osağolsın elisam olablir yaa öyle baloncukalr yapıyo ve ellerini sokuyoki normal değil böyle artık benim elmi istiyo önceden mesle elimi vermiştim baklaım damaklarına bastırcakmı emicekmi diye emerdi ama şimdi bildiğin bastırıyo sıkıyo damakrıylaa acaba dişmi diyorum ne bileyim yaa
Elifim ya uzuldum gecmis olsun neyi vr akisimin bizde bu gun ilk defa beraber alisverisengidicez bakalim duucakmi
olabvilir kuzum ya arkadasımın oglu ne zaman ateslense diş cıkartıyo oluyo su yaz günunde usutmemıstır cunku.
ates duşurucu surup kullanıyodu o sık sık o donemlerde. benım bildigim antibiyotık verilmez cocuga cok agır olmadıkca agır gelir cunku
olabvilir kuzum ya arkadasımın oglu ne zaman ateslense diş cıkartıyo oluyo su yaz günunde usutmemıstır cunku.
ates duşurucu surup kullanıyodu o sık sık o donemlerde. benım bildigim antibiyotık verilmez cocuga cok agır olmadıkca agır gelir cunku
Melism canim nasilsin
yani hava sıcaktı dönüşte rüzgar vardı ama zaten sarmıştım batanşye ve taksiylegeldcnm ya bizimkizda oyle ik bende ağrı kesivci ateş düşürücü ve öksürük şurubu verdi doktro evde bulunsunn diye içiyo 2 gündür ama halsiz huzursuz böyle damaklarıyla ısırıyo resmen sıkıyo var gücüyle ne geçse ağzına götürüyo deli deli bilmiyorumki ne yapsam
cıkartın bebelerinı cok evde tutmayın kıslar ya sızın içinde bebek içinde iyi olur degişiklik olur
iyiyim canım mıde yanmalarım arttı surup ıcıyorum rennıe ole idare ediyorum kostıurmaca sutruyo axz bi eksik kaldı onlarıda tamamlarsam bu hafta iyi olcek kalcak sonra bi haftam
Cnm ya bizim kizda ayni ne varsa yok agzina goturuyoor salyali bokluama bzm kinin atesi yok bilemedimki ya uzuldum elifim
off kevserim off derin bir of hatta halil sezaiden isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum daha ne diyim kuzum bitrdi bu veletler bizi hayır anlamlak kötü olanı bilsem derdine dava olucamda yok bir b... anlamıyorumki
baktı oflum bende sana yazdım canımgünaydın kızlar..
elif özele mesaj attım okudun mu
Aynen elifi, bizimkizda py gentleman sarkisi varya onunla emiyor bi tek şaşırıp kaliyorum o şarkıyı duysun tamam
canlarımmm net işini hallettik sonunda vınn aldık
iskan ı beklersek daha uzun surcekti büle bi çözüm bulduk
ohh be pc den bağlanmak gibisi yokmus
telden çok zor oluyodu yahu
elfim kevserim moonumm oflumm kızlaaar seviyorum sizi
Asebm h geldin cnm ozledim seninya bnde seni seviyorum gi nasilsin iyi misin
Kizlar geldik biz alisveristen ya masallah o kadar guzel durduki kizim arabasinda hep disariyibizi izledi hic aglamadiyemekte yedik allah dan yemerken uyuyodu uyanik olsaydi kesin cigligi basardi kendime ayakkabidaaldim ohh ya ne guzelmis disari cikmak gezmekkk :16
hoşbuldum cnmm benimm
iyiyim çok şükür cnm nolsun afacanla ugraş yemekti temizlikti
arada oğlanı parka götür getir haftasonu kocişle fink at derken vakit geçiyo kuzumm
sen nasılsın fıstık nasıl bende özledim valla
ohh ne güzel iyi yapmıssınız rahatlamıssındır alışveriş yemek gezme iyi gelmiştir
bebişler buyudukce gezmek keyifli oluyo kuzumm
canlarımmm net işini hallettik sonunda vınn aldık
iskan ı beklersek daha uzun surcekti büle bi çözüm bulduk
ohh be pc den bağlanmak gibisi yokmus
telden çok zor oluyodu yahu
elfim kevserim moonumm oflumm kızlaaar seviyorum sizi
Bnm de iyim cok sukur ya tek sorunumuz cadiyi zorla emziriyorum emmek istemiyor onuda zorla morla emziriyorum iyi gelmez olurmu cnm ya hayat varmis disard
kuzucum hoşgeldin tekrardan diyelim o zaman :))
bizde seni seviyoruzzzz
kevserım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?