esimde bi dunya isim yazmıs getirmıs dun bakalım aralarından belirlicez artık iki isimmi koysak dedi yok dedim iki isim zor oluyo gfereksiz oluyo biri unutuluyo zatı bir isim kullanıliyo dedim.
yogurdu kendin yapcan demı kuzum bende yogurt yapma makınesi alırım bi dene bizde faydalanırız hem hazır yogurtlanda olmadık seyler varmıs.
az bi gunum koaldı dötüm tutustu kıs ameliyattan degilde sonrası bak papaatyam daaha bebesine kavusur kavusmaz neler cekti ya sen yine duzenli emzirdin kıs son bi ay zırvaladı senınkıde ama bi sekilde alişi alıyo az da olsa emmişlerini
hadi bekliyom resim.
mınnosuum bu hafta kuılo almıs olsa ya 2850 ye ulassa artıkın. bu hafta paso et yedim protein cok aldırıyo diye bakalım ne olcek bide kuzum ya ben diyorumkı catı muayenesi yaptırmasammı hıc yok ben normal yaptrıamam cok korkuyorum ondan sezeryan içinde gereklimi yamnı muayene :44::44:
simdi temizlenmem lazım sonrada iki haftada uzamazki alınacak kadar dogum oncesi tekrar temısleneyim:
kuzum derlenme sen ölçüleri farklı çıkablir ama tabiki sen yinede yemene devam yumurtyı ye hergün bak ben hamielğimdne beri hergün 2 yiyorum üstelik yağda çünkü süte çok yaralı oluyo pekmez yiyorum günlük vallaha bir gün şamaz bunlar sende ye bol bol pekmez ye yumurta ye ceviz yee fındık yee son günlerde hızla alıyo derler ama bakıcaz artık melisam saplılı olsun kız az değlki kilosu ele avuca diyoruz gelsin ama ben aliyi hala banyo yaptırıken korkuyorum alırken yani ıkıntı etme vallaha ayrıca kesin sezeryansa çatıya gerek yok bence doktorun kabul ediyomu sezeryanı zounlu olması gerkemiyomu öyleymiş yaa
yok canım zorlanmıyo hiç bı bakalım catına bebek cok iyi pozısyondaysa normal dogumun kolay olursa gerek yok sezeryana diyo ama hiçte zorlamam diyo sonucta senın karaın onemli olan diyo ne istiyosam onu yapcakta işte. sezeryanıda soledim fiyat cok diye ben zorunlu gosteririrm diyo. bakalım.
kıs oldu oldu bu sefer amanınnnnnn nede kucukmus bu gı bide 3300du demı benımki ondanda kucuk olcek düşün gayrı insan korkatr almaya yıkamaya üstünü degiştirmeye ya.
maassallah elifim cok guzel bakmıssın ya sutun cısdden cok yaramıs simdiki halı kocaman gibi kıs bu resmın yanında.
hee işte 300 şişe gitse 3 kilo say melisam ama uzylı gibi heekorkmaya korkuluyo canım kemikler ele geliyo melisam zayıfladı kız yüzzündeki balı kalmadı gıdı gitti gözler kaldı birtek vallaha yüklerim çektiklerimi bir ara farkı görürsünüz
mooonummmm bebbeeemm kız aradım seni geçenn açmadınnn dönmedin
tatlım aklımdaydın arıcaktım seni ama fırsatım olmadı kandil mesajını da aldım bu veletler hareketlenince,ev işinemi yetişeyim yemekmi bulaşıkmı şaşırıyorum kusura bakma minişim.
fotolarına baktım dün maşallah paşam ne kadar büyümüş seninde maşallahın var kuzum. kilon az kalmış baya vermişsin
neler yapıyorsun
yok kuzum ne kusuruu anlıyorum ben seni bu bebişler böyle insanın bi ayagını iki pabuca sokuyolarr
hele şimdi çağatay iice anacı olduu yapışıyo bacagıma ayağada kalkıyo artık pat küt düşüyo
sürekli takip etmek zorunda oluyorum işimiz gitgide zorlaşıyo kuzumm
nerdeee kuzumm kilo var hemde bolcana vermek yerine alıyorum yaa poff onada ayrı cnm sıkılıyo
napayım cnm yaa bu ara parka felen götürüyorum afacanı çok alıştı sokağa apt dan çığlıklarla iniyoruz sokağa
orda oyalamak daha kolay oluyo ev oğlan uğraşıyorum kuzumm çok özledim seni ve paşamıı
varmı sende yeni fotolar bakayım paşama
telde varda yüklemem lazım cnm bi ara yüklerim teyzoş bakarsın :)))))) biri iki aydır koymadım bizimkide ayakta duruyor desteksiz falan oturuyorda emekleme falan yok anacım.
kiloları hiç deme anam 72 kiloda kaldım veremiyorum adet görmedim onada bağlıyorum. birde sütüm kesilmesin diye bisküvi yiyiorum b yemek yapmaya vakit olmayınca ne yapayım süt olayı bitse sıkı diyetle veririz de yoksa zor.
tmm kuzumm yükleyince bakayımm özledim paşamıı
maşallahhh ona eferim fatihimee olsun ya her bebek emeklemiyo fatih paşa direk yüriycek demekki
hem daha iyi emekleyince her yeri yalıyolar parkeleri felen sürekli temiz tutmak gerekiyo evi ee o da zor
aynen kuzumm emzirme işi bitince beraber diyete başlarız yoksa işimiz kötü simitler yok olmalııı
slm bacılarrr
elfiiim geldim tatlumm ya telden çok zor oluyodu
ama şimdi pc den ohh ne rahatt
cnm ek gıdaya yogurt olur elma armut şeftali suyu olur
havuç suyu olur böyle az az tattırarak başlayabilirsin
ama yınede dr a git istersen kuzum daha dogru olur yani
melisammm kızzz nezaman senın dogum tarih verdimi dr
gerçi çatı felen demişsin sana çatıya gerk yok kuzumm sez olcagın için
boşa yaptırtma yani cancağızım oğluşumun kaynanasıı unutmadın demi sözünü :18:
isim seçeneklerinden hangisine yattı aklınız merak ettimm gelinceğizimin adını
bu arada yogurt makinesine felen gerek yok bence evde kendın mayalarsın az az
ama sizde çok tüketiyosanız kendımızede mayalıycam dersen olabiler tabi
bende oğluşla debelenıyorum yemekler bi savaş adeta üst baş batıyo ağız burun çeviriyoruz
akşam kociş yemek sonrası markete gitcek onla sepetliycem çağatayı azcık kafam rahat etsin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?