bncede dene bn cok begndimm resmini de çekrm koyarm bezinn istersennevet haklısın oflum deniycem kesin benimeşim birz unutkandır ben işten çıkarken hatırlatmam gerekir kesin yoksa unutur birde bim bize baya ters düşüyo gidince kahvaltılık falan alır topluca çıkrır o zaman alırım bez var şimdilik nede olsa dedi yok değilim kuzum şey bile olmuyoki
napam gıı emırle ugrasıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmSelammm bn geldmmm neydiyonuz bacılar
Elifim. Bi dr ara sor bacım ya bizzz gitmişti tahlil falan yapmıştı
Ofoflum neydîyon gı melisammm cnm nasılsın
selam hoşgeldinnnnnnnnnnnnherkese selamlar nörüyonuz canlar
evet krbonatlı su kaynar suylayapıyorum temiz übezle önce ütüleyip siliyorum güya yok anacım münkün değil dün okudum bir yerde kızın biri sçıyla silermiş böyle spürge yapar gibi ertesi gün pırıl pırıl oluyomuş entersan ama deneyemem saç yani çocuğumun ağzı söz konuusu
H geldnnn monummmmmmmm
hosgeldinız bayanlarrrrrrrrrrrrrrriyiyiyk cano sen nasılsın.
hosgeldin cano. nörek bacım cene yapıyoz ole sen nörüyonn
fatihim nasıl.
kıs yok sacı deneme ya one ole bebenın agzına kılmı sokacan iytice ögürür ya. kacar sonra yapma gülüm onu ya cahıl biri cıkarmıstır onu yazık günah bebelere.
kevserim yarına kadar aynısı olursa götürücez biraz emmeye başladı gibi ama uykuluyken bakalım devam ederse emmeye ki inş emer yok olmadı yarına gidicez eşim araba ayarlıak iştesen nasılsın pkei nasıl emmeye başlamıitı snein ki neler yaptın meselaSelammm bn geldmmm neydiyonuz bacılar
Elifim. Bi dr ara sor bacım ya bizzz gitmişti tahlil falan yapmıştı
Ofoflum neydîyon gı melisammm cnm nasılsın
A.slm hoşgeldin moonum nerelrdesin canım mnasılsınherkese selamlar nörüyonuz canlar
17 haftalıktan baslamıstım hareketlerinı hissetmeye sidilerde tavan yaptı iyice ya. o kadar sıddetlendiki onceden derdim sol kasıgımda sag tarafta gdiye simdi dort bi tarafını sardı sagh sol alt ust mememe kadar cıkıyo bi hareketlenıyo sıpacık of acıtıyo ama bazen canımıda sıpacık. hıperaktıf olmasa barımmmmmmmmmm
simdiden sonrada azalır demı hareketyleri artık ıyıce buyur ya yer bulamaz. gerci bebem napsın anası durmuyokı her gün cıkolaytaları goturuyo vallahı enerji yuklemesi yapıyom.
hala 5 kılodayım gecen ayla aynı kılom doktor iyi almamıssın kılo diyodu bakalım bugun ne dıcek:44::44:
vallaha iyiolur aslında cidden çok merak eiyorum oflum sna zahmet kuzum bir çekivermüsait olduğundabncede dene bn cok begndimm resmini de çekrm koyarm bezinn istersenn
napam gıı emırle ugrasıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyandı sıpa oyun halısında oynadı azcık kucagma aldımm sn ne edıyon
selam hoşgeldinnnnnnnnnnnn
kıs yok sacı deneme ya one ole bebenın agzına kılmı sokacan iytice ögürür ya. kacar sonra yapma gülüm onu ya cahıl biri cıkarmıstır onu yazık günah bebelere.
bnde bıyerde okumusdtm bncede iğrenç
vallaha iyiolur aslında cidden çok merak eiyorum oflum sna zahmet kuzum bir çekivermüsait olduğunda
yok anacım yapamam zaten okurken bile ıyy dedim çocuğuma yaparmıyım saçmlaık kaç kişiye önermişşe yapmış falan iannaıpda yapanlar var demekki ben mukosttin diye bir ialç kullanıyorum birde kazımak gerekiyomş kızın biride kazıyım derken kanatmış dilini yoka rtık yuhh dedim yazık yavruma nasıl emer sonra o haliyle:26:
kevserim yarına kadar aynısı olursa götürücez biraz emmeye başladı gibi ama uykuluyken bakalım devam ederse emmeye ki inş emer yok olmadı yarına gidicez eşim araba ayarlıak iştesen nasılsın pkei nasıl emmeye başlamıitı snein ki neler yaptın mesela
A.slm hoşgeldin moonum nerelrdesin canım mnasılsın
yerim ben onun hareketleirni melisam aklım haylim almıyo canından can çıkıcak karnında taşıyosun herşeyiyle sana bağlı hani şmdi neye benzediğinibilediğin için hayal gibi geliyo amaçıktıktan sonra mimikleirne bakarak içerdede böyleydi bu ayaklarıyla vuruyodu diyosun vallaha mucüze rabbimin mucizesi herkese yaşatsın inş iyi kilo almamışşın bacım yaa artık alsanda 1 kilo daha alırsın en fazla gelince yaz sonucu ne kadar olmş ne zaman doğum diye emi bacım
tmm oflum ne zaman müsait olursan canım benimtamam kuzum emir uyusun da bi kucakta duruyo
ben gelince siz olmuyonuz cnm denk gelmiyoruz
tmm oflum ne zaman müsait olursan canım benim
kuzum artık eskisi gibi sürekli duramıyoruz malesef denk geldikçe paşam nasıl bakayım albüm özel nasılyapılıyo moonum koyarken özel olmymu zti
dogumu konusursak zati hemen tutusmus bi sekilde atlarım topige
ya ben sezeryandan hiç korkmuyomda ,şte baska setler cıkarsa ya dıye bisiler yolunda gitmezse allah korusun ole korkularım var. yoksam. burnumda kemık vardı lokal aneztezili onu alşdılar ameliyat oldum yanı. hı sezeryana gore kucuktu de ama ameliyathaneden cıkarmadan sogukta bekletiyolar ya ben kaltım yürüyerek cıktım gettim odama cok komikti ya annem dısarda sulu goz aglıyo benı gorunce sasırdı
hastanede yat bi gun dediler gerek yok diye cıktıydım. ole bişi olsa bi kac saate benı cıkartsalar iki gun catlarım ben sıkıntıdan ya zati yatmayı hec sevmem. bak evdede yatmam be ole hiç sanmıtyorum.
iyim cmm cadı kızım uyuyorr bnde oturuyorum canın ya neler yapmadık yerimde hopladım zopladm ayakta gezdirdimkevserim yarına kadar aynısı olursa götürücez biraz emmeye başladı gibi ama uykuluyken bakalım devam ederse emmeye ki inş emer yok olmadı yarına gidicez eşim araba ayarlıak iştesen nasılsın pkei nasıl emmeye başlamıitı snein ki neler yaptın mesela
A.slm hoşgeldin moonum nerelrdesin canım mnasılsın
Y
yerim ben onun hareketleirni melisam aklım haylim almıyo canından can çıkıcak karnında taşıyosun herşeyiyle sana bağlı hani şmdi neye benzediğinibilediğin için hayal gibi geliyo amaçıktıktan sonra mimikleirne bakarak içerdede böyleydi bu ayaklarıyla vuruyodu diyosun vallaha mucüze rabbimin mucizesi herkese yaşatsın inş iyi kilo almamışşın bacım yaa artık alsanda 1 kilo daha alırsın en fazla gelince yaz sonucu ne kadar olmş ne zaman doğum diye emi bacım
koy resim madem bakayım paşama:)))))))))))))))))))))) yaparken özel seçiyon ya niye kaldıyon ki ozman bak ben kaldıryommu
iyim cmm cadı kızım uyuyorr bnde oturuyorum canın ya neler yapmadık yerimde hopladım zopladm ayakta gezdirdim
Yok ne yaptıysam emmedi dr gmtürdük kan tahli israr tahli ysptılar temiz hemşireler çslıştı yok emmedi zorlaya zorlaya emdi bcm çok uğraştım hep ağladm bnde mama vermedik bibron falan da vmedik uykudayken emzirdim hep çok zordu çok geçtî qma üzülme elifîm geçicek inş kızlar cadı uyurken bn işleri yapam gelirim gene inş
bendede bi dene bebedor var ya kac aylık bilmiyorum kabını cıkarıp paket yapmıstım kocaya suprız.melisam yalancı emziği sormustun unuttum yaa
ikinci gun verdim ağzına
ilk bebedor şimdi nuk kullanıyorm
kız demekki kuvvetlisin maaşallah sana ama sezeryanda enaz 1 gün kalıcaksın 2 kalıyolar ama istee göre iyi oluyosan diye biliyorum korkma sen Allahın izniyle herşey yolunda gidecek biz dua okuruz benyasin okurum rahat geçsin diye balısı
bendede bi dene bebedor var ya kac aylık bilmiyorum kabını cıkarıp paket yapmıstım kocaya suprız.alıyım barı 0-3 aylık bunları alırken ucu nasıl olmalı neye dikkat ediyonuz hepsi aynımı yoksam.
insallah emmesi falan olurda hemen bi gun kalıp cıkarız iki gece cok sıkıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?