kızlar birde birşey diyicem sizinde bebişlerin ağzında süekli baloncuk yapıp akıyomu elllerini emiyomu böyle bastırarak normalmi bu dönemde:26:
bendede bi dene bebedor var ya kac aylık bilmiyorum kabını cıkarıp paket yapmıstım kocaya suprız.alıyım barı 0-3 aylık bunları alırken ucu nasıl olmalı neye dikkat ediyonuz hepsi aynımı yoksam.
insallah emmesi falan olurda hemen bi gun kalıp cıkarız iki gece cok sıkıcı olur.
kızlar birde birşey diyicem sizinde bebişlerin ağzında süekli baloncuk yapıp akıyomu elllerini emiyomu böyle bastırarak normalmi bu dönemde:26:
kızlar emzirmeye çalışayım gelicem hemen moonum eskiler olanı koyauyım dedim birşey demeidn kuzum yenileir telcde uyutayım da pc koyayım oflum vallaha çok güzel görünüyo cidden güzlemişş
tamam kuzum ben burdayım.
evt bn çok begenyorum.
bide kokusunu göreydin iyiydi malesef onu fotolayamıyorum
geldim oflum emmedi bende sağdım içirdim sonra uyuttum dedim vereyim belki emer 10 dk d öyle emdi uyku sırasında yatırdım bakalım ne olucak uaynınca yaa kokusunu fotolasaydın eyiydi canım yaa omadı şşimcik
hsgldn cnm emır uyandı yarm saat olck.
bez gzl kokusu dha gzl parfm gbı kokuyo :)
bnce kuzm pamukckdan emmıyo aliş.
ilcı yokmu
bize eczacı mikostatin vrmişti
bende mukostatin kullanıyorum canım ama işte malesef geçmedi henüzzçoktandır kullanıyorum hemde 26 günlükken başlamıştım uyanıda oflum yazamaıdm kusuruma bakma canım yaaa:26:
canım pc yi bıraktı eşim yapıcak olan kişi hastanedeymiş işte dün çıkıcaktı bakalım yapılırmı yapılırsa alır gelir yoksa parayı alır gelir bimiyorum şimdilik inş yapılır gerçkten çok rahat oluyodu oturduğum yerden şimdi çok zor oluyo malesef memeyi uyurken veriyorum emiyo artık ama uyanıken kaşıkla işte dedim eşime yarın gidleimdiye tmm dedi hayırlısı Allahtan oflum yaaasorun değil canım ya pc ye ne oldu ne güzel konuşuyoduk ya yapılacakmıymış peki?
bizde olmamıştı ama beyazlık vardı hafif hiç kullanmadım.
inşallah geçer.
bnce sen götür onu memeyi unutur sonra kaşıkla yemekten.
belki başka bişey verir ileri derecedeysde.
işler bitiyomuki oflum aynısıda ben yerimden kalkmak istemiyorum vallaha yogunluktan içimden gelmiyo ki fırsatımda olmuyoki salıyorum ayaklarımda koyıryum başlıyo sıpaahala işim var ya ara ara iş yapıyorum arada buraya yazıyorum.
emir uyurken aslında bitirsem hepsini rahatça otursam ama nerde işte. canım ıstemıyo daha odamı toplayamadım.
bulaşık var azıcık sabah yıkamıştım ama kahvaltı falan ettım 2-3 parça bulaşık var.
allahtan yemek var bıd de onla uğraşmıcam.
wc-banyoyu da yıkadım.
emırın camaşırlarını kurutuyorum petek üstünde hava soğk çnküü
kıslar bebişimin boyu 47 olmus kılosu 2350 kılosu biş hafta geri dedi 33 haftalıga gore uyumlu dedi.
ona biraz uzuldum. dogumu konusmadık 37ıncı haftadan sonra konusalım dedi herhafta doktora gitmem gerekiyomus artık. ntsye falan baglamadı artık son haftalardamı baglıcak nedir.
catı muayenesi yaparım 37lık olunca ona göre konusuruz dogumu dedi korkuyosan ısrar etmem sonucta bende sezeryan yaptım dedi. ilerleyen haftalarda belli olur işte.
gelirken biberonu aldım 125lık aoldum siz 240lık buyuk deyince dr. brooksun cam olanını 27 dedi 25 e zor indiler sınır oldum pahalımı aldım elifim sen kaca almıstın. plastikleri daha uygundu da cam daha iyi dediler.
kıslar bebişimin boyu 47 olmus kılosu 2350 kılosu biş hafta geri dedi 33 haftalıga gore uyumlu dedi.
ona biraz uzuldum. dogumu konusmadık 37ıncı haftadan sonra konusalım dedi herhafta doktora gitmem gerekiyomus artık. ntsye falan baglamadı artık son haftalardamı baglıcak nedir.
catı muayenesi yaparım 37lık olunca ona göre konusuruz dogumu dedi korkuyosan ısrar etmem sonucta bende sezeryan yaptım dedi. ilerleyen haftalarda belli olur işte.
gelirken biberonu aldım 125lık aoldum siz 240lık buyuk deyince dr. brooksun cam olanını 27 dedi 25 e zor indiler sınır oldum pahalımı aldım elifim sen kaca almıstın. plastikleri daha uygundu da cam daha iyi dediler.
canım pc yi bıraktı eşim yapıcak olan kişi hastanedeymiş işte dün çıkıcaktı bakalım yapılırmı yapılırsa alır gelir yoksa parayı alır gelir bimiyorum şimdilik inş yapılır gerçkten çok rahat oluyodu oturduğum yerden şimdi çok zor oluyo malesef memeyi uyurken veriyorum emiyo artık ama uyanıken kaşıkla işte dedim eşime yarın gidleimdiye tmm dedi hayırlısı Allahtan oflum yaaa
işler bitiyomuki oflum aynısıda ben yerimden kalkmak istemiyorum vallaha yogunluktan içimden gelmiyo ki fırsatımda olmuyoki salıyorum ayaklarımda koyıryum başlıyo sıpaa
maaşallah elisam kızına yerim ben onu doğuma kadar 1 kilo daha alır 3300 olur alişim gibi bence geriliğine aldırma bak benim 17 gün ilerden giittiği oldu sonra en son gittim 3600 dedi sonraki hafta gttim 3500 dedi doğduki 3300 ultrason cidden çok yanlış oluyo tutmuyo yani maaşallah kilosu gayet iyi boyuda doğuma kadar 50 bulur norml heşeyi çok şükür normaldüünüyosan kesinlile çatı yapmasın sonuçta gereksiz birşey biberonuda ben alırken cam sordum yok camları dedi 1 tl aldım melisam aklım karıştı bak :44::44::44:
olemı dıyosun esime dedim o da sıgarayı azalt ıyıce dedi benı sucladı essolusu. ama son zamanlar sapıytmıstım fazla içmeye baslamıstım daha az içerim gun asırı yumurta yıyodum onu hergune cıkartıyım diyorum baska bebege ne kılo aldırırdı muz baska ne onları yıyımde haftaya kadar duzelmıs olsun kılosu yoksam koca iyice sigara konusunda zora sokacak benı.canım pc yi bıraktı eşim yapıcak olan kişi hastanedeymiş işte dün çıkıcaktı bakalım yapılırmı yapılırsa alır gelir yoksa parayı alır gelir bimiyorum şimdilik inş yapılır gerçkten çok rahat oluyodu oturduğum yerden şimdi çok zor oluyo malesef memeyi uyurken veriyorum emiyo artık ama uyanıken kaşıkla işte dedim eşime yarın gidleimdiye tmm dedi hayırlısı Allahtan oflum yaaa
işler bitiyomuki oflum aynısıda ben yerimden kalkmak istemiyorum vallaha yogunluktan içimden gelmiyo ki fırsatımda olmuyoki salıyorum ayaklarımda koyıryum başlıyo sıpaa
maaşallah elisam kızına yerim ben onu doğuma kadar 1 kilo daha alır 3300 olur alişim gibi bence geriliğine aldırma bak benim 17 gün ilerden giittiği oldu sonra en son gittim 3600 dedi sonraki hafta gttim 3500 dedi doğduki 3300 ultrason cidden çok yanlış oluyo tutmuyo yani maaşallah kilosu gayet iyi boyuda doğuma kadar 50 bulur norml heşeyi çok şükür normaldüünüyosan kesinlile çatı yapmasın sonuçta gereksiz birşey biberonuda ben alırken cam sordum yok camları dedi 1 tl aldım melisam aklım karıştı bak :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?