çok geçmiş olsun tatlı arkadaşım benimnmmmmm.... benim yarın kontrolüm var... :) belki yarınnnn
ağrılarım neden sence çok ağrım var göz seyirmesi gibi sağ tarafta ağrım çok.. pıt pıt bişey delip çıkcak sanki... ama pazar kontrolünde de vardı bu pıt pıt menogondan sonra pıt pıt başladı... bacak kaslarımda şiddetle ağrıyor ne alaka anlamadımmm
canum aradım yazdığın numara onkoloji servisi tüp bebk kısmının nu. verdiler. aradım fsh sınırı 11 miş...(( bana rapor vermezlermişşş kuzuuu... çok sıkıcı.... neyse ben bu tedavide anne olurum belki değil miiii:::))
ilknurcum inşallah bugün güzel haberlerle dönüş yaparsın canım bizlere.. tekrardan umutlarını yeşertmene çok sevindim .. bak bu durum yumoşlarının gelişimini olumlu etkileyecektir tatlım .. şimdiden devlet rapor verir vermez diye düşünme.. sen şu an bir tedavi sürecindesin canım arkadaşım .. şu an sadece buna odaklan ve pozitive düşün canım...inşallah dediğin gibi ve hepimizin umduğu gibi son tedavi olur ve anneliği tadarsın canım... ben buna inanıyorum...
kasıklarındaki ağrı ve baskı hissetmen yumoşlşarının gelişim gösterdiğin habercisi arkadaşım... dularım seninle canım..
ilknurleventt sıkma canını ALLAH ın izniyle büyüycekler maum bizim durumumuzda olanların sayısı değil kalitesi de çooookkk önemliii ben şimdi bunun sıkıntısındayım yarın OPU var kaç tane toplancak, kalitesi nasıl olucak çarşamba bana kabus mu olucak, okula gitmeli miyim yoksa evde mi bu haberi duymalıyım bilmiyorum nereye kadar kaçıcam onu da bilmiyorum... dualarım seninlee inşallah birden hızla ve sağlıkla büyür yumurtaların, içini ferah tut bakalım nolucak....
bugün için op yapılacağını söylemişsin canım ; inşlalah hayırlsıyla toplanan tüm yumoşlar 1. kalitede embriyolar olurlar ve hayırlıısyla sna tarnsfer edilirler canım... ve 12 gün ardından hayırlısıyla güzel haberine sevincine ortak olacağız... içini ferah tut arkadaşım .. tedavinin gidişatı gibi sonu da güzel olur inşallah..
dumancım , geçmiş olsun canım.. bol bol c vitamini almaya çalış canım.. istirahat etmen gerek arkadaşım... minik meleğinle Allah'a emanet olun... sağlıcakla kalın..selam kızlar ben geldimm..
ilknurcum canım çok üzgünüm, çok üüzlmüşsün..ama ümidini hiç kaybetme sen,bak hala herşey olabilir... o küçücük dediğin yumoşlar inşallah bebek olup göbişini doldururlar...
kızlar ben çok fena hastayım, öksürük burun akıntısı hapşırık hepsi üstüste geldi, doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum umarım işe yarar...
ilknurcum inşallah bugün güzel haberlerle dönüş yaparsın canım bizlere.. tekrardan umutlarını yeşertmene çok sevindim .. bak bu durum yumoşlarının gelişimini olumlu etkileyecektir tatlım .. şimdiden devlet rapor verir vermez diye düşünme.. sen şu an bir tedavi sürecindesin canım arkadaşım .. şu an sadece buna odaklan ve pozitive düşün canım...inşallah dediğin gibi ve hepimizin umduğu gibi son tedavi olur ve anneliği tadarsın canım... ben buna inanıyorum...
kasıklarındaki ağrı ve baskı hissetmen yumoşlşarının gelişim gösterdiğin habercisi arkadaşım... dularım seninle canım..
bugün için op yapılacağını söylemişsin canım ; inşlalah hayırlsıyla toplanan tüm yumoşlar 1. kalitede embriyolar olurlar ve hayırlıısyla sna tarnsfer edilirler canım... ve 12 gün ardından hayırlısıyla güzel haberine sevincine ortak olacağız... içini ferah tut arkadaşım .. tedavinin gidişatı gibi sonu da güzel olur inşallah..
dumancım , geçmiş olsun canım.. bol bol c vitamini almaya çalış canım.. istirahat etmen gerek arkadaşım... minik meleğinle Allah'a emanet olun... sağlıcakla kalın..
SLMLAR dumanım demekki salgın var bende aynı durumdayım ya nane limon iyi geldi ama birde başagrısı
dikkat et dinlenmeden geçmez bu illet çok geçmiş olsun
ilknurum güzel haber vereceksin biliyorum canım
cnm inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, ben bi süre arı sütü-bal-polen karışımı yemiştim... en son hamile kaldığım ayda keçiboynuzu pekmezi yedim düzenli olarak 15 gün filan,eşime de yedirdim..ama çok daha fazla çeşitler var, benden daha deneyimli kızlar var burda sana yardımcı olurlar... pıhtılaşma için ilaç vs kullanıyosan iyice araştırmak lazım.5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır bebek istiyoruz ve 3 yıldır çeşitli tedaviler gördüm. Aslında hormon tahlillerim ve eşimin tüm testleri normal çıkıyor. Ancak bugüne kadar hiç gebelik oluşmadı. 2 sefer aşılama 2 sefer de tüp bebek tedavisi oldum. İlk tüp bebek denememi Prof. Dr.Bülent Tıraş ile Acıbadem Maslakta yaşadım. 225lik gonal F kullandım.10 yumurta toplandı.4ü düllendi.Transfer gününe sadece 2 tanesi kaldı. Kalan 2si de 2. kalite ve biri 10hücreli biri 12 hücreli 3.gün transferi oldu. Sonuç negatif olunca genetik ve karyotip testleri yaptırdık. ben de pıhtılaşma eğilimi çıktı. ve Bülent Hoca yumurtalarımı zor topladığını ve kalitesiz olduğunu Biosteron 25mg gnde 2adet kullanmamı söyledi. yanında da folbiol ve coraspin kullandım. yaklaşık 1 yıl sonra 2. tüp bebek denemem Jinemed Bursa Murat Erdemir ile bu Ağustos ayında yapıldı. Fostimon 450lik kullandım. 8 yumurta toplandı 18-19mm iken çatlatma iğnesi yapılmıştı. yumurtalardan 5 tanesinin M1 seviyesinde olduğu olgunlaşmadığı kalanların kalitesiz olduğu söylendi. transfer günü ise yalnızca 1 embriyo kalmıştı ve kalitesi çok kötüydü buna rağmen ben transferin yapılmasını istedim. Transferden sonra Fragmin iğne,estrofem, bebe aspirini,crinone jel,folbiol ve climare forte bant kullandım. sonuç yine negatifti ve çok moralim bozuldu. Emriyolog ve doktorum yumurtalarım geç olgunlaştığını bu nedenle herkeste ortalama 18-19mm iken yapılan çatlatma iğnesinin ben de 21-22mm yi bekleyip yapılmasının uygun olacağını söyledi. eğer o da başarısız olursa doğal tüpe bebek son çare dedi. Aslında Murat Beye ilk gittiğimde yumurta rezervimde azalma gördüğünü söylemişti bende hemen adetin üçüncü günü tahlil yaptırdım fsh:5,9 E2:45 çıktı. Bu arada 2. tüp bebekten önce Murat Bey histeroskopi yaptı ve rahimde çok küçük bir polip varmış onu aldı. Eşimde hiç bir sorun yok. Ben de çok üzülüyorum ne yapabilirim bilmiyorum. İnternetten arı sütü ve polenin yumurta kalitesini artırdığını okudum kullanmaya başladım. Ayrıca hayıt tohumu-civanperçemi-aslanpençesi çayları da hormonları düzenliyormuş günde 1 fincan içiyorum. bir de omega-3 tablet almıştım faydalı olduğunu duydum ancak üzerinde kan sulandırıcı ilaç kullananlar doktora danışmalıdır yazıyor. pıhtılaşma üzerine etkisi olur mu? bu saydıklarımı kullanıp biraz dinlenmek istiyorum. çünkü maddi manevi çok yıprandık. siz yumurta kalitesini artırmak için ne tavsiye edersiniz? çok çaresizim ve moralim bozuk. Önerileriniz benim için çok önemli. çok ama çok teşekkür ederim
perşembe sabahı minnak kuzularımla OPU ya gidiyoruz teyzeleriii::::))) çok tedirgin olmakla beraber bu aşamaya gelmiş olmak bile benim için mucizeydi biliyorsunuz.
dışarıda byücekler kısmetse kızlar 8 mm oldu sadece... mucize sıvı yumilerime iyi gelir umarım.. Allah sığınıyorum ..
felaket yorgunummm
perşembe sabahı minnak kuzularımla OPU ya gidiyoruz teyzeleriii::::))) çok tedirgin olmakla beraber bu aşamaya gelmiş olmak bile benim için mucizeydi biliyorsunuz.
dışarıda byücekler kısmetse kızlar 8 mm oldu sadece... mucize sıvı yumilerime iyi gelir umarım.. Allah sığınıyorum ..
felaket yorgunummm
canım yarın için izin aldım inşallah dinlenicem geçicek... öperiz senisende allah a emanet ol
kızlar dün OPU vardı. 5 yumurta toplandı. bugün arıycaklarr dua edin nooluurrrr
cnm inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, ben bi süre arı sütü-bal-polen karışımı yemiştim... en son hamile kaldığım ayda keçiboynuzu pekmezi yedim düzenli olarak 15 gün filan,eşime de yedirdim..ama çok daha fazla çeşitler var, benden daha deneyimli kızlar var burda sana yardımcı olurlar... pıhtılaşma için ilaç vs kullanıyosan iyice araştırmak lazım.
kızlar dün OPU vardı. 5 yumurta toplandı. bugün arıycaklarr dua edin nooluurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?