Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hee anladım melisam geçen yazdıların tam aklımda değil ama ela ve maya güzeldi hoşuma gitti yani tabiki kuzum yoğurdu kendim yapıcam vede günlük yapılması gerekiyomuş sabırım bakalım nasıl olucak vallaha meklisam hamlelier için doğum göze gelmiyo sanoyoruzki aa laylaylom ama değil ne kadar olsa zorluğu çok ama yeterki bebek sağlıklı olausn diğerleri olağan şeyler zati ama şu var ilk tecrübesizlik oluyo bilmeidğimziden zor geliyo vee kendimze zamana yıramamk falan bunaltıyo işte ben çok zorlandım burdan ayrı kaldım hep derdimtek yaşam alanım burasıydı ama ızlardana yrı düştüm diye ama işte sorunlar azaldıkça insan tadını alıyo doyulkmaz lezzet oluyo inan belki sende ilk zamanlr zorlanırsın ama en fazla 3 ay hele snei anlamya tanımaya başlasın svdikçe karşılık versin bakk müthiş birşey biz şimdi yatıyoruz yere kaldıryo ayaklarını göğsüme sokuluyo yüzünü yüzüme kapatıyo konuşuyo ben öptükçe gülüyo melse kalkıyoum yanından sesimi sadece duyuyo çıldırıyo beni arıyo görüncede kıçını havaya kaldırıyo gelicekmiş bana eşim istiyo kaçıyo kafayı gömüyo bana ama ondayken istyorum hoppp akkıyo bana zorluklaırnı düşünme güzelikleri daha fazla yeterki sağlıklı olsun ve emsin gerisi boş bir şekilde atlatıylıo bunu anladım yanşi

kuzum derlenme sen ölçüleri farklı çıkablir ama tabiki sen yinede yemene devam yumurtyı ye hergün bak ben hamielğimdne beri hergün 2 yiyorum üstelik yağda çünkü süte çok yaralı oluyo pekmez yiyorum günlük vallaha bir gün şamaz bunlar sende ye bol bol pekmez ye yumurta ye ceviz yee fındık yee son günlerde hızla alıyo derler ama bakıcaz artık melisam saplılı olsun kız az değlki kilosu ele avuca diyoruz gelsin ama ben aliyi hala banyo yaptırıken korkuyorum alırken yani ıkıntı etme vallaha ayrıca kesin sezeryansa çatıya gerek yok bence doktorun kabul ediyomu sezeryanı zounlu olması gerkemiyomu öyleymiş yaa

yok canım zorlanmıyo hiç bı bakalım catına bebek cok iyi pozısyondaysa normal dogumun kolay olursa gerek yok sezeryana diyo ama hiçte zorlamam diyo sonucta senın karaın onemli olan diyo ne istiyosam onu yapcakta işte. sezeryanıda soledim fiyat cok diye ben zorunlu gosteririrm diyo. bakalım.

kıs oldu oldu bu sefer amanınnnnnn nede kucukmus bu gı bide 3300du demı benımki ondanda kucuk olcek düşün gayrı insan korkatr almaya yıkamaya üstünü degiştirmeye ya.
maassallah elifim cok guzel bakmıssın ya sutun cısdden cok yaramıs simdiki halı kocaman gibi kıs bu resmın yanında.

o zaman çok iyi melisam sen nasıl istiyosan öyle olucak melisam ypamayacapına inanoyosan zaten zorla olmazki kuzum ben sezeryandan korkardım sene normalden herkesin yapısı neye müsaitse gülm

hee işte 300 şişe gitse 3 kilo say melisam ama uzylı gibi hee korkmaya korkuluyo canım kemikler ele geliyo melisam zayıfladı kız yüzzündeki balı kalmadı gıdı gitti gözler kaldı birtek vallaha yüklerim çektiklerimi bir ara farkı görürsünüz

elifim kusura bakma gülüm net gitti bende kalktım caydanlıgımı falan yıkadım yatagımı topladım nette bi kopukluk oluyo bu gunlerde nedense acewp.
canım ya kıyamam alışi,me zayıflaedı he olsun bi tanem toparlar bak gor gececek bu gunler saglıklı ya onemli olan ya dermansız dert olmasın kımsede be gülüm. kac kıloki normalin cokmu altında.:44::44:

slm bacılarrr
elfiiim geldim tatlumm ya telden çok zor oluyodu
ama şimdi pc den ohh ne rahatt
cnm ek gıdaya yogurt olur elma armut şeftali suyu olur
havuç suyu olur böyle az az tattırarak başlayabilirsin
ama yınede dr a git istersen kuzum daha dogru olur yani

melisammm kızzz nezaman senın dogum tarih verdimi dr
gerçi çatı felen demişsin sana çatıya gerk yok kuzumm sez olcagın için
boşa yaptırtma yani cancağızım oğluşumun kaynanasıı unutmadın demi sözünü :18:

isim seçeneklerinden hangisine yattı aklınız merak ettimm gelinceğizimin adını
bu arada yogurt makinesine felen gerek yok bence evde kendın mayalarsın az az
ama sizde çok tüketiyosanız kendımızede mayalıycam dersen olabiler tabi

bende oğluşla debelenıyorum yemekler bi savaş adeta üst baş batıyo ağız burun çeviriyoruz
akşam kociş yemek sonrası markete gitcek onla sepetliycem çağatayı azcık kafam rahat etsin yahu

merhaba kızlar

elifim ek gıdaya dr demeden geçme cnm önce çay kaşığıyla elma suyu , armut suyu verceksin. daha sonra sebze çorbaları daha sonra yoğurt vs vermeye başlancak sıra öyle.
dr zaten 4 aylık kontrolünde söyler sana

geçmiş olsun alişede

oflum hayırlı olsun dişmi çıkarıyor oğluşun.benim sıpada yok daha diş:))))))yaşına doğru çıkarır bana çekmiş sanırım:)geç cıkan diş iyidir:))))))))

mooonummmm bebbeeemm kız aradım seni geçenn açmadınnn dönmedin

tatlım aklımdaydın arıcaktım seni ama fırsatım olmadı kandil mesajını da aldım bu veletler hareketlenince,ev işinemi yetişeyim yemekmi bulaşıkmı şaşırıyorum kusura bakma minişim.

fotolarına baktım dün maşallah paşam ne kadar büyümüş seninde maşallahın var kuzum. kilon az kalmış baya vermişsin

neler yapıyorsun

yok kuzum ne kusuruu anlıyorum ben seni bu bebişler böyle insanın bi ayagını iki pabuca sokuyolarr
hele şimdi çağatay iice anacı olduu yapışıyo bacagıma ayağada kalkıyo artık pat küt düşüyo
sürekli takip etmek zorunda oluyorum işimiz gitgide zorlaşıyo kuzumm

nerdeee kuzumm kilo var hemde bolcana vermek yerine alıyorum yaa poff onada ayrı cnm sıkılıyo

napayım cnm yaa bu ara parka felen götürüyorum afacanı çok alıştı sokağa apt dan çığlıklarla iniyoruz sokağa
orda oyalamak daha kolay oluyo ev oğlan uğraşıyorum kuzumm çok özledim seni ve paşamıı
varmı sende yeni fotolar bakayım paşama

telde varda yüklemem lazım cnm bi ara yüklerim teyzoş bakarsın :)))))) biri iki aydır koymadım bizimkide ayakta duruyor desteksiz falan oturuyorda emekleme falan yok anacım.
kiloları hiç deme anam 72 kiloda kaldım veremiyorum adet görmedim onada bağlıyorum. birde sütüm kesilmesin diye bisküvi yiyiorum b yemek yapmaya vakit olmayınca ne yapayım süt olayı bitse sıkı diyetle veririz de yoksa zor.

tmm kuzumm yükleyince bakayımm özledim paşamıı
maşallahhh ona eferim fatihimee olsun ya her bebek emeklemiyo fatih paşa direk yüriycek demekki
hem daha iyi emekleyince her yeri yalıyolar parkeleri felen sürekli temiz tutmak gerekiyo evi ee o da zor

aynen kuzumm emzirme işi bitince beraber diyete başlarız yoksa işimiz kötü simitler yok olmalııı

hehe simitler:))) kız batmayız işte:)))) şaka bir yana evet zayıflamak lazım aynaya bakmak istemiyorum ya acayip kötü hissediyorum kendimi

bende diyorum direk yürüsün pisi varya bende emeklemese daha iyi

Canikom karari verdim sezeryan olcam yok ya norlmal doğuma korkar ak giremem
Çatıya istemiyom ya aradaydim ondan dedi doktor bi bakwlim diye yok grek yok bacim yemiyo totisim:)
Yq suin 5 indir n sonra istedigin zamabn aliriz diuodu ya iki haftadir .2.5 kiloda kaldı
Bu haftada az alırsa hazurwnn ikinci haftadini beklriz gibi gliuo bana cuma belli olur ne yapilacagi . Bebem cikincq huyuna duyuna bakcwm ietdigim gibi olmazsa direk swna Sepetli cm heeee grlininmi u kizin mi artik bilemm)

canlar cıgerler kuzu sarmalar ben ay pardon biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay belkide bu hafta son ya bebem karnımdan cıkacak bi yandan uzuluyorum garip bi duyfu evet gozumun onunde olcek ya karnımdakı kıpıldanısları hiissetmem bitecek. nasılda alısmısım ya once cok garip geliyodu böcük var gibi bi huylanıyodum kucukken hareket etmesine simdi nasılda butunleşişiz ya
hayırlısıyla kazasız belasız su dogumu atlataydım bebem saglıkla sıhhatele gelse biiiiiiiiiiiiii
bugun kaynanamla dısarı cıkacaz kalan eksikleride alaım bitsim n artıkın ıvır zıvırları kaldı ya bi lıste yaptım daha bi dunya sey varmıs ya.
agırlastım artık bayanlar evde durunca farketmıyorum ama dun iki saat dısardaydım canım cıktı cok zorlamaya basladı artık benı. bugunde kazasız belasız listemı tamamlayıp kendimi eve ataydım bi eyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…