slm kızlar biz dün gittik başka doktora oda baktı herşeyine kan idrar tahlili yapıldı temiz arkadaş cin gibi bu çocuk diyo ama habirede ellerini yiyo ememk gibi bişey nasıl oluyo baksana nasıl aktif diyo şapur şupur emiyo elleirni doktor da kaşıkla içirdiğimi duyunca kızdı dedim 4 çeşit biberon ldık almıyo ne yapablşirim gıcık etti benim kaç doktorda birşey yok dedi artık ne diyeiblrimki hakkımızda hayırlısı inş emmeye devam eder kzılar sizde dua edin kuzuma olurmu:26:
kızlar hoşgeldiniz fındığım nasılsın canım özledim kızzz artık kılzar çok ayrı düştük vallaha pc ne zamandır açık başında dğeilim uyutyurum koyorum hoşş ağlııyo şimdi yine uytutum bakalım ne akdar srecek
Bennn geldmmm kızlarrarkadaşlar tatlı anneler ve gebişler nasılsınız bei soracak olursanızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ooofffffffffffff oooofffffffffffffff kayınvalidemin o sinsi hastalığı tekrar başlamış bitti diye seviniyorduk ama tekrar başlamış..eşimin psikolojisi berbat ben berbatım eşim çok üzgün.bugün aldığım en güzel haber ablam hamileymiiişşşşşşşşşşşş düşünmüyordu ama Allahım kurban olduğum uygun görmüş ve kısmet etmiş..darısı bana benimde adetim yeni bitti benmde başlıyacam bu ay inşallah rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip eder...
geçmiş olsun fındığım rabbim şifasını versin inş kolay değil annesi tabiki üzülür sende ona üzlürsün aman rabim kimseye dermansız dert vermesin ablnanında gözü aydın canım rbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş darısı başına inş fındığım bu ay hayırlı habeler alırız inşarkadaşlar tatlı anneler ve gebişler nasılsınız bei soracak olursanızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ooofffffffffffff oooofffffffffffffff kayınvalidemin o sinsi hastalığı tekrar başlamış bitti diye seviniyorduk ama tekrar başlamış..eşimin psikolojisi berbat ben berbatım eşim çok üzgün.bugün aldığım en güzel haber ablam hamileymiiişşşşşşşşşşşş düşünmüyordu ama Allahım kurban olduğum uygun görmüş ve kısmet etmiş..darısı bana benimde adetim yeni bitti benmde başlıyacam bu ay inşallah rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip eder...
bende sizleri çok özledim vallahi..istanbulda geçen hafta geldim iş güç hastalıklar derken böyle işteee..alişim ile sıkıntı varmış geçer elifim herşey geçer sıkıntı yaparsa sütün kesilr dikkat et kendinee...ya elifim azranın durumu nu merak ettim varmıbir gelişme birde ketenhelvanın...
A.slm oflum sıcaktan yorguluktan ağrıyodur aynısıda bende çünkü ne cam açabliyoruz ne brşey bende birde boyun düzleşmesinin arısı böyle komple ağrılar sardı başımıSelam kızlar nasılsınız. Başım ağrıyo bütün işler duruyo yatıyorum öylesıcaktan mi bilmiyorum
Bennn geldmmm kızlarr
Ahh elifim bn anlamadım gtti bu bebeleri ya katılıyorum elifim zorlaya zorlaya ağlaya ağlaya emziriyorum çok zor
H geldn kymetlim iyiz sen nasıl sın bakalım geçmiş olsun cnm
A.slm oflum sıcaktan yorguluktan ağrıyodur aynısıda bende çünkü ne cam açabliyoruz ne brşey bende birde boyun düzleşmesinin arısı böyle komple ağrılar sardı başımı
hoşgeldin kevserim bence biz bu sıpları çıktıkları yere geri soklaım orda kalsınlr vallaha daha iyiydi bee hamieiğimi özleidm arkadaş nasıl keyifliydi dertsiz tasasızdı şimdide hergün birşey yapıyo sıpalar yahu emsinlerde uyumasınlar huysuzl olsunlar vallaha en azından bir yerde tükenip yorulup uyurlar ama yok emmemek açlık uykusuzluk hepsi bir aradaçekilmiyo anacım
Allah kolaylık versin canım yaaa vallaha zaten zorlanıyoruz birde sağlımız da sıkıntı olunca hepten zora giriyo:26::26:sorma canım ya ağrı kesici aldım bitane emir de uyandi nasıl bakacm bilmiyorum
arkdşlar meraba ben şimdi üye oldum anne aday adayıyım hamile değilim ama çok istyrs
slm kıslar cok yoruldum ya bi süpürdüm sildim camasır astım sımdi ikinci posta yıkanıyo ayaklarım cok sısıyo ne yapmam lazım en sonkı göbişten eser yok elifim bi buyuduler annemler geleli kılom aynı ama gobegim cok buyudu ve assagıya dogrıu indi.
dğüügünde hiç otururmuyum sonuna kadar oynadım e son kardesim ya napıyım horon bile teptim agır agır.
Açslm melisam hoşgeldin kuzxum şiliklere yapılıcak birşey yok malesef son zamanlarda oluyo işte sen ayakta kalmmaya bak yapabilecein tek şey bu kuzum göbekde aşağı indiyse doğum başlangıcı belirtiler derler ama bilemedim kontrolun ne zman snein
ya karbonatlı su için diyo nette ya ,işe yararmı acep :26:
daha inecekmıs göbegim canım annemler yanımdaydı ya onlar dedi iki haftada iyice iner gögsumun altı iyice acılır duzlesir demı kuzum ole oluyomus.:2:
He birde kızlar benm oğluş ne zaman oturmaya başlar oturmak dediysem hani kucağındatutarken yada dışarda yemek yerken bebe koltuklarında olsun banyo yaparken oturtarak olsun falan:26:
Elifimbenimbildigim 6 aylikken oturtulmaya başlanıyor
Ya enson banyoda dikkat ettim bende daha asagida duruyordu annenlerde fqrkinq vardi siyledi ama daha inet diyorlar
melisam bende 6 aylık diye biliyuorumda ama daha erken otuanları gördüm şubat annleinde bu arda kusuruma bkma kuzum alişle ancak yaıyorum durmuyo zaten çıkayımda uyutmaya tabi emzirmeye çalışayım öptüğm melisam dikkat et kendine bak son zamanındasın normal yoldan gelir belli olmaz ona göre canım benim alişdde öptü ikinizi hemdejkızına göz koyduk haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?