Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selam kızlar nasılsınız. Başım ağrıyo bütün işler duruyo yatıyorum öyle sıcaktan mi bilmiyorum

Bennn geldmmm kızlarr

Ahh elifim bn anlamadım gtti bu bebeleri ya katılıyorum elifim zorlaya zorlaya ağlaya ağlaya emziriyorum çok zor

H geldn kymetlim iyiz sen nasıl sın bakalım geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun fındığım rabbim şifasını versin inş kolay değil annesi tabiki üzülür sende ona üzlürsün aman rabim kimseye dermansız dert vermesin ablnanında gözü aydın canım rbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş darısı başına inş fındığım bu ay hayırlı habeler alırız inş

sorma fındığım sıkıntılar bitmiyo malesef geçiek inş herşey rabbimden ama dayanması bazen güç yorgunluk haliyle bitriryo insanı herşey üst üste geliyo işte vallaha fındığım diğer topiğe hiç giriyorum bırak girmeyi okuma şansıom bile olmuyodu eskiden girer yazardım okurdum ama malesef kedi toşpiğime bile gelemiyorum azram ne yaptı hiç haberim yok ketenhelvada giriyomu bilmiyorum :26::26:

Selam kızlar nasılsınız. Başım ağrıyo bütün işler duruyo yatıyorum öyle sıcaktan mi bilmiyorum
A.slm oflum sıcaktan yorguluktan ağrıyodur aynısıda bende çünkü ne cam açabliyoruz ne brşey bende birde boyun düzleşmesinin arısı böyle komple ağrılar sardı başımı
Bennn geldmmm kızlarr

Ahh elifim bn anlamadım gtti bu bebeleri ya katılıyorum elifim zorlaya zorlaya ağlaya ağlaya emziriyorum çok zor

H geldn kymetlim iyiz sen nasıl sın bakalım geçmiş olsun cnm

hoşgeldin kevserim bence biz bu sıpları çıktıkları yere geri soklaım orda kalsınlr vallaha daha iyiydi bee hamieiğimi özleidm arkadaş nasıl keyifliydi dertsiz tasasızdı şimdide hergün birşey yapıyo sıpalar yahu emsinlerde uyumasınlar huysuzl olsunlar vallaha en azından bir yerde tükenip yorulup uyurlar ama yok emmemek açlık uykusuzluk hepsi bir aradaçekilmiyo anacım

sorma canım ya ağrı kesici aldım bitane emir de uyandi nasıl bakacm bilmiyorum

sorma canım ya ağrı kesici aldım bitane emir de uyandi nasıl bakacm bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım yaaa vallaha zaten zorlanıyoruz birde sağlımız da sıkıntı olunca hepten zora giriyo:26::26:
arkdşlar meraba ben şimdi üye oldum anne aday adayıyım hamile değilim ama çok istyrs

meraba canım hoşgeldin inş rabbim gönlüne göre nasip eder kaçyıllık evlisin

slm kıslar cok yoruldum ya bi süpürdüm sildim camasır astım sımdi ikinci posta yıkanıyo ayaklarım cok sısıyo ne yapmam lazım en sonkı göbişten eser yok elifim bi buyuduler annemler geleli kılom aynı ama gobegim cok buyudu ve assagıya dogrıu indi.
dğüügünde hiç otururmuyum sonuna kadar oynadım e son kardesim ya napıyım horon bile teptim agır agır.

Açslm melisam hoşgeldin kuzxum şiliklere yapılıcak birşey yok malesef son zamanlarda oluyo işte sen ayakta kalmmaya bak yapabilecein tek şey bu kuzum göbekde aşağı indiyse doğum başlangıcı belirtiler derler ama bilemedim kontrolun ne zman snein

ya karbonatlı su için diyo nette ya ,işe yararmı acep :26:
daha inecekmıs göbegim canım annemler yanımdaydı ya onlar dedi iki haftada iyice iner gögsumun altı iyice acılır duzlesir demı kuzum ole oluyomus.:2:

kızlar sizin bebişler kaç ml içiyolar yni yada sütünü sağdığında gnde kaç lkere kaç ml çıkamsı gerek meselaa:26::44:

valaha melisam onu iklm defa duydumda ama daha ineceği doğru doğum yaklaştıkça aşağı indikçe karnında inecek işte benimde öyleydi ben aynadan bakınca anlardım ama eşim hergün kontrol ederdi aşağıda derdi öyle aman aman aşağıda değil ama baktığında aşağıda oluyodu özellikle çıplak bakınca:18:

He birde kızlar benm oğluş ne zaman oturmaya başlar oturmak dediysem hani kucağındatutarken yada dışarda yemek yerken bebe koltuklarında olsun banyo yaparken oturtarak olsun falan:26:

He birde kızlar benm oğluş ne zaman oturmaya başlar oturmak dediysem hani kucağındatutarken yada dışarda yemek yerken bebe koltuklarında olsun banyo yaparken oturtarak olsun falan:26:

Elifimbenimbildigim 6 aylikken oturtulmaya başlanıyor
Ya enson banyoda dikkat ettim bende daha asagida duruyordu annenlerde fqrkinq vardi siyledi ama daha inet diyorlar

Elifimbenimbildigim 6 aylikken oturtulmaya başlanıyor
Ya enson banyoda dikkat ettim bende daha asagida duruyordu annenlerde fqrkinq vardi siyledi ama daha inet diyorlar

melisam bende 6 aylık diye biliyuorumda ama daha erken otuanları gördüm şubat annleinde bu arda kusuruma bkma kuzum alişle ancak yaıyorum durmuyo zaten çıkayımda uyutmaya tabi emzirmeye çalışayım öptüğm melisam dikkat et kendine bak son zamanındasın normal yoldan gelir belli olmaz ona göre canım benim alişdde öptü ikinizi hemdejkızına göz koyduk haberin olsun

Olsun gulum benimde isim var basinda cok durmuyorum pcnin
Sen ilgilen alisle optuk bizde siziiiiiii muckkkssssss

elifim 6 aydan sonra destekle oturta bilirsin.şimdi kucağına otutursan bile destek ol eğimli ol 4 aydan sonra sana yaslatarak oturt ama beli dik olmasın mama sandalyesi erken daha benimki 1aydır mama sandalyesine otutuyorum

kız melisam yatsana son günlerin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…