gunaydın kıslarrrrrrrrr bugun oglen 2 de doktor kontrolum var bakalım benım mınnos kac kılo oldu ne alemde 8 ayım bitti ya kaldı 4 hafta sadece:18::18::18
ama kavusmak içinde uzun bi sure dogum için kısa
alezi biberonu yaşancı memesi kaldı alınacak onlarıda alaydım cantayı hazırlayım artık diyorum. tabi bezde almam lazım. bimin bezi güzelmı kıslar basta prima kullanıyım sonra gecerim bende guzelse pişik yapmıyosa harbi bezler dehset pahalı ya ıkı mıcıyo cop oluyo yazık günah ya ama iki yılda devamlı kullanılacak yapacak bişi yok yanı
günaydın ben geldim kızlar hiç iyi değiim dün o kadar kötü oldumki nerdeyse sinir kırızi geçirdim emmiyo diye öle çok ağladımki artık kendimden geçmişim ne oluyoda bu sıpa emmiyor aklım almıyo deli gibi meme arıyo saldırıyo ellerine aç biliyorum ama memeyi ağzına verince yaa kafayı geri çekiyo yada önce bir saldırıp sonra yüzüme bakıp çekiyo itiyo çok kötü birşey Allahım kimsenin başına vermesin çok zor kendimi çok kötü hissediyorum inş bırakmaz geçici biir dönemdir
günaydın melisam sorma eşlerimiz ne yapsın hemçocuğa bez hem bze bezgidiyo paralar oflum memnun kalmış ben daha almadım eşim bime geçmemş bize ters kalıyo erken geldi eve alırım bugün dedi bende çok merk ediyorum kuzum birşey kalmadı doğuma sen haırla çantanı kuzum gerç sezeryan düşünüyosun ama yinede hazırda olsun ne olucağı belli olmaz hazırlıksız yakalanma baım
allah allah ya neden ole yapıyokı elifim canım ya dur bi sakın ol bak sutunu etkiliceksin bi tanem.
baktınmı sutune acımsı olmusmu yine normalmı elifim ya acaba yedigin bişiler sutun tadını biraz degiştiriyoda onumu begenmıyokı alişimiz allah allah ya bi anlam veremedim gitti bu işe cok zormus demı bebekle ugrasmak biri bitse baska problemı cıkıyo allah kolaylık versin hepimıze ne deyim. bi doktoruna sor bakalım gulum tekrarlarsa.
gunaydın canım hayrlı haberlerle gel inşallah :)gunaydın kıslarrrrrrrrr bugun oglen 2 de doktor kontrolum var bakalım benım mınnos kac kılo oldu ne alemde 8 ayım bitti ya kaldı 4 hafta sadece:18::18::18
ama kavusmak içinde uzun bi sure dogum için kısa
alezi biberonu yaşancı memesi kaldı alınacak onlarıda alaydım cantayı hazırlayım artık diyorum. tabi bezde almam lazım. bimin bezi güzelmı kıslar basta prima kullanıyım sonra gecerim bende guzelse pişik yapmıyosa harbi bezler dehset pahalı ya ıkı mıcıyo cop oluyo yazık günah ya ama iki yılda devamlı kullanılacak yapacak bişi yok yanı
elifim günaydın kuzum cocuk doktorunu arasana bi sen yaa.günaydın ben geldim kızlar hiç iyi değiim dün o kadar kötü oldumki nerdeyse sinir kırızi geçirdim emmiyo diye öle çok ağladımki artık kendimden geçmişim ne oluyoda bu sıpa emmiyor aklım almıyo deli gibi meme arıyo saldırıyo ellerine aç biliyorum ama memeyi ağzına verince yaa kafayı geri çekiyo yada önce bir saldırıp sonra yüzüme bakıp çekiyo itiyo çok kötü birşey Allahım kimsenin başına vermesin çok zor kendimi çok kötü hissediyorum inş bırakmaz geçici biir dönemdir
insallah canım ya acık tenli olmasını cok istiyorum tabi once saglıklı olsunda benım kucuk prensesimmmmmmm
canım koyma sende ya emır catlıcak gibi oluyosa yazık gunah halbukı mavıslerin nazarı deger derler ya emırede nazar gelityo demek ki yerim ben onu yer. bu arada resimlerde yalancı memeliydi ilkten verdinmi sen kuzu.
garip garip korkular aldı benı gülüm ya sezeryana kadar ya erken sancılar baslar normal doguma girmek zorunda kalırsam abaaaaaaaaaaaaaa daha neler neler geliyo aklıma kafayı yıcem o olcek
kıs o pamukcugu temıslemıyomusun günde bi agzına bakıp bez ıslatıp sılmen gerekiyomus duzenlı olarak bi nevi agiz temıslıgı diş fırcalamak bgibi yanı. insallah ondandır kuzum onun caresi kolay ilacoını falan kullanırsın gecer hemen. uzulme kurban oldugum uzulme sen ki sütte azalmasın bak.o kadar da yesiklerine dıkkat etme sadece gaz yapıcı seyler yememeye calıs o kadar cok pinpiriklenıncede emmıyolar ben nasıl olurum bilmemde ne kadar üzerine tırtrersek o kadar dert acılıyo basımıza bu bı gercek ama.bir bilsem melisam ah bilsem kuzum yediklerim dışında birşey yemedimki ne yiyosam o ne acı ne ekşi aynı ama ne olyuo bilmiyorum araştırıdm pamukçukdan olablir diyo böyle yaaklarının iç kısmı peynr gibi olurmuş hakiaten öylee bkaktım ağrı yaparmış ememzmş ilaç kullanıyoruz bakalım geceden beri uyku aralığında veriyorum alıyo ama zorla böyle kafasını yastıkla göğsüm arasında sıkıştırıyorum mecbur kalıyo dün ağlıyorum ya nasıl bakıyo bana dudağını büktü kuzum nasılda anlıyo çok zormuş melisam annelik çok zor kendimi eksik hissediyorum ben sütüm olsun diyee neler yapıyorum ne kilomu takıyorum ne birşey yeterki o emsin diyorum ama sorunlar yakamı bırakmıyo yinede çok şükür ama çok üzgünüm
bende sarısınım kumralım yanı eşim bayagıdan esmer buyuk ihtimalle esmer olur gibi geliyo ya sarı bebeklerede bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.gunaydın canım hayrlı haberlerle gel inşallah :)
ben kullanıyorum çok memnun kaldım.
ddüşün yani ilk başlarda prima kullandım hep kaka sırtından çıkıyodu dhep batıyodu üstü.
sonra huggiese geçtim ondan kdudllandım 2-3 paket baktım bu da çok kalın.
sonra evy baby kullanayım dedim o da kremliydi ama güzel değildi.çok güzel ve harika kokuyo
sonra prima aldırdım gene ama büyük almış eşim sonra herkes bimin bezini övündce aldırdım 2-3 gündür kullanıyorum
insallah canım bu sefer dogumu konusur sanırım hıc konusmamıstı ntsye sokarlarmı benı acep. canım memnunsan ne mutlu yarı yarıya indi masraf oh bakalım bende basta prima alırım sonra bimdekine donerim bende.
elifim günaydın kuzum cocuk doktorunu arasana bi sen yaa.
niye emmiyo ki kız hamile misin yoksa
hani derler ya çocuk sdütü emmiyosa iğreniyosa hamile olurmuşsun.
adet oldund mu?
korunuyo muydunuz ?
teni bana çekmiş kuzum ben beyz tenliyim babası sarışın.
emirim tıpkı babaya benziyor.
gözlerini eşimin halasından almış aynı onun gözleri :)
maşallah yavruma evet gerçekten yıldızı çok düşük hemen nazara geliyor.
bi yere gidince çok ağlıyor okuyo teyzem dfalan çok nazadr var dıyolar
kıs ben normalın stresıne giremem ne zaman ne olacagı belli olmuyo ya sezertyan gibi deseler su gün alcam su saatte diye hanı bilirsin sancında tabi oncesinde gelmıcekkkkkkkkkkkkkuzum keşke normal yapsan inan rahatlığı başka bana göre tabi ama her doğumda bir olmadğından sana kesin bu diyemem bazılarının sezeryanı çok rahat eçiyo bazılarınında doğumu yeterki hayırlı doğum olsun canım benim korkma strese girme bebeğinide sokma çünkü mora çokönemli bebşin kızcen geliyo düşünsene nasıl güzel birşey hep derdimki yaa bu doğumu nasıl yparlar 2-3. çocuğu nasıl isterler diye öyle güzel bir duyguki yaşadıkalrın gözüne gelmiyo onu kucağına aldığın zaman o mis kokuus başka birşey bana kucağıma getirdler resim için çekildik tmm götürün giydirin üşümeisn ne olur dedim hemen bir koruma içgüdüsü oluyor harika bir duygu hiç korkma melisam çok rahat olucak emin olpeki belden mi tam bayılmamı naısl olucak ne düşünüyosun canım
gunaydın canım hayrlı haberlerle gel inşallah :)
ben kullanıyorum çok memnun kaldım.
ddüşün yani ilk başlarda prima kullandım hep kaka sırtından çıkıyodu dhep batıyodu üstü.
sonra huggiese geçtim ondan kdudllandım 2-3 paket baktım bu da çok kalın.
sonra evy baby kullanayım dedim o da kremliydi ama güzel değildi.çok güzel ve harika kokuyo
sonra prima aldırdım gene ama büyük almış eşim sonra herkes bimin bezini övündce aldırdım 2-3 gündür kullanıyorum
elifim günaydın kuzum cocuk doktorunu arasana bi sen yaa.
niye emmiyo ki kız hamile misin yoksa
hani derler ya çocuk sdütü emmiyosa iğreniyosa hamile olurmuşsun.
adet oldund mu?
korunuyo muydunuz ?
teni bana çekmiş kuzum ben beyz tenliyim babası sarışın.
emirim tıpkı babaya benziyor.
gözlerini eşimin halasından almış aynı onun gözleri :)
maşallah yavruma evet gerçekten yıldızı çok düşük hemen nazara geliyor.
bi yere gidince çok ağlıyor okuyo teyzem dfalan çok nazadr var dıyolar
hoşgeldin oflum nasılsın paşama ne oldu nazarmı değidi kızz koyma daha resimleri vallaha çocuk bu esen yelden nem kapıyo işte oflum primannın benimde çok çıkıyo sırtından atlet değimekten anam ağlıyo artık çareyi yapar yapmaz açmakda buldum bez gidiyo öylede ama ne yapayım kuzum hamile değilim keisn eminim çünkü zati şeyde olmuyo olmuyo diye gittim geçen doktora baktırdım biraz iltihap birazda mantar olmuşum demekki o yüzden olmuyodu kullanıyorum şlimdi adette olmadım en son 25 martta olmuştum işte kuzum bugünde böyle olursa yarın doktra gidicez bakalım geceden beri emiyo gibi ama uykuluyken omazsa gidicez kesin yarın
oflum eşmin baaıs aradıdaonunla konuşuyodum kusuruma akmayın yazmadım :26:nereye gıttınız kızlarrrrrr
kıs o pamukcugu temıslemıyomusun günde bi agzına bakıp bez ıslatıp sılmen gerekiyomus duzenlı olarak bi nevi agiz temıslıgı diş fırcalamak bgibi yanı. insallah ondandır kuzum onun caresi kolay ilacoını falan kullanırsın gecer hemen. uzulme kurban oldugum uzulme sen ki sütte azalmasın bak.o kadar da yesiklerine dıkkat etme sadece gaz yapıcı seyler yememeye calıs o kadar cok pinpiriklenıncede emmıyolar ben nasıl olurum bilmemde ne kadar üzerine tırtrersek o kadar dert acılıyo basımıza bu bı gercek ama.
bende sarısınım kumralım yanı eşim bayagıdan esmer buyuk ihtimalle esmer olur gibi geliyo ya sarı bebeklerede bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.
kısmet bakalım kıme cekcek:44::44:
kıs ben normalın stresıne giremem ne zaman ne olacagı belli olmuyo ya sezertyan gibi deseler su gün alcam su saatte diye hanı bilirsin sancında tabi oncesinde gelmıcekkkkkkkkkkkk
epidural yada spınal olurum tamamen bayıltılmak istemıyorum gormek istiyorum bebemı.
oflum eşmin baaıs aradıdaonunla konuşuyodum kusuruma akmayın yazmadım :26:
melisam yapıyorumda ağzını açmak ne mümkün sildirmiyo anacım daMAKLARINI SIKIYO ELİMİ SOKSAM ISIRIYO GİBİ BÖYLE PARMAĞIM KALIYO ÇOKDA ÜSTELESEM ÖÖ YAPIYO SIPAA İŞİALÇDAN BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYRUMKİ üzülemmek elde değilde haklısın işte birde süt var zati sol göğsümköreldi süt müt gelmiyo artık dediğin gbi ne kadar titresem o adar şey çıkıyo vallaha yaaa yaa evet normal doğum ne zaman olucağı belli değil olsada hani açılmanın oması yetmiyo ki bebeğin kanala tam girmemeside oluyo mesela benim öyleydi tmm 1 saat sonra hemen doğdu ama açılmam 7 cm di 8-10derken halşa ta inammeiş dedi doktor ben ıkınınca işte indi geldi kuzum hakkında hayırlısı melisam boo bol foto çektir o anların tek hatırası kaıtı o resimler ben hala bakıyorum hele odamıza geldiğiizde kucağıma aldım böyle kafayı dim dik tuutp gözleri açık gözümn içine bakması öyle çekildik resim ben ona bakıyorum oda bana sanki büyükler gibi bilmiş bilmiş bakıyo dudakları büzmüş yerim ben bunu yerim
aynen ben bu bezi sevdim kuzum hem ucuz
o kadar prar verene kdar prıma ya oğluma ciciler alırım
dene sende hosuna gidecek.
hamile değilsen buyuk ıhtımal pamukcuktandır çünkü çekemez içine yanakları acıyodur cocuğun
herkese selamlar nörüyonuz canlar
hosgeldinız bayanlarrrrrrrrrrrrrrrSelammm bn geldmmm neydiyonuz bacılar
Elifim. Bi dr ara sor bacım ya bizzz gitmişti tahlil falan yapmıştı
Ofoflum neydîyon gı melisammm cnm nasılsın
herkese selamlar nörüyonuz canlar
ya haklısın ole dıyolar ya pamucugu bole temısleyin diye ben bile dısımı fırcalarken dılıme degdigi an fırca ögürüyorum ole kusar diyede bebek üstelenmiyo demı yaptırmak istemıyo. karbonatlı su ilemı temzilerlerdi ole bişi vardı sankı eskilerin yaptıgı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?