hee dimi hayat dışarda evde ise koşturmacaa
evde daha zor oluyo afacanlarla dışarda daha iyi oyalanıyolar
havalarda ısındı artık bol bol gezerriz bacım
olsun zorla morla emzin emebildiği kadr yeterki
inş düzelir tez vakitde üzmez seni
hoşbuldum oflumm emir nasıl keyfi yerindemi bıcırıgın
hee dimi hayat dışarda evde ise koşturmacaa
evde daha zor oluyo afacanlarla dışarda daha iyi oyalanıyolar
havalarda ısındı artık bol bol gezerriz bacım
olsun zorla morla emzin emebildiği kadr yeterki
inş düzelir tez vakitde üzmez seni
hoşbuldum oflumm emir nasıl keyfi yerindemi bıcırıgın
Ins bacim ya evde hic is bitmiyorki evde insan bunaliyor allaha sukur guzel hava yaz geldi da artik gezeriz vet cnm zorla emzirmeye devam zorlada olsa emiyor ya ona sukrediyorum
Iyim oflummm cnm bnm sen nasilsn bakalim
emırın alt dişi patladı kuzum huysuz du daha huysuzzz..
sen benim oğlanı gördün mü hiç kızz :)
Ins bacim ya evde hic is bitmiyorki evde insan bunaliyor allaha sukur guzel hava yaz geldi da artik gezeriz vet cnm zorla emzirmeye devam zorlada olsa emiyor ya ona sukrediyorum
Iyim oflummm cnm bnm sen nasilsn bakalim
günaydın kızlar nasılsınız şuanda oğluşumla yazıyoruz kucağımda çırpınıyo ben yazdıkçadünğrğm nerelerdesin sen yahu terk ettin sandım bizi vallaha ama artıkın bizşmlsin demi kızzz
gunaydın canım nasılsın. evim tertemız oldu iyi oldu ya.
ama aksam sırt agrısından mahvoldum ceyrandamı kaldım ne ise bi yandan belim agrıdı bi yandan kaburgalarım cok fenaydım simdi iyiyim ama. alişim napıyo elif emıyomu kuzum.
sen yalancı meme vermediydin demı. hangi markaları aldında alamdı agzına bende bi dene alayım bi deneyim dogunca
günaydınnn melisam hoşgeldin kuzum ohh güle güle kirletin mis kokar şimdi bebeşinde elince daha güzel okar cennet kokulu kızınmuhtemelen cereyanda kaldın kuzum dikkat et bak sen sezeryan olucaksın üşütme son zamanda aliş nasıl olsun aynı gündüzleri emmiyo yine ama bir gleişme var en azından mememi verince geri itmiyo keniniş alıyo 2 çekiyo atıyo bakalım zmanala emmeye başlıycakmı emzik almıyo mümün değil melism bir görsen ben bütün ürünlerimi bebedor almıştım almadı sonra dr browns aldım biberon sonra chicco ama emzik 2 tane aldım birisi bebedor biriside neydi hatırlamıyorum ama damaksızdı burdaki marketten almıştık işte onuda almadı bakkal emzikleri varmış nasılsa bebiş topiğindeki duyduyla megan ondan almış birtek onu kabul etmiş kızçeler bende merak ediyorum nasıl birşey ditye:26::18:
kızlar bebişler ne zaman tam dönmeye başlar birde ek gıdaya başlarken ilk neyle ne kadr balamak gerek bir yazıverin garriii
kevserim iyi dısarda vakıt gecirmene sevindim kuzu. bebişin sevdi demekki artık ecvde pineklemek yok cıkın dısarı oh mıs gibi
asebm ım iyi olmus be vın olayı kuzum cok ayrı kaldıydık.
oflum gozun aydın kuzum ilk dişi demı hadi bakalım ard arda cıkmaya baslar gayrı mavişim dişlenır tavsan oluverir yerim ben onu ya
elifim tel teldı konusup gelesiye sıyte atmıs be kuzum. resımleri göremedim at bakıyım bi daha
katı gıdaya baslıcanmı kuzum doktorunla konus kafana göre baslama bi demnem. benım bildigim once yogurt ve corbayla balanıyo ama sen tam ogren dogrusunu kuzum.
sıpacıklar marka emzikleri almıyo ucuzu tercih ediyo demekki kıs babkkal emzikleri bizim bakkalda yoktur da nerden bulmak lazım acep ya bide dun haberlerde gosterdı bebek uzrunlerinde emzik bibebron da falan cok zararlı bi madde bulunmus diye. :44::44:
heee kuzum başlaıycamda şimdilik başlamayı hem dşünyoum hem düşünmüyorum şimdiklik devam edeyim böylede 1 ay daha doktora götürücemde kızalrada sorayım dedim bende yoğurtla diye biliyorum ama hangi yoğurtla meyveli olumu meyveli hemen başlarımhepiciğinide yerimsorma kız dünya para veiyoruz yinede almıyoşar zararlımı bimiyorumda alması daha iyi der benim babaanme falan bimiyorum artıkın zaten almadı bu saatten sonrada almaz gibi bakalım snein minnoş ne edicek dur yükliyim resmi birde ismide karar kıldınızmı kesinleştimi
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.
bak bu yazıyo kuzum:44::44:
melisam ben tıklayıonca açılıyo kız nası iş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?