herkes çok bilmiş dimi...bide şey var anlatıp anlatıp dünyanın en güzel şeyi filan demiyolarmı iyice batıyo samimiyetsizlikleri... sanki biz istemiyoruz da böyle imrendirir gibi kesinlikle yaşamalısın o duyguyu filan....huysuz olup çıkıyorum sonra... bu hafta valla hepimiz pek bi duygusalızgunaydin herkese,
sanıyorum senkronizebi durumlar var hüzün seviyemizde artış var. ben bu hafta kendimi raha bırakmamve ymurtlama hamilelik bebek konularini düşünmemem konusunda uzun bir ders aldim. cesitli kasvetli orneklerle durum ayrıntılandırıldı. ondan onceki hafta zaten cocugum olmadigi icin kafamin ne kadar rahat oldugu soylenmisti. sustum hic konusmadim bundan sonrada isyerimde kimse ile konusmayacagim bana da konusulmasina izin vermeyecegim, biktim yemin ediyorum.
dun de zor bi gunumdu. isile iligli kotu haberler aldim tum gece agladim. hala daha oyle.
ovulasyon testi ile ilgili ben clear blue aldim arkadasim. internetten. ingiltereden geldi posta ucreti daha az oldu boylelikle. sen nereden almistin wannabemummy??
bu hafta basinda da timur gürganin haberini okudum. rahimi icine embriyonun daha iyi tutanabilmesi icin bir tedavi yapiliyormus. iyi kotu bir suru yorum okudumsayfalarca. bazilari kotuluyorlar onlar baska merkezlerde calisan elamanlarmis. sonra baskalari da oyle degil ama diye mesaj atmis. onlarda kendi elmanlar herhalde. yapilir mi bu yaaa. bu kadar umut besleyen bu kadar cabalayan insanlari para kazanmak icin yaniltmaya calisiyolar. akil karistiriyorlar. isyanlardayim cok.
neyse orada okudugum bir yaziyi gonderiyorum. zamani gelmis bence.
hepinizi cok cok opuyorum sevgili kizlar.

bu arada paylaştıgın yazı çok güzel, moral oldu inan..dün bi yazı okudum bebeğimi kaybettim bölümünde... kadın bebeğini doğum yapmış ve bebek ölmüş