Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım stres yapma inşallah güzel sonuçlar vermek için arayacaklar belki yogunluk vardır güzel haberler bekliyoruz senden

kalbimdeki ağrıyı sancıyı çarpıntıyı anlatamam sizeee ben OPU da bayılmadan önce dr uma beni siz arayın nolur, başkalarından duymak istemiyorum demiştim acaba diyorum ben üzülcem diye mi aramıyo ya da unuttu mu oooff kurduğum senaryolara inanamazsınızzz

seni anlıyorum ben nasıl aglamıştım geç aramışlardı benide döllenme olmadı kötü dedim kendi kendime aryıpda döllenme oldu dediklerinde havalardaydım sakın kötü düşünme canım

gizcim dumancım makay canlarım çok sağolun kıslar okul açılınca pek yoğun oluyom koşa koşa yemek yapcam
lulumm aklım sende ses verrr

gizcim dumancım makay canlarım çok sağolun kıslar okul açılınca pek yoğun oluyom koşa koşa yemek yapcam

kızlar yazamadım ağlama krizlerine girdimm titreye titreye bağıra bağıra ağladım ama şükürler olsun ki 2 tanesi çok güzel döllenmiş, dr um öle dedi. diğer 3 ünü sordum henüz bi gelişme yok ama takip ediyoruz geç döllenme de olabilir dedi. yarın senı arıycaz cuma ya da en geç cumartesi bi aksilik olmazsa transfer yapıcaz dedi. kızlarrr yalvarırım dua edinn de ikisi de cuma-cumartesiye kadar sağlıkla yaşasın yavrularımın ben hayatımda böle bi korku yaşamadım, yemin ederim 5 metre ötedeki kalbimin sesini duyar atışını farkederdi. kalp krizi geçiriyorum sandım, böyle bişey olmaz... geç de olsa haberi aldım.

Selamm cnmmmm beni hatırladınmı temmuz topiğndennnnnnnnnn
çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm
2 bebişin varrrrrrrrrrr şimdiiiiiiii inşş cumaya kadarrrr da giderlerrrrrrrrr sonrada annesinin göbüşüne konarlarrrrrrrr.
benimde cuma transferim olucak 1 günüm kaldııı:18::18::18::18:

canım yaaa kıyamam o gözyaşlarına yazık ama neler çekiyosun içinde ne fırtınalar kopuyodur suan.... inşallah yüzün güler, ama çok yıpratma bu süreçte kendini lütfen...hem bak ne güzel 2 tane oldu bile suan... güzel şeyler düşün olurmu iyi olacak sonucu inşallah...

Son düzenleme:

evet cnm hatırlamaz mıyımm, belki de aynı gün transferimiz olabilirrr ALLAH nasip ederse yanii... ben sordum ulun bey e gayet iyiler dedii inşallah cumaya kadar ikisi de giderrrr ondan da çok korkuyorummmmm

cnm çookk teşekkürlerrr, ilk sınavımı atlattım gibi gibi.. hayırlısıyla yarın bi arasınlar da desinler bana kesin emin oliyim transfer olayında o zaman rahatlıycamm hala içimde korku varrr ama yemin ediyorumm böyle bi günü ömrümde yaşamadım, böyle bi kalp atışı yokkk, evde tek başımdaydım ölmekten korktum hatta haberlere çıkacak başlıkları bile kurguladım o acıları çekerken:/ "anne olayım derken, kalbine yenik düştü"

evet cnm hatırlamaz mıyımm, belki de aynı gün transferimiz olabilirrr ALLAH nasip ederse yanii... ben sordum ulun bey e gayet iyiler dedii inşallah cumaya kadar ikisi de giderrrr ondan da çok korkuyorummmmm

Cnm temmuz topiğinde görmüyorum seniii merak ettim ne yaptın diye şimdi topikleri karıştırırkenn gördümmmmmmmm..
belkide cnmm inşallahh.......
içini ferah tutmaya çalış cnm ama olmuyoo benimde bugün 4 embriyomu çözdürdüler ama cumaya kadar bekleticeklerr..
bende de o korku var acaba 5. güne gelicekelermii geriye tekrar dondurmak için kalıcakmıııııııııı:18::18:
uff hep endişeeeeeee rabbim yardım etsinnn.:26:

herşeyin hayırlısı olsun tatlım gerçekten herşeye hazırla kendini ölmek filan ne demek öyle,allah korusun ama olumsuz da olabilir en kötüsüne de hazırla kendini,,,, inşallah iyi olursa değme keyfine çok zor bu durumda beklemek sakin kalabilmek tahmin edebiliyorum... dualarım seninlee...

ayyy hadi seninde sonucun güzel olur o zaman inşallahhhhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…