Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım son rahat ayım ondada en gec 9 da uyanıyorum ya uykuya iyice doyacagıma. bugun hele. temelli erken kalktım:1::1:
neyse heyecandanmmı ne uyuyamıyorum ole ya

allah allah elifim oglen nıye bole yapıyosa bu cocuk ya.:47::47::47:
alişiin poposunu cekte cıplak poposunu bı pataklayım hele:60::60::60::60:
mlisam yollıyım sana ne yaparsan yap bu sıpaya canıma okudu iant şey aynı en vallaha tüküriyim inadıına huyunaa eşşek herif:1::1::1:
canım memenden ağzına süt sık tadını alsdın sonra emer blkı denedn mi

denememmi oflum resmen ağzına sağıyorummtadını alsın diye yok anasıı satayım yok:47:

elifimm bnm demk ıstediğim hani sünneyli pipi varya hani işediği deliği görünüyo mu diye soruyorum sana cocuğun pıpısını nıye sıktın :27::27:

mlisam yollıyım sana ne yaparsan yap bu sıpaya canıma okudu iant şey aynı en vallaha tüküriyim inadıına huyunaa eşşek herif:1::1::1:

denememmi oflum resmen ağzına sağıyorummtadını alsın diye yok anasıı satayım yok:47:

karnı toktur belki kuzummmmmmmmm

elifimm bnm demk ıstediğim hani sünneyli pipi varya hani işediği deliği görünüyo mu diye soruyorum sana cocuğun pıpısını nıye sıktın :27::27:

anemm yine olamış ya deri falan deyince ne ileiym ogünkilerin deliği gözükmüyomuydu ofluum bir beceremedim heee:27::27:sıkmadımki ecücük oyandım :9:

elbisdemı aldım dun kıslar altınada ayakkabı almam lazım onla takıyıda halledersem tamamdır.
mangodan aldım dız üstü rahat bi elbise. hamıleyken ne giysem yakısmıyo ya sınır oldum fuze gibi onden göbiş cıkıyo. kısım dogaydı onada gelinlik alırdım teyzesinin dugunune ole katılırdı benım kucuk mınnosum:16::16::16:

yok anacım tok değil gecede emmedi dam gibi en son doğru emdi uyuda azıcık o ne yetecekki
ilginçç anlamadım ya ::26::26::26:

elbisdemı aldım dun kıslar altınada ayakkabı almam lazım onla takıyıda halledersem tamamdır.
mangodan aldım dız üstü rahat bi elbise. hamıleyken ne giysem yakısmıyo ya sınır oldum fuze gibi onden göbiş cıkıyo. kısım dogaydı onada gelinlik alırdım teyzesinin dugunune ole katılırdı benım kucuk mınnosum:16::16::16:

hadı gule gule gıy :16:

olurmu asıl göbüşlü yakışşır vallaha bak merk edyorumki senn göbüşünü melisam güle güke giyin elbiseni ne zaman düüğün tam olarak bak çok oynama sakın hee:20::20:

eliff nerdesın kuzum ses ver :)
:52:
burdayım oflum uyandı sıpa emizridm 5 dk oda uyuyo gibi birşey baklım uyanıcakmı:31::31:
kardesimın dügünü kıs oynamazmıyım hec yoruldukca dınlenırım ama oynarım da yanı duramamkı ben:9::9:

öylde melsam en yinede yavaşdan oyna dinlen çok yorulmaa son zamanlr bak normal doğurursun sancın gelir ona göre:17:

burdayım oflum uyandı sıpa emizridm 5 dk oda uyuyo gibi birşey baklım uyanıcakmı:31::31:

öylde melsam en yinede yavaşdan oyna dinlen çok yorulmaa son zamanlr bak normal doğurursun sancın gelir ona göre:17:

benımkıde yenı uyduu emirin resimlerden koyuyorum albüme bakın tamam mı elifim sende koysa bıkac foto

maaşallah sübhnallah benbu boncuk behlüümü yerim yerim kız oflum nasılda uslu duruyolar hee dersinki fitira atıyoruz bebelere Allahım nazarlardan korusun oflum ben sana birşey diyimmi kesin nazara geliyo bu çocuk demedi deme nazarlık takıyomusun sen kuzuma sürekli okuu kuzuma

Back
X