6ay cnm aslında bu ay biraz belirti var psikolojik mi acaba bilmiyorum 11 regl olucam
6ay cnm aslında bu ay biraz belirti var psikolojik mi acaba bilmiyorum 11 regl olucam
yalancı memmı bogulmaya neden oluyo dıyo. Ya bende kıtap okuyorum orda diyo doktorlar kesinlikle onermıyo ama anneye kalmıs bi kara cocuk uyumakta zorlanıyosa cok meme iştiyosa falan uyuyamna kadar verilebilir falan yazıyo ya. Geri vazgecirmek içinde ıfgneyle delin bayagı bi meme ucunuı dıyo zamanla bırakır diyo. Ama alısanında ole cabuk bırakytıgını duymsadım ben hec.:44::44:
tam bir saatir 30 cc sütüiçirmeye çalışıyorum şimdi bitti oyanyarak iiridm biraz bireazııda uyudu öylee azıcık sütü içemiyo sıpaaaaaaaaaa
biberonlamı verdinde biraz once olsun yavas içsin alısır canım ya ügnde bi sefer versek dısarda rahat ederiz bak
Eki Görüntüle 701829 bundan melisam
hadi bakalım insallah bunu tutar
Sebek ettiler kucucuk sıpalar anaları babaları yaaaaaaaaaaaaaa
AHH AHH SORMA MELİSAM HEMDE NE ŞEBEK AMA ÇOK GÜZEL BİRŞEY DOYAMIYORUM OĞLUŞUMAA VALLAHA BAZEN CANIM YANIO AMA BAŞKA BİRŞEY BUU SABAH YANIMA LADIM UYANDI DURMAID BENDE SOYUNDURDUM AMA NASIL HOŞUNA GİDİYO BIRAKIYORUM BAZEN ÖYLEE UYUDUK KAKDIK KOYUN KOYUNAA AYAKLATINI KARNIMA VURUYO HOŞUNA GİİDİYO SIPANINN AMA BİRAZ ÖNE NE OLDU MELİSAM ALTINI TAMAMEN AÇTIM ALT AÇMA MİNDERİNİ SERDİM aLLAHTAN BİR PART SESLEİRGELDİ DEDİM GAZ SANORIM MEĞERSEM KAKOŞUUNU YAPMIŞ AMA NE YAPMA BATTIK RESMEN SENMİSİN AÇAN AMA NASIL GÜLÜYO RAHATLADI YAA KEYFİ YER,NE GELDİ NE YAPTIN SEN ANNEM DEDİKÇE KAHKAHA ATIYO EŞŞEK
vay sıpa vay onla ugrastın he kakasınıda yaptı etrafa boklu sey
Işeseydi barı kıs hay allah bi suru iş cıkardı sana. Essek kafalım benım yerim ben onun gulusunu
kuzum saat 5 olmus ben balık yapcam ancak yıkar hazırlarım mutfaga geçi,yim ben cano hadi optum yarın evde olursam gelirim opuldunuz anası ve kuzusu
Bende çıkayım kızlar görüşmek üzerre
canım iyisindir inşallah.okuduğum kadarıyla keyfn yerinde maşallah.ben chicconunkini aldım emzikte biberonda.dr browns çok iyi ben bulamadım .nettende almk istemedim.240 ml mi ne o çok büyük yenidoğana kullnması zor olur ama sen bilirsn.emzik vermeyi düşünüyorum ben.bebek hemşiresi olmama rağmen malesef.ama ilk günden değil.bi tanıyım huyunu suyunu öyle vercem.bıtakmasıda şansıma kalmış artık.ama emzik almayan bebk her yerde meem arıyo ağzıyla onla baş edemem ben.öpüyorum çok.karşılaşıırz inşa tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?