Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

olabvilir kuzum ya arkadasımın oglu ne zaman ateslense diş cıkartıyo oluyo su yaz günunde usutmemıstır cunku.
ates duşurucu surup kullanıyodu o sık sık o donemlerde. benım bildigim antibiyotık verilmez cocuga cok agır olmadıkca agır gelir cunku

Melism canim nasilsin

yani hava sıcaktı dönüşte rüzgar vardı ama zaten sarmıştım batanşye ve taksiylegeldik bende ağrı kesivci ateş düşürücü ve öksürük şurubu verdi doktro evde bulunsunn diye içiyo 2 gündür ama halsiz huzursuz böyle damaklarıyla ısırıyo resmen sıkıyo var gücüyle ne geçse ağzına götürüyo deli deli bilmiyorumki ne yapsam

kıslar hemen cevap yazamıyorum iki kadın var ama zırt pırt cagıryolar yanlarına bende yoruluyorum yanı
neyse temızlensin mınnosuma hazır olsun da onemli degil

Cnm ya bizim kizda ayni ne varsa yok agzina goturuyoor salyali bokluama bzm kinin atesi yok bilemedimki ya uzuldum elifim

cıkartın bebelerinı cok evde tutmayın kıslar ya sızın içinde bebek içinde iyi olur degişiklik olur

melisam benim oplum sevmedi dışaıyı anında kızardı gözleri yüzü arabsında durmuyo sevmedi cins çocuk kucakdada mahvoldu çocuk o ne anlasın gezmektneişte ancak rahatsılk duydu vallaha daha öyle saatlerce çıkarmam en fazlastede biraz olur oda rüzgar olamyınca geçen gittik sakin durdu ama sonra huzursuzlandı eve geldik anında nasıl keyiflendi fıstıklar attı görsen anaısnın pğlu işte ev kuşubeli

iyiyim canım mıde yanmalarım arttı surup ıcıyorum rennıe ole idare ediyorum kostıurmaca sutruyo axz bi eksik kaldı onlarıda tamamlarsam bu hafta iyi olcek kalcak sonra bi haftam

Ayyy cnm bnm de cok yanardi gecenin 3 4 dordunde oluyordum resmen melisam n sut iciyordum geviyordu aznkaldiya bne bile heyecanlandim saglikli bi sekilde alirsin yavrunu insallah cnm bnm

Cnm ya bizim kizda ayni ne varsa yok agzina goturuyoor salyali bokluama bzm kinin atesi yok bilemedimki ya uzuldum elifim

off kevserim off derin bir of hatta halil sezaiden isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum daha ne diyim kuzum bitrdi bu veletler bizi hayır anlamlak kötü olanı bilsem derdine dava olucamda yok bir b... anlamıyorumki

off kevserim off derin bir of hatta halil sezaiden isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum daha ne diyim kuzum bitrdi bu veletler bizi hayır anlamlak kötü olanı bilsem derdine dava olucamda yok bir b... anlamıyorumki

Aynen elifi, bizimkizda py gentleman sarkisi varya onunla emiyor bi tek şaşırıp kaliyorum o şarkıyı duysun tamam

canlarımmm net işini hallettik sonunda vınn aldık
iskan ı beklersek daha uzun surcekti büle bi çözüm bulduk
ohh be pc den bağlanmak gibisi yokmus
telden çok zor oluyodu yahu
elfim kevserim moonumm oflumm kızlaaar seviyorum sizi

Asebm h geldin cnm ozledim seninya bnde seni seviyorum gi nasilsin iyi misin

Kizlar geldik biz alisveristen ya masallah o kadar guzel durduki kizim arabasinda hep disariyibizi izledi hic aglamadi yemekte yedik allah dan yemerken uyuyodu uyanik olsaydi kesin cigligi basardikendime ayakkabidaaldim ohh ya ne guzelmis disari cikmak gezmekkk:16

hoşbuldum cnmm benimm
iyiyim çok şükür cnm nolsun afacanla ugraş yemekti temizlikti
arada oğlanı parka götür getir haftasonu kocişle fink at derken vakit geçiyo kuzumm
sen nasılsın fıstık nasıl bende özledim valla
ohh ne güzel iyi yapmıssınız rahatlamıssındır alışveriş yemek gezme iyi gelmiştir
bebişler buyudukce gezmek keyifli oluyo kuzumm

Bnm de iyim cok sukur ya tek sorunumuz cadiyi zorla emziriyorum emmek istemiyor onuda zorla morla emziriyorum iyi gelmez olurmu cnm ya hayat varmis disard

kuzucum hoşgeldin tekrardan diyelim o zaman :))
bizde seni seviyoruzzzz

kevserım nasılsın

Bnm de iyim cok sukur ya tek sorunumuz cadiyi zorla emziriyorum emmek istemiyor onuda zorla morla emziriyorum iyi gelmez olurmu cnm ya hayat varmis disard

hee dimi hayat dışarda evde ise koşturmacaa
evde daha zor oluyo afacanlarla dışarda daha iyi oyalanıyolar
havalarda ısındı artık bol bol gezerriz bacım
olsun zorla morla emzin emebildiği kadr yeterki
inş düzelir tez vakitde üzmez seni

kuzucum hoşgeldin tekrardan diyelim o zaman :))
bizde seni seviyoruzzzz

kevserım nasılsın

hoşbuldum oflumm emir nasıl keyfi yerindemi bıcırıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…