Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

6 ay ütüle melisam sonra ütülemesende olur ben hala ütülüyorum elimde derman olunca iç çamaşırlarımıza kadar ütülerim bennnnnnn

Ya biliyorum da su bela 6 ayi
Zqyen dalin sivi deterjan aldim iki durulama yapatim hijyenik yikama yaparim
Ne bilim ya utuden nefret ediyirum ben
Eldiveni bi ay anca kullanir
O sicaklatda takmam eldiven

melisam aynen öyle cnm :))))))))hadi hepinizi öptüm ben yatıyoreeeeeeeeeeeee

Nasılsıniz can lar

e kıslar gelin hadi sıkıldım ya kac gundur 9 da kalkıyorum ben vakitte geçmiyo erken kalkınca. 10 cıvari uyanırdımda
bebe gelmeden bol bol uyusam iyi olcek sanırım

ben geldimmmmmmmmmmmm melisam eldivenler sıcak takılmaz ama ben çiziyo diye takıyorum hala gözünün içini kıpkırmızı etti sıps ama diğer kıyafetleri ütüle bacım ne kadar durularsa duruklasın tabi yişnede sen bilirsin kuzum sen niden erken kalkıyon bacıom çok arıycaksın bu günleri çoookkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar benim oğluş yaklaşık 2 aya yakındır dönüyor yastık koyuyorum atıyo aşağı şimide tam sola sönüyo birde babası istiyo kaçıyo kafayı çeviriyo ben babasından istiyorum kollarını uzatarak bana doğru geliyor

tamömam ya bi yandan sen bi yandan moonum tamma ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn usendigimden utulemem diyodum utulucem 6 ay tamam
ya saka bi yana biliyorum utulemem gerektiginide işte gözüm korktu kıs hangi işe nasıl yetişecem son rahat ayım ya. gerci bi an içinde gelsinde istiyorum cabuk gecsin zaman .
ya kac gündür 9 da uyanıyorum kendiligimden ama cok sıkısık halde. gece kalkmıyorum tuvalete. ancak dayanıyorum sanırım halbukim yatsam 10 a 11 e kadar. bebecik gelince zati sabahın korunde kalkcam.

hee şöle yola gel ecücük küçük sözü dinlemelidsam artık yetebildiğin kadar yapabildiğin kadar yaparsın balım benim ben gecede 10 kere kaslkerdım vallaha kabus gbiydi giderdim çıkarkende su şiçer yatardım gerçi hala gece çok kakıyorum çok su içtiğimden

alişim nasıl elif uykuları gazı duzeldi sanırım daha rahat gibisin bi kac gündüğr.
kuzum yalancı memeye alıstırdınmı sen . bide ne dicem battanıyeylemı yatıyo yorganmı.

gece bir gibi giriyom sabah 9 bazen 10 a kadar tutuyom işte. cok nadır kalktım. kıs benım hamılelikgim cok garip geçti ya bu kadar rahat olabilecegimi bilmiyodum.
ne bulantı ne iştah artmazı ne uyku bastırma hali yada işte gece zırt pırt idrara cıkma.
nazar degmesin cok rahat gecti cok dogumumda kolay olurda insallah biter gider 9 ay.

alişim nasıl elif uykuları gazı duzeldi sanırım daha rahat gibisin bi kac gündüğr.
Kuzum yalancı memeye alıstırdınmı sen . Bide ne dicem battanıyeylemı yatıyo yorganmı.

aliş huysuz teyzesi gündüz uykuları kesinliklke yarım saat hemen uyanıyo ama gece daha şyş çok şükür altı buçuk yedi gibi uyanıyo ama dün 5 de uyandı sıpa nedense kakasını artık kendisi rahtalıkla yapıyo çokşükür gazıda daha iyi oflumun dediği ilaççok iyi geldi patır patır salıyo alttan ben gündüz battaniyesini örtüyorum gece yorgan melisam hoş onuda açoyo tekmeleyerek bücür kalkıyırumki yastıktan kaymış yorganı açmış yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…