Cnm temmuz topiğinde görmüyorum seniii merak ettim ne yaptın diye şimdi topikleri karıştırırkenn gördümmmmmmmm..
belkide cnmm inşallahh.......
içini ferah tutmaya çalış cnm ama olmuyoo benimde bugün 4 embriyomu çözdürdüler ama cumaya kadar bekleticeklerr..
bende de o korku var acaba 5. güne gelicekelermii geriye tekrar dondurmak için kalıcakmıııııııııı:18::18:
uff hep endişeeeeeee rabbim yardım etsinnn.:26:
herşeyin hayırlısı olsun tatlım gerçekten herşeye hazırla kendini ölmek filan ne demek öyle,allah korusun ama olumsuz da olabilir en kötüsüne de hazırla kendini,,,, inşallah iyi olursa değme keyfineçok zor bu durumda beklemek sakin kalabilmek tahmin edebiliyorum... dualarım seninlee...
ya öle değişik bi psikoloji kii o anda olmadık şeyler düşündürebiliyo işte cnmmama inşalahh ii sonuçar alırızz ya en azından transfer gününü yaşasam bi umudum da artıcakkk o zaman...ALLAh razı olsun ben de hepimize dua ediyorumm RABBİM kabul etsinnnn
o anı yaşamadım ama az çok tahmin edebiliyorum cnm ucundan döndümumudunu hiç kaybetme sen bu aralar topiğimiz canlandı ilknurun ve senin güzel haberlerini alırsak inşallah çook mutlu olucaz...
inş cnm inşşş hele ben bi şu transfer olayını yaşıyım da kendime güvenim gelsin de biii hayırlı ise devamını nasip eder zaten ALLAHH, inanıyorum buna...
kızlar yazamadım ağlama krizlerine girdimm titreye titreye bağıra bağıra ağladımama şükürler olsun ki 2 tanesi çok güzel döllenmiş, dr um öle dedi. Diğer 3 ünü sordum henüz bi gelişme yok ama takip ediyoruz geç döllenme de olabilir dedi. Yarın senı arıycaz cuma ya da en geç cumartesi bi aksilik olmazsa transfer yapıcaz dedi. Kızlarrr yalvarırım dua edinn de ikisi de cuma-cumartesiye kadar sağlıkla yaşasın yavrularımın ben hayatımda böle bi korku yaşamadım, yemin ederim 5 metre ötedeki kalbimin sesini duyar atışını farkederdi. Kalp krizi geçiriyorum sandım, böyle bişey olmaz... Geç de olsa haberi aldım.
kalbimdeki ağrıyı sancıyı çarpıntıyı anlatamam sizeeeben opu da bayılmadan önce dr uma beni siz arayın nolur, başkalarından duymak istemiyorum demiştim acaba diyorum ben üzülcem diye mi aramıyo ya da unuttu mu oooff kurduğum senaryolara inanamazsınızzz
kızlarr bugun aradılar yıne dun ku gibi... 2 tanesi ALLAHın ıznıyle devam edıyo. bugun 3. gunleriydi. 3. gunde en az 6 hucreli olması gerekiyomus benımkılerin biri 6 diğeri 8 hücreliymiş. ulun bey devam demiş. yarın yıne arıycaklar inşş bölunmeye devam ederler cok korkuyorum benı yarı yolda bırakırlar diye ama dr uma da guvenıyorum. yanı bi bildiği vardır di mi 5. güne kadar götürcekmiş. arayan kişi pazar ya da pzt sabah transfer olucak dedi. yanı olumsuz bısı olsa transfer demezdi miii...bana umut verinn korkuyorum yaaa
CANIM ÇOK SEVİNDİM.inşallah hayırlısıyla iyi olacak sonuç...olumsuz düşünüp kendini yıpratma...
CANIM ÇOK SEVİNDİM.inşallah hayırlısıyla iyi olacak sonuç...olumsuz düşünüp kendini yıpratma...
inş cnm inşşş hele ben bi şu transfer olayını yaşıyım da kendime güvenim gelsin de biii hayırlı ise devamını nasip eder zaten ALLAHH, inanıyorum buna...
giz e katılıyorum cnm olumsuzluk görseydi bekletmezdiii...dualarım seninle arkadaşımmcnm çok tşklerrr, bölünmeye devam ederler di mii, yani hepi topu 2 taneler zaten, dr riske atmazdı diye umuyorum
lulu maşallah deyim ne denirki canım merak etme risk görseydi hemen yarın gelin derdi benimki 3 gün oldu 4 güne bırakamadılar bile 1 tanesi döllenmişti onuda atmadılar demek riske seninki demekki bölünmeye devam ediyor herhalde topigin ikinci annesi olacaksın dumandan sonra
luluya ve bebegine nazar degmesin tütütütütütümaşallahhhh
kızlarr bugun aradılar yıne dun ku gibi... 2 tanesi ALLAHın ıznıyle devam edıyo. bugun 3. gunleriydi. 3. gunde en az 6 hucreli olması gerekiyomus benımkılerin biri 6 diğeri 8 hücreliymiş. ulun bey devam demiş. yarın yıne arıycaklar inşş bölunmeye devam ederler cok korkuyorum benı yarı yolda bırakırlar diye ama dr uma da guvenıyorum. yanı bi bildiği vardır di mi 5. güne kadar götürcekmiş. arayan kişi pazar ya da pzt sabah transfer olucak dedi. yanı olumsuz bısı olsa transfer demezdi miii...bana umut verinn korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?