picasso da gelir evde demezsen bu taraflarda yenimaallede buluşuruz özelden hala yazamıyorum picasso sana telimi versin kuzum içini rahat tut
onlar büyüyecek inciri bol ye kzum bir de he sabah 1 çay kaşıgı çörek otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?