Hamilelik ve yumurtalık rezervi

gunaydin herkese,
sanıyorum senkronizebi durumlar var hüzün seviyemizde artış var. ben bu hafta kendimi raha bırakmamve ymurtlama hamilelik bebek konularini düşünmemem konusunda uzun bir ders aldim. cesitli kasvetli orneklerle durum ayrıntılandırıldı. ondan onceki hafta zaten cocugum olmadigi icin kafamin ne kadar rahat oldugu soylenmisti. sustum hic konusmadim bundan sonrada isyerimde kimse ile konusmayacagim bana da konusulmasina izin vermeyecegim, biktim yemin ediyorum.

dun de zor bi gunumdu. isile iligli kotu haberler aldim tum gece agladim. hala daha oyle.

ovulasyon testi ile ilgili ben clear blue aldim arkadasim. internetten. ingiltereden geldi posta ucreti daha az oldu boylelikle. sen nereden almistin wannabemummy??

bu hafta basinda da timur gürganin haberini okudum. rahimi icine embriyonun daha iyi tutanabilmesi icin bir tedavi yapiliyormus. iyi kotu bir suru yorum okudumsayfalarca. bazilari kotuluyorlar onlar baska merkezlerde calisan elamanlarmis. sonra baskalari da oyle degil ama diye mesaj atmis. onlarda kendi elmanlar herhalde. yapilir mi bu yaaa. bu kadar umut besleyen bu kadar cabalayan insanlari para kazanmak icin yaniltmaya calisiyolar. akil karistiriyorlar. isyanlardayim cok.
neyse orada okudugum bir yaziyi gonderiyorum. zamani gelmis bence.

hepinizi cok cok opuyorum sevgili kizlar.
herkes çok bilmiş dimi...bide şey var anlatıp anlatıp dünyanın en güzel şeyi filan demiyolarmı iyice batıyo samimiyetsizlikleri... sanki biz istemiyoruz da böyle imrendirir gibi kesinlikle yaşamalısın o duyguyu filan....huysuz olup çıkıyorum sonra... bu hafta valla hepimiz pek bi duygusalız:16::16:bu döktüğümüz gözyaşlarını inşallah en güzel şekilde unutturur bize Allahımm...

bu arada paylaştıgın yazı çok güzel, moral oldu inan..dün bi yazı okudum bebeğimi kaybettim bölümünde... kadın bebeğini doğum yapmış ve bebek ölmüş:( hıçkıra hıçkıra ağladım resmen.... kötüydüm yani böyle yazılar okumak daha güzel oluyo bizim için...

Kıyamam sana yaaa öyle iyi anlıyorummkiii.Biz yakınız galibaaa.Kızz buluşalımm kahve içelimmm beni istemiyonmuu dumann uzaklarrrrrdaaa bak ağlarımm heee:43::43::43: Bu arada 2012 tüp bebek günlüğümüz deki İstanbuldaki hatunlarla 22 nisanda kadıköyde buluşucazz sana ayrıntıları yazarım istersen özeldenn gel valla çok sevinirimm bennnn..:16::16:

kıskanç milstoneee:1::1::1: ayyy buluşun dertleşin vallaaa bana da herkes uzak yahuu ne şansızımm:26::26:

canım kaç günde bir sdet oluyodun? benim tahmini 27-28 gün dr un tahminine göre bu günler bizim için önemli... o ovulasyon testlerinin güvenilirliğine çok inanmıyorum ben yaa takılma bence, sen bu günlerde çalışmaları hızlandır yeterr:16::16: benimde devam işte,şimdilik bi gelişme yok gibi hayırlısı bakalım belli olur ne olacağı 2-3 haftaya...ama sürekli söylüyorum benim için suan önemli olan hamile kalabilmekten de öte devamını getirebilmek :(

Iyıyım bende cnm kocamın gomleklerı yemek derdı ugras dur keske hemen kocaya kacmasaymısım ne acelem vardı kandırdı benı capkın:))

yaaaa işte sonra böyle ütüydü yemekti uğraşırsın azcık daha otursaydın evinde acelen neydiii:1::1:

Macuncu mantı kız nereleresin özledim be ya:16:
ben buralarda depresyondayım bakk yımırtladımmı yımırtlamadımmı onu bile anlayamadım..soldan soldan geliyolar bana:37:
evet clearblue bu konuda kullanımı en kolay test geçen ay onu kullandım ebaydan almıştım...
buay preseed aldım yanında şu çubuk testlerden yolladılar..keşke gelir gelmez hepicini atsaydım,,,çift çizgi yok çıkmadı clearblue ile yakalamıştım gülen yüzümü ama bebiş gelmedi o başka...işte umut olmadan olmuyo güselim...
buarada arı sütü
l arginine
co Q 10
bide kendi hazırladığım macunumu yiyorum :)))
canım bu umut tacirlerini konuşmuştuk..malesef bizim üzerimizden para kazanan bi sektör oluştu ee bunların içinde çürük yumurtalar illaki çıkıyor...sen takılma macunlara devam:16:
bizi öp bizi sev ve sık sık gelllllllll

millimmmstonummm:)
canımsınnn yaa evet biz yakınız sahii boşverelim dumanı:9::9::9::9:(şakamaka)
,buluşup bi kahve içsekk ohhhhh ne güsel olurduuu:32::32::32:
22 nisana gelememdee seninle özel bi buluşma yaparız inşallah...bol bol konuşupp kaynatırız bi sigara verirsin dimi:)

kıskanç milstoneee:1::1::1: ayyy buluşun dertleşin vallaaa bana da herkes uzak yahuu ne şansızımm:26::26:

dumanımmm topicin çıtır hatununlarından bidenesi :)))
kıyamam sen aglama üzülme evet işte hepbeterin bi beteri var bu hayyatta rabbim o anneye sabırlar versin..bende bebegimi kaybettim bölümünü sıksık okuyorum
bilmiş insan sendromundan kurtulmanın en kolay yolu nedir acaba?
hep bi akıl verme durumu...hadi buay sıra sende...:14::14::14::14:ahhhh bi bilsenizzz neler yapıyorum ne dualar ediyorumm

sağlıklı sperm açısından sabah bize uymuyo şekerim yaaa :51: acaba cidden fark edermikine?
buarada ne çabuk test yapttıın daha çoooooooooooook var çıtırımmm :34:

Son düzenleme:
Macuncu mantı kız nereleresin özledim be ya:16:
ben buralarda depresyondayım bakk yımırtladımmı yımırtlamadımmı onu bile anlayamadım..soldan soldan geliyolar bana:37:
evet clearblue bu konuda kullanımı en kolay test geçen ay onu kullandım ebaydan almıştım...
buay preseed aldım yanında şu çubuk testlerden yolladılar..keşke gelir gelmez hepicini atsaydım,,,çift çizgi yok çıkmadı clearblue ile yakalamıştım gülen yüzümü ama bebiş gelmedi o başka...işte umut olmadan olmuyo güselim...
buarada arı sütü
l arginine
co Q 10
bide kendi hazırladığım macunumu yiyorum :)))
canım bu umut tacirlerini konuşmuştuk..malesef bizim üzerimizden para kazanan bi sektör oluştu ee bunların içinde çürük yumurtalar illaki çıkıyor...sen takılma macunlara devam:16:
bizi öp bizi sev ve sık sık gelllllllll

millimmmstonummm:)
canımsınnn yaa evet biz yakınız sahii boşverelim dumanı:9::9::9::9:(şakamaka)
,buluşup bi kahve içsekk ohhhhh ne güsel olurduuu:32::32::32:
22 nisana gelememdee seninle özel bi buluşma yaparız inşallah...bol bol konuşupp kaynatırız bi sigara verirsin dimi:)

dumanımmm topicin çıtır hatununlarından bidenesi :)))
kıyamam sen aglama üzülme evet işte hepbeterin bi beteri var bu hayyatta rabbim o anneye sabırlar versin..bende bebegimi kaybettim bölümünü sıksık okuyorum
bilmiş insan sendromundan kurtulmanın en kolay yolu nedir acaba?
hep bi akıl verme durumu...hadi buay sıra sende...:14::14::14::14:ahhhh bi bilsenizzz neler yapıyorum ne dualar ediyorumm

sağlıklı sperm açısından sabah bize uymuyo şekerim yaaa :51: acaba cidden fark edermikine?
buarada ne çabuk test yapttıın daha çoooooooooooook var çıtırımmm :34:

canım yaa son bebeişim adetime 10 gün varken çıktıydı erken döllenme olarak ne bileyim yine olurmu dedim havayı aldım:1::1:
en güzeli konuşanların ağızlarına patlatalım bi tane...:22:sabah olayı evet biraz zor işe giderken filan ama en azından haftasonları denenebilir diye düşünüyorum ne kaybederizki:16::16:

ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk :(((( işte paylaşmak istedimmm

hoşgeldin cnm iyi yaptın anlatmakla... karışımlar hakkında benden çoook daha bilgili arkadaşlarım var yardımcı olurlar sana.amh değerin kaç peki?

canım anlamadım şuam tahlil diğelerini hatırlamıyorum bu karışımlardan sonuç alanlar oldumu peki yardımcı olursan sevinirim..hayıt tohumu ve ada çayını kaç gün içmeliyiz tam bilmiyorum

canım anlamadım şuam tahlil diğelerini hatırlamıyorum bu karışımlardan sonuç alanlar oldumu peki yardımcı olursan sevinirim..hayıt tohumu ve ada çayını kaç gün içmeliyiz tam bilmiyorum
tabiii hayıt tohumuyla fsh ı düşüren milstonumuz var mesela.... kızlaaaarrrr seeesss verin hadi bi cevap verin arkadaşa valla ben çok bilmiyorum:((

merhaba canansb
öncellikle güç olmak zorundasın, zorundayız (bazen zorundamıyımmmmm :52::52::52:diyeee içimiz kan aglasada)
yaaa doktorlar sanırım sıkışınca rezerv az diye çıkıyo işin içinden heee:51: 3 yıllık evlisin kaç yıldır bebek deniyosunuz? kaç yaşındasın?
fsh degerinde bi terslik yok ama ultrasounda gözüken folikül sayısına dayanarak olabilir...zaten bi çok doktor fsh ,amh testini pek önemsemiyor...
bikaç kür ile inşallah kavuşursun bebegine
kullandığımız belli başlı şeyler var işe yaradığına inanıyorum..sonuçta bizde kürlerle yumurtaları rahmi kan akışını bi şekilde etkiliyoruz...
en önemli ürünlerden 1 tanesi ARISÜTÜ
sonrasında vitaminler mineraller bitkisel çaylar macunlar...
macun konusunaa mantı bakıyor o gereken açıklamayı yapar sanıyorum:9::9::9::9:

dumaaaaaannn SAT ne zamandı senin? benim 27 mart
bugün duphaston içmeye başladım...doktorum vermiştii 3 ay devam edecegimm...deli gibi araştırdım duphasston gebelik olursa bebiş tutunsun diye yoksada adeti düzenlesin diye veriliyomuş...
acaba hamile kalan oldumu?

dumaaaaaannn SAT ne zamandı senin? benim 27 mart
bugün duphaston içmeye başladım...doktorum vermiştii 3 ay devam edecegimm...deli gibi araştırdım duphasston gebelik olursa bebiş tutunsun diye yoksada adeti düzenlesin diye veriliyomuş...
acaba hamile kalan oldumu?

26 mart benimde...sat kardeşiyiz bizzzz:16::16: yaa neden hep böyle geleceği düşünüyosun öncesinde belki bu ay hamile kalırım desene:( kendimiz bile innamıyoruz sanki hamile kalabileceğimize olbileceğine...

26 mart benimde...sat kardeşiyiz bizzzz:16::16: yaa neden hep böyle geleceği düşünüyosun öncesinde belki bu ay hamile kalırım desene:( kendimiz bile innamıyoruz sanki hamile kalabileceğimize olbileceğine...

yaşasın SAT kardeşliğiii:13:
tabiii değilmi iyi düşünelim iyi olsun aslında benim hiç ümidim yok ,yoktu ama bi kez hamile kalabildiysem birdaha neden olmasın bu fikir güç veriyor bana..
preseed kullandım ama ovulasyonu tuturabildikmi bilmiyorum...nerden baksan bat a 10 gün var

merhaba canansb
öncellikle güç olmak zorundasın, zorundayız (bazen zorundamıyımmmmm diyeee içimiz kan aglasada)
yaaa doktorlar sanırım sıkışınca rezerv az diye çıkıyo işin içinden heee 3 yıllık evlisin kaç yıldır bebek deniyosunuz? kaç yaşındasın?
fsh degerinde bi terslik yok ama ultrasounda gözüken folikül sayısına dayanarak olabilir...zaten bi çok doktor fsh ,amh testini pek önemsemiyor...
kullandığımız belli başlı şeyler var işe yaradığına inanıyorum..sonuçta bizde kürlerle yumurtaları rahmi kan akışını bi şekilde etkiliyoruz...
macun konusunaa mantı bakıyor o gereken açıklamayı yapar sanıyorum

evet güçlü olmak zorundayız yapacak başka birşey yokk 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım evlendiğimiz günden beri korunmadıkk beklesemmi yoksa tedavimi olsan yani tüp bebek bilemiyorum kafam çokk karışıkkk benim psikolojim bile bozulduuu

yaşasın SAT kardeşliğiii:13:
tabiii değilmi iyi düşünelim iyi olsun aslında benim hiç ümidim yok ,yoktu ama bi kez hamile kalabildiysem birdaha neden olmasın bu fikir güç veriyor bana..
preseed kullandım ama ovulasyonu tuturabildikmi bilmiyorum...nerden baksan bat a 10 gün var

evett 1 kere olduysa yine olabilirr:16::16:inşallah.....o kadar azmı kaldı bata yaa...bende bi hesaplayım dur....valla az kalmış...benimde tahminen 21 i filan inşallah gelmez kırmızılarr.....

yaşın daha genç kürleri kullanmadan tüp deneme bence !!!önce iyi bir doktor bulman lazım belkideeee sonra güzel bi program oluşturmak lazım...
tüp bebek için en az 3 ay önceden bi beslenme takviye programı olursa sonucu olumlu etkiliyorrrr

bir de dhea kullananlar var..
dediğim gibi öncellikle iyi bi doktor şart..hangi şehirdesin?

merhaba canansb
öncellikle güç olmak zorundasın, zorundayız (bazen zorundamıyımmmmm diyeee içimiz kan aglasada)
yaaa doktorlar sanırım sıkışınca rezerv az diye çıkıyo işin içinden heee 3 yıllık evlisin kaç yıldır bebek deniyosunuz? kaç yaşındasın?
macun konusunaa mantı bakıyor o gereken açıklamayı yapar sanıyorum

evet güçlü olmak zorundayız yapacak başka birşey yokk 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım evlendiğimiz günden beri korunmadıkk beklesemmi yoksa tedavimi olsan yani tüp bebek bilemiyorum kafam çokk karışıkkk benim psikolojim bile bozulduuu

aşılama filan yapılmışmıydı cnm? zaman bizim için çok önemli iyi bi dr bul ve kafandaki soru işaretlerinden kurtulmaya bak derim ;) bekleyecek şansımız yokkiii..

Back
X