وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
kızlar Rabbime sonsuz şükür olsun ki 3 yavrum döllenmiş.. bu mucize için rabbime şükrediyorum.. ben 50 fsh la girdim bu tedaviye.. imkansızdı herkese göre.. Rabbimin mucizelerine inanmayanlar için imkansızdı ama Rabbim bana bu heyecanı yaşattığı için ona sonsuz hamd ediyorum... sizlerin duaları ve desteği hep yanımdaydı.. şimdi dualarınızda hala olmak tek isteğim.. bu zorlu 3 günü de atlatırlarsa biz mucize olucaz ve kavuşucaz..sonra tutunma mucizesi gerçekten benim henüz hayalini kuramadığım aşamam... ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
maşallah demeden geçmeyin:)))
bitanem hadi dua edip yatıcam bugün sen ve ilknur için inşallah önümüzdeki bikaç gün sizin gününüz olur herşey yolunda gider... lütfen sakin olmaya çalış,çok gerginsin streslisin ama bu sende moral bozukluğu yaratıyo kafanı sürekli kurcalıyosun...herşey güzel gidecek,olumlu düşünmeye çalış bol bol dua et canım...arkadaşlar aradılar sonunda. yarın 9 da merkezde olucaz. gelişimleri devam ediyomuş, kaç hücreli olduklarını söylemedi. blaktokist aşamasına ulaşması için hücre bölünmesinde artış olması gerek dedi. bu açıklama da beni huzursuz etmedi değil yani acaba benim ki artıyo ama blaktokist için yetersiz mi demek istedi ki... heyecandan soru da soramıyorum kii... bugun yumurta kalitesi hakkında bişey diyemiyoruz, yarın sabah bakıp karar vericez dedi. sabah tok karnına da gelebilirsiniz yola çıkarken su içmeye başlayın dedi. sanırım transfer olucak kesin ama blaktokist mi olup olcak yoksa ölesine mi onu anlamadımdualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrr
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
kızlar Rabbime sonsuz şükür olsun ki 3 yavrum döllenmiş.. bu mucize için rabbime şükrediyorum.. ben 50 fsh la girdim bu tedaviye.. imkansızdı herkese göre.. Rabbimin mucizelerine inanmayanlar için imkansızdı ama Rabbim bana bu heyecanı yaşattığı için ona sonsuz hamd ediyorum... sizlerin duaları ve desteği hep yanımdaydı.. şimdi dualarınızda hala olmak tek isteğim.. bu zorlu 3 günü de atlatırlarsa biz mucize olucaz ve kavuşucaz..sonra tutunma mucizesi gerçekten benim henüz hayalini kuramadığım aşamam... ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
arkadaşlar aradılar sonunda. yarın 9 da merkezde olucaz. gelişimleri devam ediyomuş, kaç hücreli olduklarını söylemedi. blaktokist aşamasına ulaşması için hücre bölünmesinde artış olması gerek dedi. bu açıklama da beni huzursuz etmedi değil yani acaba benim ki artıyo ama blaktokist için yetersiz mi demek istedi ki... heyecandan soru da soramıyorum kii... bugun yumurta kalitesi hakkında bişey diyemiyoruz, yarın sabah bakıp karar vericez dedi. sabah tok karnına da gelebilirsiniz yola çıkarken su içmeye başlayın dedi. sanırım transfer olucak kesin ama blaktokist mi olup olcak yoksa ölesine mi onu anlamadımdualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrr
kızlarrr hepinizee cookk tşk ediyorummm... bugun 9u gecerek transferim oldu. embriiyolog 2sinin de 5. gun kalitesinde oldunu söledi fazla acıklama yapmadı... 21 i test tarihimmm, bundan sonrası nasip işi.... dualarda buluşalımm...
ohhh hele şükür korkunun bi kısmı bitmiştir:) şimdi sıraa test gününde sabırla testi bekliycez inşallah herşey güzel olur,dr un dediklerine harfiyen uy canım herşey çook güzel olacak inşallah.moralinizi yüksek tut,bebeklerinle konuş şimdiden seni dinlerler de ikiis birden tutunur inşallah annesine...kızlarrr hepinizee cookk tşk ediyorummm... bugun 9u gecerek transferim oldu. embriiyolog 2sinin de 5. gun kalitesinde oldunu söledi fazla acıklama yapmadı... 21 i test tarihimmm, bundan sonrası nasip işi.... dualarda buluşalımm...
canım umudunu kaybetme hiç herşeyin hayırlısı en olmadık anda öyle güzel şeyler oluyoki...Arkadaslar benim de yumurta rezervim az (0.68) ve yumurtalar kalitesiz. 2 tane basarisiz tup bebek denemem var... Ve umudum yok gibi....
Allahım sana 21 eylülde pozitif test sonucunu görmeyi nasip etsin. rahat ol. hiç belirti arama. ben de olmadı belirti. hatta sanırım olmadı diye düşünüyordum. ama sonucum çok yüksek çıktı. ikizlere hamileyim. darısı inşallah sana olsun
kızlarrr hepinizee cookk tşk ediyorummm... bugun 9u gecerek transferim oldu. embriiyolog 2sinin de 5. gun kalitesinde oldunu söledi fazla acıklama yapmadı... 21 i test tarihimmm, bundan sonrası nasip işi.... dualarda buluşalımm...
Allahım sana 21 eylülde pozitif test sonucunu görmeyi nasip etsin. rahat ol. hiç belirti arama. ben de olmadı belirti. hatta sanırım olmadı diye düşünüyordum. ama sonucum çok yüksek çıktı. ikizlere hamileyim. darısı inşallah sana olsun
Insallah arkadaslar Allah hepimizin gonlune gore verir. Ama dedigim gibi benim umudum kalmadi basariya ulasanlar hangi merkezde tedavi oldunuz ve doktorunuz kim. Ben bahceci Halit firat erdene gidiyorum...
kızlarrr ii ki varsınızzzzz:) yazdıkça rahatlıyorum yaaa... Bi de dün ne gördüm biliyo musunuzzzz...benim sıpalardan birinini rahmim içinde ilerlerken ki haline şahit oldum. Böle tv de bi reklam var ya orda böle virgül benzeri embriyoları gösteriyo sonra çocuk oldun falan diyo işte ben de virgülümsü yavrucumu gördüm:) böle tırtıl gibi nası hızla ilerledi inanamzsınız:) 1ini gördüm diğerini farketmemiş de olabilirim ama içimde yaşayan bi sıpam olduğuna inanıyorumm:) inş bırakmazlarrr beniiiiiiiiiiii
inş. bebişlerini sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün cnm çok sevindim senin adına)Allah tamamına erdirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?